Zanimljive stvari za dom rade sami

Anonim

Zanimljive stvari za dom rade sami

Žena je dizajnirana da bude skrbnik ognjišta i obiteljsku udobnost. I ne iznenađuje da svaka žena želi ukrasiti vaš dom. Slažem se, kuću, ukrašena originalnim obrtima, stvorenim vlastitim rukama, izgledat će više domaće zadaće od onog koji je ispunjen stvarima (pusti ga čak i lijepo), ali kupili u trgovini. Prvo, u ukras trgovine, kako kažu, bez duše. Drugo, lijepe stvari iz trgovina dekor nisu suzbijene, a jeftine male stvari vjerojatno neće uklopiti u kućnu unutrašnjost. Ali možete sami stvoriti dekoracije od svojih prijatelja i to će vas koštati potpuno besplatno. Postoje razne ideje koje će vam pomoći u našim rukama, čak i ako nikada niste učinili s rudem. Razmotrimo nekoliko opcija za zanimljive obrt za interijer.

Obrt od kamenja

Od kamenja možete napraviti mnogo lijepih obrta koji će ukrasiti unutrašnjost vašeg doma ili stana. Na primjer, u dječjoj sobi, jednostavan kamen može se pretvoriti u svijetlu životinju ili voće, au dnevnom boravku razgrađuje kameni sastav s apstraktnim uzorcima. Čak i ako ne znate kako crtati, a ne nevolje, s vlastitim rukama možete primijeniti najjednostavnije uzorke na kamenju, i to će i dalje gledati na spektakularno, glavna stvar je koristiti prikladne boje.

Zanimljive stvari za dom rade sami

Rad s glatkim kamenjem je vrlo jednostavno. Da biste stvorili obrt, trebat će vam olovku, tanku četku, boju za obojenu konturu, lakovi različitih boja, otapala i pamučnih tkanih diskova. Prije svega, morate obojiti konture budućeg crtanja na kamen, prema odabranoj ideji. Tada bi konture trebale četkati. Važno je to učiniti bez uzimanja ruke iz proizvoda tako da lakir onda nije odrastao.

Članak o toj temi: Pregled i opis namještaja spavaće sobe

Nakon što se obojena boja služi (trebat će dva sata), možete obojiti obojene lakovi. Da biste očistili četku iz prethodne boje, uvijek koristite pamučni disk otapala.

Zanimljive stvari za dom rade sami

Fotografija na pločici

Fotografije na pločici, stvorene vlastitim rukama - vrlo zanimljivim stvarima za kuću. Ako prođete kroz ideje koje rađaju rođendan ili na kućne radove, takve fotografije postat će izvrsni dar prijateljima. Budite sigurni da će ukrasiti svoj interijer. Raditi s vlastitim rukama trebat ćemo:

  1. Glatke pločice (važno je da nisu porozne). Čak i ako je samo jedna fotografija uključena u vaše ideje, uzmite nekoliko pločica, jer iz prvog obrta možda neće raditi.
  2. Normalno sredstvo za uklanjanje laka.
  3. Stan Wand-četka.
  4. Poljiljna četka.
  5. Rukavice kako bi zaštitili ruke dok rade.
  6. Transparentan acetat.
  7. Izravno fotografije (ovisno o ideji obrta). Imajte na umu da trebate ispuniti fotografiju prije posla.

Morate početi raditi s zagrijavanjem pločica u mikrovalnoj pećnici (na minutu). Potrebno je staviti fotografiju (slika dolje) na topla pločica, navlažiti je acetonom, obložiti s acetatnim limom i provesti ravan štap. Vrlo je važno da se slika ne pomakne tijekom rada s vlastitim rukama. Gotovna slika mora biti otvorena s prozirnim lakom. Na ovom kućnom uređenju je spremno.

Zanimljive stvari za dom rade sami

Ideje za stvaranje originalne kutije

Chaskete su stvari potrebne u bilo kojoj kući. Postoje različite ideje koje će pomoći u stvaranju tih stvari za stvaranje. Sada ćemo analizirati kako stvoriti zdjelu za dom vlastitim rukama sa starih diskova.

