Načina kako pastir balkon sidring učiniti sami vani

Anonim

Načina kako pastir balkon sidring učiniti sami vani

Ostava balkona od strane sporednjaka obavlja ne samo ogromnu funkciju, već i štiti dizajn od utjecaja prirodnih čimbenika, nego da se izvede ostakljenje balkona, treba ga ušivati. U tom slučaju, sporednjak se sve više koristi. I možete to učiniti sami, ne privlače stručnjake. Treba napomenuti da ako balkon ima betonsku ogradu, bolje je pribjeći majstorima stručne pomoći. Metalni okvir omogućuje vam da provedete posao bez penjača. Dekoracija betonske ograde od strane vlastitih ruku može biti opasna bez upotrebe posebne opreme, vještina i vještina.

Kakav je balkon koji se preklapa vani

Dodirivanje balkona, loggia sporednjaka izvan obavlja ne samo dekorativnu funkciju. Naravno, on pridaje posebnu prezentivnu vrstu fasade, ali istodobno djeluje kao zaštitna struktura od negativnih vremenskih manifestacija, utjecaji na okoliš. Ti čimbenici utječu na trajanje operativnog razdoblja.

Načina kako pastir balkon sidring učiniti sami vani

Vanjski ukras balkona ili loggia sporedni kolosijek pomaže u kontroli vlažnosti i temperaturnih indeksa u zatvorenom prostoru

Balkon ili loggia ne pada kroz spojenje vjetra i vlage, što upozorava na pojavu gljivica i plijesni.

Što trebaš:

  • Električna bušilica;
  • Razina;
  • Pila za metal;
  • Odvijač;
  • Montirani nož;
  • Kliješta;
  • Drvene šipke;
  • Spojnice.

Količina stečenog materijala ovisi o području balkona, ali u svakom slučaju, bolje je uzeti s marginom. String pruge su perforirani materijal.

Načina kako pastir balkon sidring učiniti sami vani

Pričvršćivanje vanjskog kućišta, toplo staklo i unutarnja izolacija učinit će balkon za uporabu

Kroz rupe, listovi su međusobno ojačani, u glavnom okviru još uvijek postoje instalacija.

Da biste vidjeli sporedni kolonsku balkon, loggia bi trebala biti pažljiva i oprezna. Rastrgani trake za strip samostalno instaliraju neće raditi. Usput, sve opisane manipulacije provode se kroz metalni balkon rešetke ili okvir loggia.

Članak o temi: Sklopivi stol s vlastitim piknikom

Pripremne faze: što je prvo

Prvo biste trebali ukloniti ogradu, okrenuti. Učvršćivači su odsječeni s brusicom. Nakon što trebate ispitati sve zglobove, ako trebate malo budale.

Srušiti ostatke cementa duž donjeg ruba otoka balkona, tako da ostaje jednodijelni beton.

Zatim, koristeći metalnu četku, ako je moguće, uklonite hrđu iz rešetke, da biste ga označili i obojili. Zatim provjerite razinu vanjskog ruba, koja stoji iza ograde oko cijelog perimetra balkona.

Načina kako pastir balkon sidring učiniti sami vani

Vanjski ukras balkona montažom vlastitim rukama trebao bi početi s pripremom prostora

Sljedeći korak je sastavljanje donjeg pojasa koji će biti instaliran za balkon. Za to će trebati poprečne trake (od 3x3 do 6x6 cm). Oni moraju odrezati formiranje duž duljine, uske završava na zid. Spojite ih između noktiju. Obvezno stanje - Drvene šipke moraju se liječiti prajmerima i antisepticima kako bi se izbjeglo pojavljivanje gljivica i plijesni.

Na betonsku baštinu balkona, niži sanduk mora biti pričvršćen za ljepilo za izgradnju. Pričvršćena je na šipke na šipke (pocinčane) ili žice. Unutarnji donji rub potpornih traka ispunjen je montažnom pjenom.

Gornji remen za nošenje kada nosite presađivanje vani, izvodi se na isti način, ali posebna pozornost posvećuje se pričvršćivanju na zidu. Bolje je to učiniti uz pomoć metalnih segmenata i vijaka, od kojih je jedan rub fiksiran na drvenu gredu, drugi je pričvršćen na zid.

Koliko je visokokvalitetan sposoban (video)

Završavanje balkona sa svojim vlastitim rukama: Uputa korak po korak

Prije svega, svi zrakoplovi su izravnati. Rake se instaliraju na metalnoj ogradi. Svaka kutna tračnica je izložena okomito.

