Olife kombinirane marke K 3 specifikacije

Anonim

Neznanje nekretnina i svrha jednog ili drugog OLIFA dovodi do naknadnih problema tijekom slikarskog rada. Nisu svi znali da je premaz niske sušenja nakon primjene boje jedan od najčešćih problema netočnog izbora Olife. Danas ću reći o oline kombiniranom marku K-3. Tehničke karakteristike prema GOST-u, što je njegova značajka i razlika između jedne Olife iz druge.

Olife kombinirane marke K 3 specifikacije

Olife se kombinira

Razlike i potrebne informacije

Olife kombinirane marke K 3 specifikacije

Dovršenje Olife Brand K3

Prije nego što započnete raspravu o materijalu, trebali biste imati određenu ideju o materijalu. Ako ste novi i još niste koristili ovaj materijal, onda zapamtite: Olifa se naziva ne-flammed lkm, koji je materijal koji formira film. Postoje ulje, sintetička i kompozitna rješenja i ako govorimo o kombiniranoj mješavini marke K-3, tada se odnosi na skupinu ulja.

Ali sintetski uključuje alkidnu maslinu i pentoli. Posljednje, ali želim reći o kompozitnoj skupini - to uključuje proizvode za rafiniranje nafte, škriljevca i razne smole. Zvanje kombiniranog OLIFA K-3 je za proizvodnju uljanih boja koje su spremne za uporabu, kao i za otapanje gustih smjesa. Osim toga, uz pomoć kombinirane smjese, drvne površine su impregnirane, koje su namijenjene za slikanje ulja LKM.

Važno! Upotreba K-3 olife je dopuštena u zatvorenom prostoru i izvan. Zbog toga se i drveni stupovi nadstrešnica moraju zaštititi od negativnog utjecaja vlage, liječe se s njom.

Kombinirani Olife Brand K-3 je transparentan materijal koji ima karakterističnu žutu nijansu, što je manje eksplicitno za 1 sortu i više zasićenih za drugi. Usput, prilikom prerade drva s ovim materijalom, pojavljuje se prirodna plemićka nijansa s sjajem. Koliko je maslinski suhi odlazak vrlo jednostavan: na optimalnoj temperaturi od 18-22 stupnjeva, proces čvrstog premaza trajat će oko 1 dan. Ako sami radite s uljem, koristite male dijelove materijala, dok ukupna težina čvrsto pokriva poklopac.

Članak o temi: Upute kako udara zid pod ožičenjem

Ako usporedite kombiniranu maslinu branda 3 i 2, drugi se koristi za boje namijenjene samo za unutarnje radove. Njegova prisutnost omogućuje da se materijal ravnomjerno osuši, a sloj će biti ujednačen. Olife K 2 je također transparentan, ali s karakterističnom nijansom, što je malo tamnije 1 sorte kombinirane marke K-3. Primjena materijala javlja se uz pomoć četke na pripremljenom i potpuno propuštanju drva, dok vrijeme sušenja Olifa K-2 traje čak i račun, kao u kombiniranoj smjesi K-3 - 24 sata na optimalnom temperatura.

Korištenje kombiniranog sastava

Olife kombinirane marke K 3 specifikacije

Olife kombinirane marke K3 specifikacije

Ako govorimo o gost, postaje jasno da postoji mješavina prirodnih ulja za proizvodnju kombinirane Olife, kao i prethodnog uništenja sirovina s kojima se to može održati materijal ili to svojstvo. Otkrijte da se materijali za boje prema gosu temelje na ovom Olife:

  1. Završena ulja
  2. OSSOCIATION MA15
  3. Surik ma15
  4. Mummy M15

Kombinirani Olife Brand K-3 je najpopularnije i najčešće zbog onoga što se može koristiti za smjese, čiji je rad moguć kako u domaćim i vanjskim procesima. Malo kasnije, MF će se upoznati s tehničkim karakteristikama koje ukazuju na pokazatelje za 1 i 2 vrste marke K-3. Dvije sorte koriste se za boje i lakovi s različitim bojama. A ako je prvi primjenjiv za svjetlije nijanse zbog maksimalne transparentnosti, onda drugi naglašava tamnije nijanse.

