Uzorak "šiljci" pletenje iglice za kardigan s opisom i videozapisom

Anonim

Popularni uzorak šipiraca, koji se često mogu vidjeti i na dželatorima i na zaglavljima i šalovima, vrlo je jednostavno u pletenju. S ovim uzorom, čak će se i početnički autori nositi s dužnom pažnjom, a rezultat će biti različit s multifunkcionalnošću. Činjenica je da se zbog izmjene petlja, baciti se mogu koristiti i kao neovisni uzorak, te kao elastični pojas za rubove proizvoda. Da biste spojili uzorak "Spikes" s pletenje iglice, to je potrebno toliko vremena: čak iu ne vrlo iskusnim knitteri, ovaj proces će brzo postati automatski.

Easy Spikes

Najlakši način plestinja ovog uzorka je odnos u dva reda. Njezin volumen ovisi o gustoći pletenja: ono što je to čvrsto, što je gusta napiketets. Uzorak se formira horizontalno. Za bazu morate birati čak i broj petlji.

U prvom redu dvije petlje su vezane zajedno s ne učvršćuju. Bez izbacivanja tih petlji, prvi od njih također bi trebao biti vezani za lica. Nakon toga, dvije petlje se resetiraju. Na isti način, pletenje se nastavlja do kraja reda.

U drugom redu, prva dva šarke također se promatraju zajedno s nevolji. Bez njihovog odbacivanja, prvi je zadužen, ovaj put pogrešan. Tada se obje šarke resetiraju. Način pletenje u ovom redu također se ne mijenja.

S izduženim petljima

Raprt ovog uzorka je pet petlji i dva dodatna. U prvom i trećem redovima izmjenjuju dvije pogrešne i tri petlje lica. Posljednje dvije petlje moraju biti točno zatvorene. U drugom i četvrtom redovima, dva šarke plete lica, a sljedeća tri - uključena. Oni se izmjenjuju do posljednje dvije petlje, red bi trebao završiti s dva lica. Ova četiri reda postat će osnovni dio uzorka i neće se više ponavljati.

Članak o temi: Glavni razred na ploči graha to učiniti u kuhinji s fotografijom

Uzorak

Dvije pogrešne šarke su vezane u petom redu, a zatim povucite petlju da formiraju šipiru. Da biste to učinili, morate preskočiti ekstremnu petlju, ispod sljedećeg pada u četiri reda u nastavku i predstaviti pravo govore u petlju. Nakon toga, nit se podiže i izlučuje na iglu kao sljedeću petlju. Zatim biste trebali spojiti tri petlje lica, a zatim ponovno ući u iglu u istu petlju, kroz koju je nit prethodno proširena. Izvucite još jednu petlju, nakon što vi plesti dva glačala. Onda opet trebate preskočiti ekstremnu petlju, povući nit i nastaviti nastaviti odnos do kraja retka. Dovršen je s dva glačala.

Šesti red počinje s dvije petlje lica. Zatim je izdužena petlja na lijevoj iglu, koju samo trebate ponovno sastaviti, nakon što ste prethodno prebacili radnu navoj naprijed. Nakon toga trebate vezati još tri glačala. Sljedeća duga petlja također se mora vratiti. Ovaj rapport se nastavlja do kraja retka, koji dovrše dvije petlje lica. Sedmi red počinje od dvije krive, onda dvoje leže zajedno lice (s nagibom lijevo). Nakon lica, još dva lica, ali ovaj put s nagibom desno, kao i dva glačala. Raport se ponavlja, redak završava s dva glačala. Osmi i posljednji redak predstavlja izmjenu dviju lica i tri glačala. Rapport je završio.

Gumeni kola

Neznatno komplicirana varijanta šiljaka - guma koja se može koristiti za kardigan ili jaknu, kao i za dekoraciju. Rapport uzorak - pet petlja, nazovite još dva za simetriju i dva ruba. Kletanje je jasno prikazano u ovom videozapisu:

Rubna petlja u prvom redu je uklonjena, a zatim izmjenjuju dva glačala i tri lica. Posljednja petlja - rub - izgovara se. U drugom redu, sve šarke su vezane u skladu s likom prvog reda, tj. Lica mora biti lica, i nevažeći - involne. Potonji u redu petlje - rub - pričvršćen je kao nevažeći.

Članak o toj temi: Knitting OpenWork Spackers

Treći red počinje s uklonjenom rubnom petljom, nakon toga postoje dva glačala. Zatim desno, radna igla se uvodi između druge i treće petlje na lijevoj strani, hvatanje i povucite nit. Nakon što se slijedi, a zatim tri petlje trebaju provjeriti lice za stražnji zid. Ovaj rapport se ponavlja, redak je dovršen s pogrešnim.

Četvrti red odgovara istom kao i drugi, to jest, izgovaraju se petlje prethodne serije. Izgovaraju se bačva u njemu. Rapport je završen, a zatim treba ponoviti treći i četvrti redak.

Uzorak otvaranja

Za lagane kardioke i kabele, otvorene varijante šipile su prikladnije. Sljedeći video sadrži opis jednog od njih, odnos takav ukras je 10 redaka i petlja.

Svi čak i redovi u ovom uzorak plesti na crtežu, nastaju atmosferom i favings - lica. Najsloženiji element je dva šarke koja se povezuju s licem (s nagibom desno ili lijevo). Čak i neparni redovi ovog uzorka trebaju biti započeti s pogrešnim. U prvom redu nakon nevažeće pletene lica. Iza njih - dva desna lica. Nakon što su napravili nakid, pleteni lica, spomen i još jedan jednostavan lica. Ponovno napravite Nakid, plesti dva nagiba na licu lijevo. Dovršava niz jednostavne petlje lica. U trećem redu, slijede se dvije lica udesno, nakad i još dva jednostavna lica. Nakon - pogrešno i još dva lica. Zatim - Nakid, nedavna šarke plesti jedan lijevo lice.

Peti i sedmi red trebaju biti jednako plesti. Nakon prve unutrašnjosti, alternativa lica, Nakida i još jedan obični lica treba biti naizmjenično. Tada dvije petlje lica s pazom na desno, jedna nejednaka i dva s padinom lijevo. Ova serija je završena s dva lica s Nakudom između njih. U devetom redu za pogrešnu slijedi dva lica. Nakon dva desno na desno, a zatim napravite Nakid. Pletite jedan jednostavan iznutra, napravite još jedan Nakid. Serija završava s dva nagibanja na lijevoj strani i dvije obične petlje lica.

Članak na temu: Kako vagati široku narukvicu iz gumenog dionika za početnike s videozapisom

Uzorak

Video na temu

Čitaj više