Četvrt prozor. Prozor za montažu s četvrtom

Anonim

Četvrt prozor. Prozor za montažu s četvrtom
Standardni krediti prozora ne razlikuju se u određenim različitim oblicima, tako da metode pravilnog stakla također nisu toliko. Čak i činjenica da perimetar balkona ili loggia ima četvrtinu prozora, ugradnja prozora s četvrtina se provodi u skladu s sličnim tehnološkim načelima.

Za početak, treba razumjeti da se četvrtina prozora naziva dijelom zida, koji strši oko perimetra dana. Glavna funkcija ovog konstruktivnog elementa je pružiti učinkovitiju izolaciju. Jedinica balkona ulazi u četvrtinu na 2-3 cm, što je vrsta zaštite od šava pjene. Zato se otkriće s četvrtom smatra da je topla više od uobičajenog načina s izravnim susjednim okvirom.

Četvrtina prozora može biti izrađena od opeke, izrađenih od betona ili od stabla, ovisno o tome što je kuća izgrađena, ali i velika, ova nijansa ne utječe na proces ostakljenja. Ali ono što je doista važno, tako da je to izbor metode pričvršćivanja.

Zapamtite: na okviru instaliranom u otvoru s četvrtina utječe na točno iste opterećenja, kao u okviru montiran u ravnoj liniji, tako da prisutnost četvrtine ne daje nikakve prednosti prilikom pričvršćivanja okvira.

Četvrt prozor. Prozor za montažu s četvrtom

Jedino ispravno rješenje je konsolidirati blok balkona putem izravnog nosača uz pomoć grijača ili sidra, za koji je u okviru potrebno za bušenje posebnih rupa za zatvarače. Mnogi majstori odbijaju takve tehnologije jer su vrlo uplašeni mogućnošću punjenja prozora, ako je okvir iznenada bio žurba. Međutim, ako pristupite pitanjem racionalnog stajališta i bez emocija, postaje jasno da su ti strahovi potpuno neutemeljeni. Nakon pregleda bilo koji plastični prozor, naći ćete kroz drenažu rupu koju proizvođači pažljivo postavljaju u okvir samo kako bi se osiguralo da se prozori ne znoji. Komore u profilu prozora ne komuniciraju na bilo koji način, stoga će ravna rupa koju bušite vrlo tehnološki i na funkcionalnosti prozora neće utjecati.

Članak na temu: zid profil za suhozidom: odabir i ugradnja okvira

Neka ne uđe u iskušenje ugodan izgled standardnih montažnih ploča i najlakši proces instaliranja jedinice balkona uz njihovu pomoć. Snaga takvog privrženosti nije dovoljna čak i držati krila u otvorenom položaju, a da ne spominjemo druga operativna opterećenja. Deformacija proizvoda u ovom slučaju jednostavno je neizbježno.

Ako se niste usudili instalirati balkon blok vlastitim rukama, ali pozvani, po vašem mišljenju, ne vrlo iskusni instalateri, slobodno podijeliti sa svojim teoretskim znanjem da na bilo koji način, biti izravan ili s četvrtinom, okvir može se popraviti samo kroz izravno pričvršćivanje.

Čitaj više