Pravila za brtvljenje električnog brojača

Anonim

Svaka je osoba vidjela posebne pečate na električnom broju, koji ne može biti nestalo, jer je moguće dobiti ozbiljnu kaznu. Međutim, novi brojači nemaju posebne pečate od organizacije za uslugu, pa ih treba instalirati. Također, brtve moraju biti instalirane ako je popravak napravljen ili je postavljen novi električni metar. U ovom članku, reći ćemo vam kako zatvoriti električni metar i razgovarati o tome koliko košta tko bi trebao izvesti i koja pravila postoje.

Kao cijena instaliranja pečata na pult

Kako siverab električni brojač: red

Da biste ponovno podijelili pult ili kada je to potrebno, moraju se izvršiti sljedeći koraci:

  1. Kontaktirajte organizaciju servisiranja.
  2. Zatim morate poslati pisanu izjavu, koju možete saznati pozivanjem operatera. Često, nisu potrebni dokumenti, radnici će vam dati samo njihov dokument pod potpisom.
  3. Budite sigurni da koordinirate vrijeme zamjene brtve. Usredotočite se na to ste bili kod kuće.
  4. Nakon instalacije dobit ćete ček koji morate platiti (samo ako se naplaćuje naknada za instalaciju).
  5. Nakon završetka provodi se čin izvršenih radova. Preporučujemo provjeru svih pečata, to se događa da ih postavljaju netočno ili loše.
    Pravila za brtvljenje električnog brojača

Bilješka! Ne možete koristiti brojač bez pečata više od mjesec dana. Napisana je u "pravilima za komunalne usluge" klauzula 81.

Koji mogu instalirati pečat

Ovdje biste trebali jasno shvatiti da su jedini koji mogu instalirati pečat su zaposlenici organizacije koja vam služi. Stoga ne mislite da kontaktirate majstore "na oglasu", nemaju prava za to. Ako nešto učine, novčana kazna će vam morati platiti, kontaktirati samo prodaju energije, samo će to izbjeći sve moguće probleme.

Članak o toj temi: Balkon u stilu Provanse vlastitim rukama (fotografija)

Što su pečate

Sada postoje dva načina za particiju metar:

Standardne brtve

Smatraju se najpopularnijim fotografijama. Ako postoje takve brtve, to znači da je brojač prošao test i radnik je. U pravilu se sastoji od žice i posebnog ispisa.

Pravila za brtvljenje električnog brojača

Moderna brtvila

Postoje i drugi načini koji se ovdje koriste samo ovdje ovisi samo o organizaciji usluge. Posebna naljepnica je zalijepljena, što je nemoguće raspravljati. Instaliran je samo ako trebate spojiti brojač s transformatorom i njegovim terminalima.

Pravila za brtvljenje električnog brojača

Tako smo rekli kako mirisati električni metar, preporučujemo i čitanje članka koji bi trebao platiti za ugradnju brojača. Ako imate bilo kakvih pitanja, napišite ih u komentare, rado ćemo vam pomoći u svemu.

Što učiniti ako susjedi imaju električnu energiju.

Čitaj više