Log House Building tehnologija s vlastitim rukama

Anonim

Konstrukcija kuće za dnevniku osigurava korištenje različitih tehnologija. Log House se može podići iz sjeckanog dnevnika (ručno osteted) ili iz rezanja, cirkulira na posebnom stroju.

Log House Building tehnologija s vlastitim rukama

Log kuća se može izgraditi od sjeckanog dnevnika ili iz rezanja, zaokruženog na posebnom stroju.

Pravila za odabir drva

Za izgradnju drvene kuće, razne tehnologije primjenjuju se vlastitim rukama. Moderne metode konstrukcije omogućuju vam obradu kućne kuće u željeni oblik, rezanje u utore u zapisima za naknadnu fiksaciju u krunicama. Svaka veličina je podešena do 1 mm. Izgradnja kuće (za ovu tehniku) predstavljena je kao dizajnerski sklop. Kada provodite takvog posla, morat ćete napraviti crtež.

Ako je kuća podignuta iz zaobljenog dnevnika, tada se unaprijed ukloni kore i gornji slojevi, uključujući močvaru. Sljedeća faza osigurava obradu drva posebnim impregnacijama. Promjer svakog elementa trebao bi biti veći od 300 mm. Projekt, na temelju kojih je napravljena izgradnja log kuće, možete kupiti u gotovom obliku ili izvesti sebe.

Log House Building tehnologija s vlastitim rukama

Shema sklopnog sklopa iz zaobljenog dnevnika.

Cijena takve zgrade ovisi o sljedećim kriterijima:

  • Podovi;
  • materijal;
  • Složenost dizajna.

Zidovi objekta mogu se međusobno prilagoditi različitim kutovima. To je zbog činjenice da u dnevnicima možete izrezati zdjelu željenog oblika. Graditelji raspoređuju 2 metode izgradnje kod kuće:

  • Dnevnike za grudi na gradilištu;
  • Izgradnja zgrade prema crtež uz pomoć unaprijed pripremljenog rolingwooda.

Za prvu metodu karakterizira uporaba prirodne šume vlage. Prilikom odabira materijala, njegova gustoća se uzima u obzir. Dnevnici moraju imati žutu ili tamno žutu površinu. Kriška bi trebala biti glatka i gusta, bez džepova smola. Pukotina u drvu može imati dubinu od ne više od 1/3 rezanja.

Članak na temu: Kako instalirati kineska metalna vrata: Značajke

Pripremni rad

Za neovisnu izgradnju dnevnika, morat ćete kupiti grede, rogove, zaostajanje, krovni materijal, rulet, razinu, kante, ploče, vijke za samostakanje, odvijač. Tada je parcela pripremljena za buduću strukturu. Drvo mora biti pohranjeno pod baldahinom. Budući da izgrađena zgrada ima malu težinu, za njega će uzeti temelj male pasmina. U tu svrhu, stručnjaci savjetuju da popune bazu pile i vrpce, ploče, gomile ili dizajn zapljena pojasa.

Log House Building tehnologija s vlastitim rukama

Shema zaklade ispod kuće.

Da biste dogovorili temelj za pilotu, morat ćete postaviti parcelu. Tada se ukloni gornji sloj zemlje. Širina strukture odvija se dubinom od 30 cm. Na perimeru zgrade, bušotine su opremljene, čiji je promjer od 180 mm, a dubina je 150 cm. U svakom jažici, sloj ruševine i pijesak se izlije u svaku jažicu. Od armature pripremljenog okvira, koji se spušta u bunar. Sljedeća faza osigurava ptica s betonom. Vibrator se koristi za lutanje.

Za ploče za obračun raspored. Dizajn je montiran iznad razine tla tako da izvodi 50-60 cm. Za bazu trake, okvir će biti zavaren, koji se veže za ojačanje iz bunara. Sljedeća faza osigurava popunjavanje baze. Ako je temelj stvrdnuo, tada se proizvodi njegova hidroizolacija. Da biste to učinili, bit će potrebno staviti na površinu vrećica (3-4 sloja), dodatno, označavala je materijal mastik.

Pravila izgradnje zidova

Hipoteka (1.) kruna ne može se montirati na podnožju kuće za prijavu. Pre-za temelj položio ploču (iz lipa). Da biste to učinili, moguće je koristiti drvo, čiju debljinu se kreće od 50-100 mm, a širina je ne više od 150 mm. Sljedeća faza osigurava sklop ispaše.

