Glavni razred: Izrada vrta Kašpo "Fairy panj" od cementa i boca

Anonim

Glavni razred: Izrada vrta Kašpo

Da biste napravili vrt cachepot u obliku nevjerojatnog panja, potrebno je pripremiti cement, građevinski gips (alabaster), vodu, građevinsku mrežu, prajmer, alkidne boje smeđe, žute, zelene, crno-bijele, prazne plastične posude, Tassols, spužva, traka i dva spremnika za otopinu (sl. 1).

Caspo će imati tri odvojene boje. Stoga, prva stvar koja treba učiniti je smanjiti vrhove u plastičnim bocama, upiti pijesak u njih i povezati se s vrpcom (sl. 2).

Zatim omotajte radni komad s građevinskom mrežom i pripremite debelu otopinu. Da biste to učinili, uzmite dva dijela pijeska i cementa, pomiješajte ih u zasebni spremnik. Zatim miješajući smjesu, postupno dodajte čistu vodu dok se ne formira otopina, konzistencija podsjeća na tekući vrhnje. Provjerite je li otopina homogena, bez kvržica.

Glavni razred: Izrada vrta Kašpo

Sl. jedan

Glavni razred: Izrada vrta Kašpo

Sl. 2.

Uzmite drugi spremnik i postavite nekoliko cementarni mort u nju. Nakon dodavanja alabastera, dobro promiješajte i brzo se primjenjuju na navlaženu lilter od plastičnih boca. Zapamtite da je Alabaster vrlo brzo zamrznuo, tako da napravite male dijelove gipsane.

Nanesite otopinu na cijelu površinu Kashp-a. Nakon vlažnog dlana, progutate radni komad (sl. 3).

Glavni razred: Izrada vrta Kašpo

Sl. 3.

Zapamtite da kada radite s smjesom cement-gipsa, morate nositi gumene rukavice.

Ostavite svog Kashpo deset ili dvadeset minuta tako da je otopina zamrznuta.

Sljedeća faza je primjena kovrčavih elemenata. Da biste to učinili, koristite istu otopinu cementa s dodatkom gipsa. Svaki odvojeni dio lica pričvršćen je na vlažnu površinu kaše.

Kako bi se oči, uzmite mali dio otopine, dodajte alabaster tako da se smjesa može ukloniti u dlanovima. Zatim podijelite masu u dva dijela i roll dvije kuglice s mokrim rukama. Brzo im recite na radni komad.

Članak o temi: Neobične tekuće pozadine: 5 vrsta crteža

Ugasite obrve preko očiju. Da biste to učinili, uvucite kobasicu iz gipsanog cementa, izrežite ga u dva dijela i pričvrstite oči. Napravite reljefski zareze s snopom ili nožem.

Da biste napravili nos, oblikuju loptu, pričvrstite ga na kašu, a nakon vlažnih prstiju, pritisnite nosnice gdje se nosnice trebaju produbiti.

Slično tome, učinite usta, formirajući prst unutar rupe za kuglicu i povećajte uši (sl. 4).

Glavni razred: Izrada vrta Kašpo

Sl. četiri

Iza Cachepa napravi Craer. Da biste to učinili, dodajte toliko alabastera na cement tako da to nije jako guste, ali ne i slomljena smjesa.

Uzmite malo rješenje u ruci i bacite Cachepo. Tada prsti brzo formiraju olakšanje. Rad u smjeru odozgo na dnu (sl. 5).

Glavni razred: Izrada vrta Kašpo

Sl. pet

Ostavite kašu nekoliko dana kako biste dovršili rješenja. Nakon dizanja obratka i nanesite nekoliko slojeva smeđe boje (sl. 6).

Glavni razred: Izrada vrta Kašpo

Sl. 6.

Nakon isušivanja boje, nanesite malu žutu boju na suhu spužvu i pokriti panj (sl. 7).

Glavni razred: Izrada vrta Kašpo

Sl. 7.

Spustite oči, pustite obrve i usta, kao i nacrtajte pjege i travu (sl. 8).

Glavni razred: Izrada vrta Kašpo

Sl. osam

Svaki sljedeći sloj boje vrijedi nakon potpunog sušenja prethodnog.

Za posaditi biljke, napraviti rupu na dnu spremnika, nakon polaganja malih kamenja, pijeska i nakon - toliko. Sada je Kashpo u potpunosti pripremljen za planiranje biljaka (sl. 9).

Glavni razred: Izrada vrta Kašpo

Sl. devet

Čitaj više