Načina kako pastir balkon sidring učiniti sami vani

Tako da je sporedni kolosijek uz zid, morate koristiti kraj J-profile, za spajanje zrakoplova - posebni vanjski kutovi

Zatim morate izvesti sljedeće korake.:

  1. Zabilježeni su bakreni vodiči (promjer više od 2 mm). Takav tip pričvršćivanja je najpouzdaniji - svake godine žica će smanjiti dublje u drvene šipke i ostati još jači.
  2. Elastični kutovi su pričvršćeni na donji rub tako da nema tijela i izolacije. Osim zaštitnih svojstava, obavljaju funkciju uređenja - balkon postaje dovršen. Stručnjaci preporučuju korištenje samo tvornički materijal.
  3. Siding je plahte koje imaju gornje i donje zavoju. Zahvaljujući ovim savijanjima, svaka od plahta može se držati prethodnog. Dno prvog lista je osigurano na instaliranom početnom profilu. Ako zatvorite dno vijcima, sjednička ploča neće biti u mogućnosti proširiti, stisnuti pod djelovanjem promjene temperature, što će dovesti do smanjenja vodiča zimi i formiranje mjehurića na plahtima ljeti. Cilj se provodi pomoću uske fiksacije središnjeg dijela listova.
  4. Budite sigurni da ostavite rezerve gornjih listova, koji će se odrezati nakon što je okvir montiran. Proces instaliranja pločastih listova je dovoljno jednostavan, sličan prikupljanju konstruktora.

Članak o temi: Programi izračuna Zemlje

Načina kako pastir balkon sidring učiniti sami vani

Pjevanje je smanjenje tako da praznine ostaju u J-profilima i kutnim konektorima

Preliminarni rad i ugradnja okvira na kojem će se zadržati sporedni kolosjek.

Što samo za odabir

Danas se sve više slikarstvo i dorada vlastitim rukama provodi vinil prilaženje, kada osoba odluči vidjeti balkon. To se objašnjava visokom kvalitetom materijala i niskim troškovima. To značajno pretvara čak i one balkone i loggia, koji nisu dugo popravljeni i nisu ažurirani. Balkon se može napraviti s imitacijom cigala, drva, kamena zahvaljujući proizvođačima fantazija.

Načina kako pastir balkon sidring učiniti sami vani

Ovisno o karakteristikama, možete podijeliti prilaz u tri skupine: trostruko, dvostruko i jednokrevetno

Prednosti materijala mogu se pripisati:

  • Nije potrebno dodatno biti pokriveno antisepticima ili prajmerima, budući da je građevinski materijal otporan na učinke gljivičnih mikroorganizama, proces korozije;
  • Sporedni kolosijek ne mijenja deformaciju kada temperatura padne, ako je ispravno instalirana;
  • Sporedni kolosijek i loggia je otporan na nisku štetu;
  • Ne provodi električnu struju;
  • Ima dobre izolacijske, hidroizolacijske karakteristike;
  • Cining vinilne ploče su biološki inertni;
  • Spojeni balkon ili loggia vlastitim rukama, bez pomoći stručnjaka jednostavno i ne dugo, jedino ograničenje je osiguranje u prisutnosti cijele betonske ograde na balkonu ili loggiji;
  • Postoji širok izbor boja i tekstura koje vam omogućuju stvaranje bilo kojeg balkona dizajna;
  • Građevinski materijal ne mijenja boju dugo vremena.

Neki ljudi sugeriraju da nakon instalacije sporednjaka, kada su izloženi niskim temperaturama, čelika se pojavljuju na površini pukotine. Treba napomenuti da ne ovisi o kvaliteti materijala. Sposobni listovi ne podliježu naprezanju od mraza ili ultraljubičastih zraka. Upute proizvođača sugerira da spojniranje ima brzinu otpora u rasponu od -50 + 500 C. Sve je u nepravilnoj instalaciji.

Članak na temu: Kako instalirati akrilnu kupku

Načina kako pastir balkon sidring učiniti sami vani

Sposobni listovi su ekološki prihvatljivi, koji, tijekom raspadanja ne proizvode i ne razlikuju štetne tvari.

Da biste razumjeli kako instalirati sporedni kolosijek na balkon, bolje je istražiti video lekciju u kojoj stručnjaci detaljno govore.

Nedostataka građevinskog materijala, moguće je razlikovati mogućnost deformacije na dovoljno snažnom mehaničkom učinku. Oni također ne podliježu popravku. Ako se dogodila teška stavka, neki će dijelovi trebati biti zamijenjeni. Ali, u isto vrijeme, cijeli će dizajn morati biti rastavljen.

Dodirivanje balkona Presuda Vani: Opcije (video)

Još jedan minus - balkon s sporednim spojem nije vatrootporan, tako da je unutarnji ukras bolji za obavljanje drugih materijala. Ona nema sposobnost seciranja požara, ali u isto vrijeme to je brzo taljenje.

Čitaj više