Log House Building tehnologija s vlastitim rukama

Shema izgradnje zidova iz trupaca: Ja - rezanje šalice dolje; II - rezanje šalice; III - Pravilno polaganje trupaca s šalicom; IV - corner za rezanje; 1 - obrađeni dnevnik; 2 - Groove; 3 - šalica; 4 - ostatak; 5 - Agel (šiljak).

Članak o temi: Interijeri američkih apartmana: poznanik s načinom na koji žive u Americi (42 fotografije)

U početku zapise (1-2 komada) položene na suprotne zidne zidove (paralelno jedni s drugima). Svaki dnevnik daje tvornički longitudinalni i dvorac kutni priključak. Sljedeća faza osigurava stil šume na preostale 2 strane. Top Stavite izolaciju. Utori i utore ispunjeni su mahovinom, Palles, jute i drugim materijalom za Cacopu. Izolacija se stavlja na takav način da visi sa svih strana 5-6 cm. Zgrada Stapler koristi se za to. Budući da jute traka potpuno pokriva utor, au šalici u sredini, u posljednjem elementu, materijal je instaliran s 2 segmenta. Prijem je ispunjen izolacijom.

2 zapisnici su montirani na poprečne strane temelja. Oslanjaju se na hipoteku krunu. Između drva morate promatrati kut od 90 stupnjeva. Graditelji savjetuju redovito kontrolirati svoju horizontalnost. Preostale krunice su instalirane u sličnoj shemi. Neka moderna tehnologija za izgradnju kuće za dnevnik osiguravaju korištenje lemljenja (za pričvršćivanje krunica).

Elementi koji se razmatraju prikazani su u obliku drvenih ploča od gustog drva. U svakom dnevniku morate napraviti rupu u kojoj je umetnuto zvono. Preostala 2 kruna nisu fiksna (za skupljanje). U tvorničkim cilindarnim dnevnicima, rupe ispod vrata i otvorenih otvora.

Ugradnja krova

Log House Building tehnologija s vlastitim rukama

Instaliranje sustava Windows u kuću za prijavu.

Sljedeća faza osigurava ugradnju krova. Šteme i rogovi su uključeni. Nedavni elementi su montirani na trupce gornje krune. Ako želite, maurilalat je prethodno položen. Ako je veranda predviđena u projektu, tada se kompenzatori skupljanja ubacuju u potporu (vertikalno mjesto). Da bi se spriječilo razgradnju strukture, svaki vertikalni dnevnik je opremljen najnovijim elementima.

Metalni klinovi se koriste za povezivanje skte analoga. Rafteri su montirani u koraku od 600 mm. To će zahtijevati bar s poprečnim presjekom od 50x200 mm. Za pričvršćivanje dizajna do posljednje klizne potpore. Vodoomatski materijal je postavljen na vrh. Prilikom instaliranja sanduka, uočen je korak, koji ovisi o vrsti korištenog krova. Sljedeći korak osigurava ugradnju krova.

Članak o temi: Tehnologija linoleuma i proizvodnja linoleumskog postolja

Po završetku instalacije krova, bit će potrebna izolacija. To će zahtijevati poseban alat. Materijal zavrt za 5-6 cm dolje, guranjem jaza između kruna. U tom stanju kuća je ostala godinu dana (za njezino skupljanje). Nakon određenog vremena postupka CACOPE se ponavlja. Obrazovani praznine blistaju jute ili konoplju.

Log House Building tehnologija s vlastitim rukama

Ugradnja krova kuće za prijavu.

Neki graditelji se preporuča provoditi korijen zgrade nakon godišnjeg rada. Važna točka u izgradnji log kuća je instalirati vrata i prozore. Particije i otvori su montirani godinu dana nakon izgradnje zgrade. Prethodne kutije za kućište s posebnim pričvršćivačima. Prozori i vrata umetnute u dobiveni dizajn. Budući da se drvo treba širiti i pišati, dotični proces zauzima dugo vremena.

Konstrukcija poda Log House osigurava umetanje LAG-a u hipoteku ili naknadnu krunu. Nedavni elementi moraju biti sigurni. Hipoteka kruna treba dobru ventilaciju. Stručnjaci preporučuju montažu podne obloge na kašnjenje gornje krune. U ovoj fazi se provodi ugradnja različitih komunikacija, uključujući sustav grijanja, postolje, vodovod.

Ako je izgradnja kuće napravljena od trupaca nedovoljne duljine, tada je dopušteno njihovo pristajanje.

Čitaj više