Pranje u DACHI vlastitim rukama: Potrebni alati i materijali

Anonim

Do danas, u ljetnim mjesecima mnogi stanovnici gradova provode vrijeme u kućici, jer to ne samo mjesto za uzgoj povrća, voća i cvijeća, ali i mjesto za opuštanje. Neke tacha tamo žive tijekom cijele godine. Vikendica pruža udobnost i udobnost, što je razlog zašto bi trebao biti najudobniji.

Pranje u DACHI vlastitim rukama: Potrebni alati i materijali

Shema opskrbe vodom dnevnika.

Integralna komponenta područja zemlje je uređaj kao što je pranje. Najčešće se događa na vrsti umivaonika i postavljena je na ulici. Možete, naravno, izgraditi u samoj zgradi, ali onda će biti dio kuhinje. Pranje na ulici će vam omogućiti da operete ruke, operite, isperite voće ili bobice.

Ljeti, kada je jako vruće, umivaonik može biti sjajan način da se ohladi i opere prljavštinu nakon rada u vrtu. Može se graditi vlastitim rukama i od lijekova. Naravno, u trgovini postoje već gotovi modeli, ali svi to koštaju novac. Osim toga, domaći umivaonik može se dobro uklopiti u krajolik zemlje. Trebalo bi detaljnije razmotriti kako napraviti sudoper u kućici, glavne faze rada.

Vikendica umivaonika s rukama

Pranje u DACHI vlastitim rukama: Potrebni alati i materijali

Shema štandova ispod umivaonika.

Da biste napravili umivaonik u zemlji vlastitim rukama, najprije morate istaknuti malo područje gdje će se nalaziti. Poželjno je da on nije daleko. Tada će biti potrebno napraviti samog umivaonika. Da biste to učinili, morate izmjeriti sudoper, to jest, spremnik za ispuštanje vode. U tu svrhu možete koristiti stare pranje automobila od kuće ili apartmana.

Kao što je, preporuča se koristiti bazen od nehrđajućeg čelika. Mora nužno napraviti rupu za ispuštanje vode. Sljedeći korak je instalirati i napraviti okvir. Budući da pranje teži malo, temelj se podiže. Okvir u zemlji može se izraditi vlastitim rukama iz armature, ugla ili stabla.

Članak na temu: DSP krevet s vlastitim rukama: sheme, veličine, izračun komponenti, montaža (fotografija i video)

Zatim morate napraviti ruke radnom pločom. Za ovo uzeti drvene ploče. Područje stola je oko 1 kvadrata. metar. Sam joj se umivaonik stavlja. Za stolni stol će odgovarati svakom starom stolu, prsima ili cijevi. Ako se želi, pushbasin u zemlji može biti izrađen vlastitim rukama, tako da se može pohraniti u prostoriji u rastavljenom obliku.

Visina instalacije sudopera se uzima na 830-900 mm.

Pranje u DACHI vlastitim rukama: Potrebni alati i materijali

Shema kauča s umivaonikom.

Kao spremnik, možete upravljati bilo kojim kapacitetom (kantom, bačvom, spremnikom). Da biste napravili sudoper u zemlji vlastitim rukama, morate organizirati dizalicu i poklopac. To je potrebno da voda ne začepljuje. U tablici koji morate izrezati rupu koja odgovara njegovoj veličini. Važno je da je oko 10 cm šireg umivaonika.

Spremnik je pričvršćen na okvir preko glavnog dizajna. Za pričvršćivanje možete koristiti nokte ili vijke. Nemoguće je to učiniti u zemlji bez ispravno organiziranog odvoda. Ako je pranje prijenosni, ne stacionarno, tada je odvod optimalno izrađen vlastitim rukama u obliku kantice. Ako će stajati stalno u kućici, morat ćete izvući malu jamu.

Voda na crijevoj će doći tamo. Ako postoji kanalizacija, preporučljivo je povezati se s njom. Osim toga, bit će korisno pušiti kroz sve njegove rubove uz pomoć pečata. Završna faza rada je da se pridružite umivaonici s vlastitim rukama u kućici do odvoda.

Popis alata i materijala

Da biste napravili sudoper u zemlji vlastitim rukama, trebate alate i materijale. Set opreme uključuje: čekić, hacksaw, nokte ili vijke, tabletop ploče, spremnik za vodu, odvijač, boju (lak), stari sudoper ili sliv.

Također, trebat će vam crijevo za uklanjanje otpadnih voda, dizalica. Dakle, na temelju gore navedenog, moguće je zaključiti da je moguće izgraditi sudoper (umivaonik) u zemlji s vlastitim rukama bez poteškoća. Važno je zapamtiti da pranje mora biti hermetično i ne proći vodu. Može biti nepokretan ili prijenosni, ovisno o preferencijama domaćina.

Članak o temi: stroj za proizvodnju stroja za suhozidom: izrada elemenata okvira

Čitaj više