Prije rada s uljima potrebno je upoznati s sigurnosnom tehnikom prema GOST-u, kao da je prirodna Olifa zapaljiva mješavina. Koji se kombinira i eksplozivno.

Važno! Skladištenje materijala trebalo bi se odvojiti od otvorenog izvora vatre, a proces rada s smjesom mora biti iznimno uredan.

Mala tablica tehničkih karakteristika

Olife kombinirane marke K 3 specifikacije

Olife kombinirani brand K3

Članak na temu: Kako se riješiti bugova na balkonu

Kombinirani Olife Brand K-3 trebao bi imati takve pokazatelje koji su napisani u standardima GOST-a:

ImeOlife K-3
Boja jodometrijske ljestvice ne bi trebala biti manja od / mg1 razreda2 razreda
220.700.
Uvjetna viskoznost20-60
Kiselinski broj Nema više / mg KON / G10
Maseni frakcija formiranja filma71 + -1
Održavanje po volumenu / ne višejedan%
Transparentnost materijalaPotpuno prozirni materijal
Film tvrdoća u konvencionalnim jedinicama / ne više0,1.
Trajanje sušenjaDan

Kombinirani Olife se koristi za zaštitu drva od negativnog utjecaja vlage i manifestacija na plijesni i gljivicama. Unatoč vašem receptu, materijal je još uvijek u potražnji i neophodan u provođenju nekih procesa u kojima se trenira drvo.

Ravoljavamo seesrejno

Olife kombinirane marke K 3 specifikacije

Razrijediti olifornu olifor

Za ono što razumijete kako razmnožavati Serebryanku i zašto je tako tražena, odlučio sam početi s njegovim prednostima:

  • Osim činjenice da seereryanka ima nekretninu pasti na glatki sloj, naglašava olakšanje i teksturu površine
  • Je vrlo izdržljiva i trajnost. Nakon sušenja, premaz nije oguljen i namjerno je neprihvatljivo ukloniti boju
  • Proizvođači osiguravaju da srebro u zraku drži oko 7 godina, a voda je oko tri
  • Razvedeni materijal je savršen za krevet na različitim površinama, pa su prekriveni kao drvo i metal ili beton.
  • Boja je netoksična i vrlo brzo suši
  • Originalnost oslikanih proizvoda i površina neusporediva s konvencionalnim bojanskim tvarima

Vrlo je jednostavno razrijediti Serejaryanka Olifa, za to, dovoljno je koristiti proporcije 1: 3 ili 1: 4, gdje je 1 dio praha i 3 i 4 - Olifa ili laka. Ako tijekom procesa miješanja dobivate previše gustu smjesu, može se pivo pomoću bijelog duha. Usput, upotreba otapala važnima za metodu primjene boje:

  • Ako ste obojeni četkom, možete i ne nanositi otapalo
  • Ali za kolaps, to je jednostavno potrebno uzgoj u proporcijama 1: 1, budući da neće biti previše gusto mješavina kroz mlaznicu

Članak na temu: Kako napraviti igralište: 70 fotografija pravih zgrada

Nakon srebrnog uzgoja, kombinirani Olphoi započinje proces slikarskih proizvoda. Kao i obično, sve počinje s pripremom i čišćenjem površina, ako ste u potpunosti uklonili stari premaz, onda se tlo ne može koristiti. U drugim slučajevima, primjena adhezivnog rješenja je jednostavno potrebno. Nanesite najmanje dva ili tri sloja srebrne boje, samo u ovom slučaju ćete dobiti doista lijepu površinu. Kvaliteta rada utjecat će na otpornost na toplinu, kao i materijal otporan na smrzavanje. Stoga, dođite na sve procese vrlo ozbiljno.

Čitaj više