Majstorsko obrt za vrt i dajući to sami

Anonim

Uz veliki užitak, mnogi od nas ostavljaju selo do vikendice kako bi se riješili urbane vreve i malo se opustili.

Majstorsko obrt za vrt i dajući to sami

Često, ljetne kuće provode svoje slobodno vrijeme, utjelovljujući razne zanimljive ideje za uređenje vrtića. I obavljaju obrte za davanje i vrt s vlastitim rukama.

U ovoj korisnoj lekciji možete primijeniti svu neograničenu fantaziju i implementirati kreativne vještine.

Da bi obrt, ne nužno kupuju neke posebne materijale za to.

Razgledati! Bilo koji puhavi materijali su prikladni - stare gume, gume, drvo, plastične boce, stare misterije itd.

Vrlo originalan na vašoj web-lokaciji će pogledati brojke raznih životinja ili nevjerojatnih znakova. Na primjer, od šperploča možete izrezati figure gusaka, roda, pataka, pasa ili mačaka, patuljaka ili heroja bajki, a zatim ukrasiti s uljanim bojama.

I stare panjeve u vašem vrtu, također ne mogu ostati nezapaženo. Uzmi staru zdjelu i pokažite unutarnji dio njega u šeširu gljiva, stavite ga na panj. I ovdje imate sjajnu gljivu! Možete napraviti istu gljinu koristeći umjesto noge, a ne panj, već plastični jagmarket naslikan u smeđoj ili crnoj boji.

Obrtni za vrt i vrt mogu biti izrađeni od betona , Na primjer, radosti djeci možete napraviti lik kolobke. Da biste to učinili, trebate staru gumenu loptu, vodu, pijesak, cement, kit, fasadnu boju i četke. Napravite dio ove veličine u loptu tako da je vaša ruka besplatna. Onda morate pripremiti betonsku mješavinu. Da biste to učinili, pomiješajte pijesak i cement u omjeru 3: 1 i dodajte vodu. Rezultirajuća smjesa treba biti slična debelom kiselom vrhnjem.

Cement mort u loptu je ravnomjerno, tako da nema zračnih praznina. Ostavite kolač da se osuši dan u 3. Zatim pažljivo uklonite loptu iz betonske posude, rezanje u dva dijela. Grickalice i nepravilnosti u posudi se prilagođavaju s kitom i postavite površinu s brusnim papirom. Spust loptu u nevjerojatan kolač s fasadnom bojom. Obrt je spreman.

Članak o toj temi: Kako staviti kameni ogrtač

Majstorsko obrt za vrt i dajući to sami

Na fotografiji krekera, od betona

Da biste napravili puzanje za davanje, možete koristiti stare gumene gume. Pokušajte učiniti, recimo, Caterpillar. Da biste to učinili, uzmite 4 gume i pomaknite ih u zemlju na različitim razinama, prema "rastu". Obojite gume za fasadu.

Od metalne daske uklonite gusjenice brkova. Učinite oči od kante iz majoneze. Za to, samo obojite dno, recite, u plavom. Uz pomoć vijaka za samo-tapkanje, pričvrstite brkove i oči na vrh gume, a vaš gusjenica će biti spreman.

Vrlo izvorni su obrti od plastičnih boca za vrt , Jedan od tih obrta je plastična palma. Uzmite 2-litrene plastične smeđe i zelene boce. Bočice smeđeg odrezavanja dna. Bit će to naša cijev. Sada uzimajte zelene boce. Izrezati Donyshko od njih. Zatim izrežite boce na približno.

List palmi iz papira izrezan na tim polovicama zelenih boca, gdje ostaju vrat. Uzimamo smeđe bocu za vrh palmi, napravite 8 križnih rupa i gurnite gorući "lišće". Zatim uzmite dugu glatku bar i trake smeđe boce na njemu, od kojih će biti vrh s listovima. I ovdje možete staviti svoje palme u vrt.

Majstorsko obrt za vrt i dajući to sami

Na foto palmi od plastičnih boca

Stare metalne bačve ne smiju se baciti u smeće. Od njih se mogu napraviti obojene boje za cvijeće. Da biste to učinili, uzmite alkid caklinu (boja za metal za vanjski rad) različitih boja i pokažite svoju cijev, kao što vam se više sviđa. I zatim se u njega ispumpao zemlju i ispadne cvijeće.

Majstorsko obrt za vrt i dajući to sami

Izvrsna će gledati na vaše mjesto vrtne obrt iz montažne pjene , Na primjer, janjetina. Prikupite lamb okvir: plastična bačva - torzo, drvene daske ili plastične boce - noge, vratovi iz boca, prekrivene pokrivačima - kopita, litre plastična kanta iz majoneze - glava.

Članak o temi: Bay crijevo za perilicu rublja

Okvir popraviti s viski ili ljepilom. Zatim ga omotajte inseklom (supstrat za linoleum), rezanje iste trake prije od njega. Uzmi nagib od metalne žice. Zatim pokrijte okvir montažne pjene. Uzmite effs iz jednostavnog kartona. I kao oko, možete koristiti oči od starih mekanih igračaka.

Majstorsko obrt za vrt i dajući to sami

Na fotografiji janjetine s montažne pjene

Ideje za razne obrta može biti odličan skup. Stvorite, fantaziraju, stvorite topli ugođaj na vlastitu ruku. To će vam donijeti puno zadovoljstva i vaših rođaka.

Čitaj više