Brojači Merkura: vrste, značajke, značajke

Anonim

Brojači Merkura su nedavno popularnost, mnogi ljudi obraćaju pozornost na njih. Od strane pjesnika odlučili smo se zaustaviti posebnu pozornost na njih, razmotriti najpopularnije modele i pokušati shvatiti što je bolje koristiti za dom. Također ćemo vidjeti recenzije vlasnika i nekoliko videozapisa na temu.

Brojači Merkura: vrste, značajke, značajke

Brojači žive vrste

U početku bih želio reći sve mjerilima koji su sada stekli posebnu popularnost u našoj zemlji. Treba odmah napomenuti da je proizvođač upravitelja Mercury Counter incisteks, koji je već čvrsto ukorijenjen na naše tržište i proizvodi ne samo brojači, već i još jednu elektroničku opremu. Dakle, bolji brojevi Merkura:

Mercury 200 serijskih metara Takvi uređaji koriste se u jednofaznim mrežama s učestalošću naizmjenične struje u Hz, nominalno napon je volta, računovodstvo električne energije deinstaliran.

Brojači Merkura: vrste, značajke, značajke

Mercury 201 brojila smatraju se najpopularnijim, bili su rašireni i korišteni kao glavni uređaji za računovodstvenu električnu energiju u poduzećima iu privatnim domovima. Takvi uređaji smatraju se najučinkovitijim i mogu biti jedan / dvofazni i jedan / multitarithic. Dizajn mjerača pokazao se visokokvalitetnim, jer je zaštićen od bilo kakvog hakiranja. Takvi brojači dobili su nekoliko ozbiljnijih vrsta, ovisno o opsegu njihove primjene. Saznajte hoće li instalirati dvospratne brojače u kući.

Mogu se razlikovati sljedeće vrste:

  1. 201.2.
  2. 201.5.
  3. 201.22.

Iznad navedenih vrsta izračunava se na nazivnoj struji u 5a, maksimalna radna struja je 60a.

Vrste: 201.4, 201,6 izračunavaju se na nazivnoj struji 5 i maksimalno 80a. Oni se koriste za umanjenje za veliku količinu električne energije.

Ako razgovaramo s bitne razlike takvih brojača, vrijedi spomenuti činjenicu da imaju drugačiji prikaz potrošne struje. Na modelima 201.4 i 201.22 instaliran je digitalni pokazatelj, mehaničko biranje je instaliran na modelima 201.5 i 201.6.

Brojači Merkura: vrste, značajke, značajke

Članak o temi: Električni kapci s vlastitim rukama

Usluga vijek trajanja takvih metara žive je 30 godina, takvi se pokazatelji rijetko hvale slične računovodstvene uređaje. Jamstvo proizvođača je za tri godine, to je dovoljno, jer su svi problemi s uređajima za mjerenje električne energije vidljivi za nekoliko mjeseci. Provjerite Merkurni metara mora proći svakih 15 godina, u nekim izmjenama takvih brojača ovo razdoblje može varirati, sve to mora biti pregledan u svojim karakteristikama.

Video pregled Brojač Mercury

Živin

Ovi uređaji su primili ne veliko tijelo koje izgleda sjajno u bilo kojem unutrašnjosti. Ako govorimo o značajkama vezanosti, proizvođači su razmislili apsolutno sve moguće male stvari. Pričvrstite i koristite ga u budućnosti je vrlo jednostavna.

Slučaj je nemoguće otvoriti zbog odsutnosti svih vijaka, tako da ga nitko ne može prodrijeti. Osim toga, on se uopće ne boji vlage, tako da se može instalirati čak iu podrumu (gdje je mokra, ali malo vode).

Želio bih imati na umu da je model modela 201.22 dobio moderno ugrađeni PLC-modem, koji eliminira svaku priliku za krađu i jednostavno pokazuje stvarnu potrošnju električne energije.

Counter Mercury Recenzije

Na webu pronašli smo mnoge recenzije o Merkuru, kako ne biste ušli u detalje, samo ih pokažemo sve.

Pozitivne recenzije

Brojači Merkura: vrste, značajke, značajke
Brojači Merkura: vrste, značajke, značajke

Negativne povratne informacije

Brojači Merkura: vrste, značajke, značajke
Brojači Merkura: vrste, značajke, značajke

Zanimljiv članak o temi: Uklonite svjedočanstvo iz mjerača.

Čitaj više