Detalji interijera za proljeće: 30 jednostavnih načina za ukrašavanje kuće za proljeće

Anonim

Detalji interijera za proljeće: 30 jednostavnih načina za ukrašavanje kuće za proljeće

Proljeće je divno doba godine, kada se želite probuditi i preobraziti zajedno s prirodom. Proljeće je vrijeme za osmijeh, radujte se u novom životu i transformirajte svoj dom. Dolje s zimskom rukotvorinom, hladnom i sivom! Neka bude sjajno sunce, plavo nebo i svijetle boje u proljetnim bojama. Danas su bili inspirirani u ovo doba godine i pokupili proljetne detalje interijera. Evo 30 jednostavnih načina za ukrašavanje svog doma proljeće i dodavanje boja!

Seth 1.

Detalji interijera za proljeće: 30 jednostavnih načina za ukrašavanje kuće za proljeće

jedan. Obojite svoj dom - naoružani svijetlim bojama i nacrtajte cvijeće, drveće, nebo, leteće ptice i druge opružne motive. Tako možete slikati neki stari namještaj, izvući na pozadinu ako ćete napraviti popravke, na staklenim bojama, koje se onda mogu opranuti, ili na Watman s djecom.

2. Svijetle banke , Kutije, vaze i jela - ukrasite police u kuhinji, police u sobi, police u spavaćoj sobi i druga mjesta gdje možete staviti nekoliko sjajnih dijelova.

3. Vaza s živim cvijećem - Najjednostavnija stvar koju možete učiniti je staviti buket svijetle boje na stol u dnevnom boravku.

četiri. Zelene biljke - Ako još uvijek ne uzgajajte kuće i zelene biljke u proljeće, onda je u proljeće vrijeme da to učinite.

pet. Višebojni stolica za privjesak - originalni proljetni detalj i vrlo udoban namještaj za rekreaciju. Zašto ne biste se stvorili takav kutak za čitanje?

6. Proljetna boca , Sapuni i ostali pribor za kupaonice su mjesto koje možete pretvoriti u proljeće.

7. Dekor vaz Cookie i živi tulipani - varijacija proljetnog buketa cvijeća.

osam. Svijetli pokrivači za namještaj - Jednostavan način ukrasiti kauč ili stolicu s početkom proljeća.

devet. Posteljina s cvijećem - Zašto ne, molim vas u spavaćoj sobi?

10. Svijetlo nategnut , Stolice i sve što želite ažurirati u vašem domu.

Članak o temi: Transport vijci na perilici rublja

Postavite 2.

Detalji interijera za proljeće: 30 jednostavnih načina za ukrašavanje kuće za proljeće

jedan. Živa jaja - Smiješno rukotvorine, koje se također mogu učiniti s djecom. Trebat će vam jaja iz koje trebate lagano ukloniti vrh i sipati sadržaj, zemlju, sjeme nekih zelenih biljaka i očiju koje su vezane za dječje igračke.

2. Zelene kante Umjesto dosadnih naočala za tiskanicu. Oni mogu biti viseći na zid - također slobodan prostor na stolu. A ove se kante mogu koristiti za različite sitnice u kuhinji ili u kupaonici, ili kao suspendirani lonac cvijeća na balkonu.

3. Dekoracija na vratima Od starog zalijevanja može - opcija izvornog proljetnog vijenca.

četiri. Drag ili smiješne slatkiše - u transparentnim staklenim vazama s cvijećem, bocama, tikvice i drugim prikladnim spremnicima.

pet. Proljetni okviri za fotografije - Zašto ne biste napravili okvire za fotografije od tkanine, kartona ili obojenog papira?

6. Raznobojni kuhinjski pribor - Što ne voliš kupiti nove zdjele, ploče ili šalice nekih svijetle boje i ne ukrasite s njima kuhinja?

7. Smiješan kolaž - Zanimljiva ideja: Ispišite neke proljetne fotografije ili slike i nemojte ih objesiti na jednoj zajedničkoj šipci na različitim visinama pomoću ribolovne linije.

osam. Okrugli obojene tepihe - Možete ih kupiti nekoliko različitih boja ili čak samo napraviti iz prikladnog gusta i mekog tkiva, a ne razgraditi ih po cijeloj kući? Izvrsni detalj Opružnog interijera za podizanje raspoloženja!

devet. Unutarnje naljepnice - Način, lakše nećeš smisliti. Pronalaženje smiješnih naljepnica s proljetnim ukrasima nisu problem, štap je također vrlo jednostavan.

10. Leptiri na jastuku - Zašto ne ukrasite svoje jastuke leptirima i cvijećem iz tkanine ili ne šivati ​​nove proljeće?

jedanaest. Cvjetni list - Možete sami napraviti tkaninu ili tražiti takvu stolicu u trgovinama.

Članak o temi: Wallpaper s cvijećem: fotografija u unutrašnjosti, cvijeće na zidu, velike make, ruže, male bukete, bijele boju, 3D crveni i ružičasti, akvarel, video

Set 3.

Detalji interijera za proljeće: 30 jednostavnih načina za ukrašavanje kuće za proljeće

jedan. Svijetla komoda - Umjesto prsa, možete koristiti bilo koji drugi namještaj. Glavna stvar ovdje nije preurediti, jer previše boja u istoj sobi neće vam dopustiti da se u potpunosti opustite.

2. Umjetno cvijeće - Svaki dan, daju vam bukete od živih boja jedva da će netko biti, ali možete stvoriti ovaj proljetni sastav umjetnih boja, i rado će vam ugoditi oči.

3. Proljetna tkanina - Možete pronaći neke lijepe tkanine s cvjetnim otiscima i samo ga objesiti na zidu kao sliku ili koristiti kao zavjesa.

četiri. Proljetni mobitel - Još jedna ideja za obrt je: od breze grančica, niti i papir možete napraviti mobitel u obliku gnijezda i ptica letenja.

pet. Ukrašavanje vješalica - Možete promijeniti bilo koji detalj na proljeće. Uključujući i čine se takvim pozitivnim vješalicama, dovoljno je crtati cvijeće na njih i povezati luk od vrpca.

6. Zavjesa boja ili til - Ako želite svijetle boje, ne biste trebali odbiti sebe. Tanka ružičasta, narančasta, žuta, zelena ili plava tkanina postat će izvrsna zavjesa, til ili zavjesa na prozorima.

7. Krasim namještaj - Ako ste spremni za promjenu, zašto ne biste obojili stare grudi? Nemojte napraviti novu svjetiljku lusteru? Nemojte mijenjati boju stolice? Ili ne kupiti ljestve salate. Nikada nije razmišljao o tako neobičnim detaljima interijera proljeće?

osam. Višebojni puhovi i jastuci - Tekstil je najlakši način za promjenu stana do proljeća. Na primjer, možete jednostavno dodati nekoliko sjajnih zamjenika ili nekoliko novih kauča ili podnih jastuka.

devet. Stoji pod vrućim - Obojena "pizza" od osjećaja je zanimljiva ideja za proljetni dar i za dekor vašeg samoposluženja.

Članak na temu: Završavanje ulaznih metala: Savjeti za izbor materijala

Svijetlo proljeće!

Čitaj više