Da bismo stvorili izvornu stvar s vlastitim rukama, trebat će nam jednostavan stari okvir, na primjer, od drva ili guste kartona i CD diskova. Diskovi moraju pažljivo izrezati na fragmente s velikim škarama. Da li to važno tako da ne ispucaju. Ako ne možete izrezati diskove, pokušajte ih malo zagrijati i raditi brže. Na kutiji morate opisati uzorak budućeg mozaika, ako želite implementirati bilo kakve specifične ideje. Ako nemate ideje, možete prenijeti mozaik u kaotično redoslijed, i to će i dalje biti lijepa. Ljepilo diskova uz pomoć PVA ljepila. Na kraju posla potrebno je vrlo pažljivo očistiti površinu stvari s krpom navlaženom u alkoholu.

Članak o temi: Patchwork tkanine: reerra set, patchwork aplicique, tkanine iz Kine, mozaik, Nova godina i japanska tkanina stilu metra, video

Zanimljive stvari za dom rade sami

Prema ovoj shemi, možete ukrasiti ne samo chaskete, nego i bilo koje druge stvari za kuću. Takve ideje su prikladne, na primjer, za stvaranje neobičnog okvira za zrcalo ili lonac cvijeća.

Zanimljive stvari za dom rade sami

Živi cvijet vijenac

Ako tražite ideje o tome kako lijepo ukrasiti kuću na odmor i koje stvari odabrati za to, sljedeći savjet za vas. Od srpnja do listopada, sva cvjetna tržnica su popunjena vrlo lijepa, ali u isto vrijeme jeftine boje - klinčići. Od karanfilacija možete stvoriti vlastite ruke zapanjujuće vijence za kućno uređenje bilo kojoj proslavi.

Obrtovi iz karacija su vrlo jednostavni. Trebat će vam nekoliko grana tih boja različitih boja, izdržljive niti, igle i škare. Ako ste pripremili sve što vam je potrebno, možete nastaviti raditi s vlastitim rukama. Prvo, nježno izrežite sve pupoljke i raširite ih u boje, ovisno o vašoj ideji. Najbolje je pirjati raznobojnim cvijećem. Zatim koristite iglu na navoj. Na nedvojbenom građe gdje želite.

Zanimljive stvari za dom rade sami

Stajati pod vrućim novinama

Stvari poput podmetača su vruće - to su potrebni atributi bilo kojeg doma. Vi sami mogu napraviti originalne obrt za kuću, koja će poslužiti u tu svrhu, a vi ćete morati samo stare novine za rad, koje su pune svakog od njih. Osim novina, također trebate škare, igle, guste niti i ljepilo za stvaranje obrta. Razbijamo cijeli proces rada na stubama.

Zanimljive stvari za dom rade sami

  1. Izrežite listove novina na trakama od 15 cm debljine. Uz svaku traku, rolajte šest puta, dimenzioniziranje (prva tri okreta ne može biti bolesna, nego uzorak samo posljednje tri). To je najzanimljiviji i dugotrajniji radni proces, ali je potrebno ispuniti ga kvalitativno tako da je kućni proizvod lijep.
  2. Svaki se pojas pretvara u valjak tako da se okrene kvadrat. Popraviti svaki kvadratni ljepilo. Ukupno, trebali biste dobiti 16 kvadrata iz kioskstava. Ostavite ih da se osuši noću (tako da je ljepilo potpuno profesionalce).
  3. Uz pomoć od 24 komada niti ili žice, sastavite postolje zajedno. Ako ne želite zabrljati s šivanjem, možete jednostavno staviti kvadrate na podnožju guste kartona.

Članak o temi: obrt iz žira za dom - učiniti zajedno s djecom (26 fotografija)

Možete podesiti veličinu proizvoda. Na primjer, ako ne uzmete 16, ali, na primjer, 36 kvadrata imat ćete mali stolnjak za piće čaj, koji može sigurno staviti vrući čajnik i šalice.

Zanimljive stvari za dom rade sami

Čitaj više