Kako očistiti Wallpaper s blatom

Anonim

Da danas ukrasite zidove, ljudi sve više koriste takav materijal kao pozadinu. Danas se platnene platne prodaju u širokom rasponu, ali ne i bez obzira na vrstu bleat tapeta tijekom njihovog rada oni su svakako zagađeni.

Kako očistiti Wallpaper s blatom

Stvorite pozadinu u normalnom stanju uvijek mogu biti s odvijačima

Takav nedostatak nije razlog za obavljanje popravka, jer možete ukloniti sve onečišćenje iz pozadine kod kuće, koristeći lijekove, dovoljno je jednostavno očistiti dekorativnu površinu papirnih pozadina. Ostanimo da bismo postojali zagađenje i koje metode borbe protiv njih smatraju najučinkovitijom

Načini uklanjanja mrlja s tkaninama

Ako ste koristili papirnati pozadinu za lijepljenje zidova, onda morate brinuti za njih vrlo nježno. Ni u kojem slučaju nemoguće ih je zalijevati, tako da će biti moguće ukloniti mjesto samo suhom metodom.

Metoda 1

Ova tehnologija za uklanjanje kontaminacije iz pozadine smatra se najlakšim. Potrebno je koristiti suhu četku za čišćenje tepiha i hodati preko cijele površine platna. Kao rezultat takvih radnji možete eliminirati čestice prljavštine i prašine. Izrada takvih događaja redovito je sa svakim čišćenjem i po potrebi.

Metoda 2

Ako trebate ukloniti tragove iz pozadine s prstiju, uobičajeno će vam koristiti Eraser za tiskanicu. Potrebno ih je obraditi kontaminiranu površinu papirnatih pozadina i svi tragovi će nestati.

Kako očistiti Wallpaper s blatom

Jednostavno brisanje guma može vam pomoći u brizi za pozadinu

Metoda 3.

Kada je zadatak ukloniti masnoću mrlja s površine pozadine, potrebno je koristiti ovu metodu: Uzmite bijeli list papira, pričvrstite na površinu i hodajte uz toplo željezo. Pod djelovanjem visokih temperatura, masnoća upija u list papira. Izvođenje takvog postupka potrebno je shvatiti da je moguće dobiti pozitivan učinak samo pod uvjetom da je kontaminacija svježa. Da biste uklonili snimljene mrlje, nisu izumljene metode. U ovom slučaju, bit će potrebno ponovno popraviti, unatoč činjenici da je mrlja, neće moći očistiti tkaninu.

Članak na temu: Povezivanje PE Explorer do mjesta

Metoda 4.

Primijenite ovu metodu zagađenja čišćenja pogodna je za metalizirane tapete papira. Na njihovoj površini nalazi se aluminijska folija s zlatnim ili aluminijskim premazom. Takve pozadine mogu biti vlažna obrada.

Kako očistiti Wallpaper s blatom

Moderne papirne pozadine s metaliziranim premazom

Da biste uklonili nečistoću iz takvih obrta, morate slijediti sljedeći plan:

  • Pažljivo rukovati površinom platna usisivača i skupljati, tako prašinu.
  • Pripremite topli rješenje sapuna i primijenite ga na spužvu.
  • Plivana spužva za rješavanje područja kontaminacije. Nakon toga, uz pomoć suhe tvari, uklonite višak vlage.

Uklanjanje ozbiljnih kontaminanata

Ako imate lagani sloj prašine na pozadini, onda ga neće biti teško eliminirati. Još jedna stvar je kada platnene sadrže ozbiljno onečišćenje. Ovdje će već biti potrebno napraviti posebne napore, a ne možete učiniti s jednim infirnim sredstvima.

Kako očistiti Wallpaper s blatom

Na pozadini često se pojavljuju ručka natpisa, olovka, oznaka

Za učinkovito i brzo očistiti pozadinu od jakog onečišćenja, vrijedi koristiti sljedeće skladbe:

  1. Prašci kisika i izbjeljivač, koji sadrži klor. Takvi proizvodi su sposobni vrlo brzo i jednostavno ukloniti čak i najsloženije onečišćenje. Ali moguće ih je primijeniti samo na svijetle pozadine bez uzoraka.
  2. Posebne paste i gelovi koji ne samo da mogu očistiti prljavštinu od pozadine, već i prevladati prljavštinu na teškim mjestima.
  3. Limunska kiselina i casham pripremljeni na temelju vode sa škrobom. Predstavljena sredstva se aktivno bore s onečišćenjem na pozadini, koje su ostale nakon markera, kemijske ručke, fluastere, kavu, sok. Za njihovu ispravnu uporabu potrebno je obraditi sredstvo od pamučne vune ili spužve, a zatim pažljivo obrisati kontaminirano područje. Pozadina je potrebna prije tog trenutka dok ne nestane prljavo mjesto.
  4. Talc može biti uključen u svoj čisti oblik, ali mješavina škroba treba se sušiti izravno na površinu koja se obrađuje.
  5. Melamin spužva je prekrasna moderna verzija za uklanjanje onečišćenja raznih podrijetla. Napomena Takva sredstva je vrlo jednostavna i jednostavna. Potrebno je obraditi površinu spužvom do trenutka kontaminacije će se u potpunosti ukloniti iz pozadine.

Članak o temi: keramički grijači: varanje proizvođača, prednosti i mane

Pozadina je vrlo profitabilno rješenje za dekoraciju. No, tijekom rada platna, ako nisu prekriveni zaštitnim slojem, zagađeni i gube atraktivan izgled. Nije vrijedno uznemiriti zbog toga, jer je s postojećim nedostacima još uvijek moguće natjecati se uz pomoć gore navedenih sredstava. Ako nitko nije opisao metodu dao pozitivan učinak, onda najvjerojatnije morate popraviti iznova.

Čitaj više