Brick Balkon Finish

Anonim

Plažeći dekorativnu ciglu na balkon, potrebno je sve to sveobuhvatno razmotriti sve završne radove. Kvaliteta okrenute, treba uzeti prisutnost dvostrukog glaziranog prozora i toplinske izolacije.

U takvim prostorima, koristimo obloge ili standardne ploče. Ali vrijedi samo povezati malo fantazije, možete stvoriti jedinstvenu sliku s dekorativnim materijalom.

Materijali za završnu obradu

Brick Balkon Finish

Izbor umjetnog kamena je vrlo širok

Svi završni materijali, oponašajući kamen i nude moderno tržište, imaju prirodan i prirodan izgled. Oni vam omogućuju da stilizirate bilo koju sobu ispod drevne tvrđave ili palače. Dekorativni kamen ispod opeke je umjetni materijal koji ima mnogo tekstura i nijanse.

Proizvedeno je od akrila s dodatkom mineralnog punila. Na policama prodavaonica prikazane su sirovine u listovima koji imaju debljinu od 3 do 12 mm. Da biste pojednostavili instalaciju, možete kupiti ne ravne listove, već elemente oblikovane.

Koristi takav kamen za unutarnju i vanjsku dekoraciju.

Brick Balkon Finish

Stilizacija na opeke pogodna je za balkon u stilu potkrovlja

Da biste odražavali balkon s dekorativnom ciglom, možete koristiti fakturu koja će biti prikladna za planirani dizajn. Može se izvesti kao:

  • imitacija pod prirodnim netretiranim kamenom, neravnomjernosti i čips;
  • imitacija pješčenjaka u obliku rezanih segmenata s glatkim rubovima;
  • stilizacija pod opekom;
  • površina tretirana pod poliranim kamenom;
  • Bojanje u nijansama koje se ne nalaze u prirodi.

Ideje za ukrašavanje

Brick Balkon Finish

Dekorativni kamen je savršeno u kombinaciji s drugim materijalima za završnu obradu. Savršeno se kombinira s pozadinom, drvom i plastikom.

Ako želite, ovaj materijal se može izdavati i cijeli zid i odvojene dijelove u obliku umetaka. Dekor ovisi o tome koju vrstu registracije će biti odabrana za loggiju.

Prvo trebate pažljivo pročitati upute i pridržavati se preporuka profesionalaca.

Potrebni alat

Brick Balkon Finish

Montažni alat:

  • razina;
  • Električna bušilica s mlaznicom za miješanje otopine;
  • ratna lopatica;
  • četka za spajanje;
  • spremnik za otopinu;
  • Električna slagalica za rezanje pločica;
  • Kantu za pranje vode.

Rezanje takve pločice je jednostavno. Rubovi se mogu podesiti s datotekom ili brusnim papirom.

Ukrasne opcije instalacije opeke

Taj se postupak provodi dvije metode:
  1. Instalacija s šavovima. Ovo je problematična opcija, ali konačni rezultat zadovoljava oko, kao što izgleda kao, kao prirodni kamen. Prisutnost šavova omogućuje skrivanje nepravilnosti koje su nastale tijekom styling. Prilagodite jaz između pločica mogu biti posebni udaljeni brtve koji se mogu mijenjati od 0,5 mm do 1 cm.
  2. Polaganje bez šavova. Metoda je složenija, koja zahtijeva točnost, jer je potrebno osigurati da ljepilo ostane na površini završnog materijala. Uklonite ljepilo s površine pločice bit će vrlo problematično. Za detalje o tome kako ljepilo dekorativne gipsa cigle, pogledajte ovaj videozapis:

Članak o temi: Postupak za curenje balkona

Kamen

Brick Balkon Finish

Rad na polaganju treba započeti iz ugla, svaki sljedeći korak se izvodi samo nakon završetka prethodnog. Slijed ovog procesa:

  1. Ubacite uzorak kako biste unaprijed pokupili najbolju opciju da će biti najbolje gledati. Preporučuje se izbjegavanje ponavljanja i oštrih kapi boja. Da se ne mogu zbuniti, pločice su povoljnije numerirane na poleđini.
  2. Oko perimetra za tuku s razine. Ugradite na dno podrške za prvi red. Za to možete koristiti metalni profil.
  3. Podijelite ljepilo, koji se izrađuje na temelju cementa (bijela). Pomiješajte intenzivno, ostavite 10 minuta, a zatim s mikserom ponovno se miješa. Pravilno kuhano ljepilo kada se primjenjuje ravnopravno pada bez prekida.
  4. Nanesite ljepilo na zid s posebnom lopaticom s zubima s korakom od 1 cm.
  5. Tanki sloj razmazan s ljepilom s laganim kružnim pokretima.
  6. Pričvrstite pločicu na zakazano mjesto i pritisnite malo.

Zaustavite pločicu više od 1,5 metara visine za jedan dolazak se ne preporučuje. Višak ljepila uklanjanjem lopatice do mraza. Za detalje o okrenutim površinama s umjetnim kamenom, pogledajte ovaj videozapis:

Brick Balkon Finish

Ako se polaganje dekorativnog kamena provodi pomoću šavova, potrebno je primijeniti posebne brtve. Nakon završetka procesa, dajte vrijeme da postavite ljepilo, za to morate čekati od 12 do 48 sati.

Tek tada treba započeti s mrljnjem šavova.

Još uvijek postoje mnoge mogućnosti kako koristiti dekorativnu ciglu, jer osim različitih tekstura, ima veliku količinu boja. Instalacija je jednostavna, pa se završiti balkon može se provesti samostalno.

Čitaj više