Zagrijavanje vrata s sklopivim i nenamjerno platno s vlastitim rukama (video)

Anonim

U hladnoj sezoni, osobito zimi, izolacija vrata igra odlučujuću ulogu u očuvanju topline. Stanovnici privatnih kuća i prvih katova stambenih zgrada često se zamrznu, to sugerira da morate zagrijati vrata vlastitim rukama. Vrata od metala posjeduju mnogo prednosti: snažan, lijep dizajn, dugi vijek trajanja, ali u isto vrijeme imaju značajan nedostatak, imaju izvrsnu toplinsku vodljivost.

Zagrijavanje vrata s sklopivim i nenamjerno platno s vlastitim rukama (video)

Rezana vrata s izolacijskim polienopolsterom.

Stoga, sva toplina, akumulirana iznutra, izlazi. Ispada da ne samo stanovanje se grije, već i ulica. Dakle, da se to ne dogodi, s izolacijom vrata trebate visoku kvalitetu izolacije koja ne proizvodi dragocjenu toplinu prema van.

Što su metalna vrata?

Da biste saznali zašto se toplo, morate se sjetiti, s onim što web vaša ulazna vrata. Prije svega, obratite pozornost na cijenu. Na primjer, jeftina kineska vrata, čak i ako su s izolacijom, nikada ne ispunjavaju njihove funkcije. Stoga, prije ili kasnije morate napraviti izolaciju vrata vlastitim rukama.

Ako ste kupili šuplje vrata, tada je izolacija vrata vlastitim rukama neizbježna.

Zagrijavanje vrata s sklopivim i nenamjerno platno s vlastitim rukama (video)

Karakteristike pjene.

Hladnoća u svakom slučaju prodire kroz list vrata. Kao što je već spomenuto, metal ima dobru toplinsku vodljivost. Najveća toplinska snaga pojavljuje se kroz ploču vrata, a ne kroz utore. Kroz prostor na vratima, kao i praznine između zida i kutije postoje ogromne toplinske gubitke, tako da dodatno treba zagrijati kutiju.

Stanovanje bi trebao biti poput zapečaćenog slučaja, samo tada ćete zadržati temperaturu normalnom za osobu u bilo koje doba godine.

Postoji još jedna točka: list metalnih vrata se sruši i neželjeno. Najčešće, kineski proizvođači čine neumoljivom, čvrsto kuhanom krpom.

Članak o toj temi: odaberite snimljive vrata u Lerua Merlen

Zagrijavanje s pjenom metalnim vratima

Pretpostavimo da ste dobili kvalitetne, izdržljive, čelične ulazne vrata s odvojivim okvirom. Da biste izolirali ulazna vrata, morate ispuniti prazan prostor s izolacijskim materijalom. Idealno za ovaj incident pjena. Ima izvrsnu izolaciju kvalitete i izolaciju buke. Svaki kupac je u više navrata primijetio da skupo kućanstvo i digitalna tehnika ide u slučajeve pjene koje ga spadaju od oštećenja kada padne, zatvorene od zamrzavanja i vlage.

Da bi se izolirali čelična vrata vlastitim rukama, mora se rastaviti i ispuniti slobodan prostor s toplinskim izolacijskim materijalom, u ovom slučaju pjenom. Polyfoam je odabran širinom šupljeg prostora, izreže i smanjuje ga tako da nema praznina. Ako materijal čvrsto uđe u šupljinu vrata, možete učiniti bez ljepila. Ako je slobodan, onda bi trebao biti stavljen na ljepilo. Sve formirana praznina ispunite montažnu pjenu, nakon sušenja ga reže.

Da biste izolirali vrata bez trim, kupite list laminiranog vlaknastih ploča i odrežite ploču za veličine, ne zaboravljajući na oči i montirane petlje.

Završetak rada na izolaciji ulaznih vrata

Kada odrezate laminat i suhu pjenu, vrijeme je da napravite krpu vrata. Da biste osigurali i popravili laminiranu DVP ploču, trebat će vam spojnica kao stezaljka. Izbušite rupe manjeg promjera od pripravnih vijaka tako da drugi prolazi kroz ploču vlakna s poteškoćama za bolju gustoću.

Popravite list s samoizvladi je bolji od vrha do dna, tako da je ploča izravnana od strane knjige. Tada uzimamo gumenu brtvu i uzorak je oko perimetra za izolaciju vrata. Neki ljepilo kapicu pjene, ali brzo se istroši i puške.

Ali na ovoj izolaciji ulaznih vrata nisu završili s vlastitim rukama. Još uvijek morate zagrijati okvir vrata, iako prilikom instaliranja kutije treba izliti s posebnom mješavinom zgrade, kako se ne preseliti s vrata. Ako su mjesta ostaju, izbušite rupe u kutiji i ispunite montažnu pjenu tamo. Izolacija vrata završila je i nije se bojala.

Članak o temi: Kako lijepiti staklene prozore na zidovima i stropu

Čitaj više