Popravak male kuhinje s vlastitim rukama, rasporedom male kuhinje

Anonim

Popravak male kuhinje s vlastitim rukama, rasporedom male kuhinje

Popravak male kuhinje vlastitim rukama - težak zadatak. Vrlo je važno da ne samo smjestiti veliki broj namještaja i kućanskih aparata u vrlo maloj prostoriji, ali i učiniti ga elegantnim, udobnim, funkcionalnim. U kuhinji je da svi članovi obitelji provode puno vremena, tako da je važno izdati unutrašnjost, tako da ne uzrokuje nelagodu, već, naprotiv, dolazi do ukusa svakog stanovnika stana.

Plan popravka

Ako se odlučite učiniti sve s vlastitim rukama, ali u isto vrijeme nemate previše iskustva u popravku, a ne nevolje. Analiziramo popravak male kuhinje duž koraka tako da znate koju stranku pristupiti ovom slučaju iu kojem sekvenci je bolje da implementirate svoje ideje kako biste organizirali dizajn interijera:

  1. Uvijek je potrebno početi raditi s pripremom dizajna dizajna interijera. Mora uključiti sve svoje ideje i izračunati proračun za popravak. Dakle, bez otpada neće biti neugodno iznenađenje za vas. Osim toga, u ovoj fazi treba postojati plan planiranja male veličine kuhinje, jer ponekad ima smisla napraviti rekonstrukciju cijelog stana.
  2. U sljedećoj fazi morate pripremiti prostor za rad. Da biste to učinili, napravite svu opremu i namještaj, rastavljajte stari završetak, očistite sobu.
  3. Potrebno je početi popraviti s vodovodnim radovima: fiksiranje ili zamjena vodovodne opreme, cijevi.
  4. Nakon vodovodne radove potrebno je izvršiti elektrotehničkog rada: zamijenite ožičenje, dodajte nestale utičnice.
  5. U sljedećem koraku morate zamijeniti prozore i vrata. Ovdje možete koristiti nestandardne ideje, na primjer, umjesto običnih vrata napraviti luk ili klizni dizajn. Takve jednostavne ideje dobro će ukrasiti dizajn interijera vaše male kuhinje.
  6. Sada možete nastaviti poravnati zidove. Ovo je vrlo važna faza, jer su ponekad zidovi starih apartmana tako neujednačeni da je nemoguće ostvariti bilo kakve ideje.
  7. I na kraju, možete početi završiti i ukrasiti interijer.

Članak o toj temi: Kako ljepilo Mjerač Fliesline pozadine za zidove i strop

Popravak male kuhinje s vlastitim rukama, rasporedom male kuhinje

Ideje za povećanje prostora

Raspored male kuhinje temelji se na ukupnosti trikova i ideja koje će pomoći vizualno povećati prostor i učiniti interijer dizajn ugodnijim.

  1. Najoptimalno rješenje za malu kuhinju je položaj namještaja u obliku slova G.
  2. Svi kućanski aparati moraju napraviti ugrađeni.

    Popravak male kuhinje s vlastitim rukama, rasporedom male kuhinje

  3. Odabir ormara za dizajn interijera, obratite pažnju na sva vrata vrata vrata otvorena, a na otvorenom - uvlači se uvlačive kutije.
  4. U zidnom uređenju koristite sljedeće ideje. Odaberite materijal za završnu obradu u svijetlim bojama i horizontalnim duguljastim uzorcima. Sve će to uvelike povećati vrlo malu kuhinju u očima svojih posjetitelja.

    Popravak male kuhinje s vlastitim rukama, rasporedom male kuhinje

  5. Uz um, koristite prostor ispod prozora, nemojte ga dopustiti da nestane uzalud. Postoji svibanj biti ugrađeni garderob ili perilica rublja.

    Popravak male kuhinje s vlastitim rukama, rasporedom male kuhinje

  6. Odaberite kućanske aparate u minijaturnim opcijama. Uvijek možete zamijeniti, na primjer, standardne pločice s pećnicom na jednostavnu površinu za kuhanje i minijaturni peć, koji nije više od obične mikrovalne pećnice.

Svi ovi savjeti će vam pomoći predstaviti unutarnji dizajn vaše male kuhinje u najpovoljnijoj svjetlosti.

Obilazak i odabir stola

Naravno, ako ste dobili malu kuhinju, najbolje će rješenje biti blagovaonica i stol u jednoj od soba (mala blagovaonica). Međutim, takva je ideja daleko od svih. Na primjer, u jednosobnom apartmanu, blagovaonica treba ostati u kuhinji. U tom slučaju, dizajn interijera blagovaonice će biti najjednostavniji i skromniji. Stol i par stolica - to je sve što trebate.

Međutim, blagovaonica ne uključuje uvijek standardnu ​​tablicu. Dizajn možete poboljšati i zamijeniti tablicu za manje tradicionalno rješenje.

Prva opcija za zamjenu tablice je bar brojač s visokim stolicama. Takvo rješenje je vrlo moderno i dobro će se uklopiti u sve moderne vrste dizajna. Osim toga, ispod brojača visoke bar, možete postaviti male skladišne ​​ormariće. Pa, ako odlučite o ponovnom razvoju i srušili zid između kuhinje i sobe, tada je bar brojač je savršen način da podijelite stan na zoni.

Članak o temi: Kako držati pozadine fotografije na zidu s pozadinom: materijali, alati, radna sekvenca

Popravak male kuhinje s vlastitim rukama, rasporedom male kuhinje

Druga opcija je stol za objedovanje, čiji stolni vrh raste okomito i pričvršćen je na zid (na principu tablice u vlaku). Takva tablica će vam pomoći uštedjeti prostor tijekom kuhanja.

Pa, konačno, ne možete uopće ne značiti i organizirati blagovaonicu na prozorskoj dasci. Da biste to učinili, morate instalirati široku putniku na njega.

Popravak male kuhinje s vlastitim rukama, rasporedom male kuhinje

Čitaj više