Instaliranje šarki stropova vlastitim rukama (video)

Anonim

Hinging stropovi su dugo prestali biti luksuz, možete ih vidjeti u mnogim domovima.

Instaliranje šarki stropova vlastitim rukama (video)

Shema obustavljenog stropa.

Instalacija montiranih stropova može se provesti ne samo stručnjaci, sve se može učiniti vlastitim rukama.

Takvi stropovi čine ga savršeno skrivaju sve nepravilnosti i komunikacije. Instalacija stropova je prilično jednostavna, moguće je dogovoriti različite opcije osvjetljenja, možete uvesti zvučnu i toplinsku izolaciju. Instaliranje stropa vlastitim rukama neće uzrokovati velike poteškoće.

Da biste instalirali montirane stropove, trebate sljedeće alate:

  • razina izgradnje;
  • vijci samo-tapkanja;
  • rulet;
  • kliješta;
  • rulet;
  • Izbušite odvijač;
  • Bugarski.

Kako razviti instalaciju montiranog stropa

Instaliranje šarki stropova vlastitim rukama (video)

Shema sklopa montiranog stropa.

  1. Treba započeti s činjenicom da je potrebno postaviti granice montiranog stropa. Da bi bio što točniji, treba primijeniti alkoholnu ili lasersku razinu. Treba pažljivo uzeti na rad s takvim instrumentima, podrazumijevaju uporabu posebnih naočala. Što se tiče visine stropa, sve ovisi o preferencijama i koje cijevi.
  2. Električne žice trebaju biti čvrsto pričvršćene posebnim estrima, a zatim neće spriječiti rad.
  3. Prije jačanja profila morate provjeriti senzor ako postoji na površini cijevi i žica. Ako to nije učinjeno, sve se može uništiti s oštrim vijcima.
  4. Trebali biste odrediti kut iz kojeg se planira početak instalacije. Preporuča se ustati na vratima i pogledati izgled. To područje koje je vidljivo najviše treba razdvojiti. U većini slučajeva, ugradnja takvih stropova je učinjeno tako da su dijelovi ploča iznad vrata na najsvetimidnije mjesto.
  5. Sada oko perimetra prostorije treba ojačati zidnim profilima, sa zidom koji su povezani s vijcima od 100 milimetara. Ako je zid okvir, vijci se mogu pričvrstiti u stalku. Ako je površina izrađena od betona, onda prije svega treba napraviti za titke, a zatim su začepljeni u bazu, a zatim vijci.
  6. Sada je došlo do montiranja okvira okvira, za to će se koristiti profili marke, oni će morati popraviti novu stropnu ploču.

Članak o temi: Pozadina za zidove s orhideja, koristimo cvjetne teme u unutrašnjosti

Nijanse postavljaju novi strop

Instaliranje šarki stropova vlastitim rukama (video)

Dijagram višestrukih suspendiranih stropa.

  1. Ako se planira gipsana ploča, treba koristiti profile s 60 cm i 120 cm. Kroz kutni profili na dvije obrnute transakcije, udaljenost se mjeri, koja je jednaka duljini prosječnog profila (to je 120 cm). Trebaju biti postavljene oznake, a zatim rulet da poboljša udaljenost između njih.
  2. Rezultirajuća udaljenost se prenosi u poprečni profil, koji će ostati, a zatim se jednostavno izlijevati s mlinkom. Sada možete instalirati poprečni profil, treba se piti na uglu.
  3. Možete nastaviti sastavljanjem stanica za stropne pločice: prva stvar je ojačana profilom od 120 cm duga, treba se postaviti paralelno s kutnim vodičem. Ako se postavi pitanje, kako popraviti profile, onda ne postoji ništa komplicirano. Prije nego što ga instalirate, trebali biste se saviti na određenoj strani latice. Ako je profil ispravno osiguran, čut će se mali klik, što ukazuje na dobar posao.
  4. Kada se ugradnja strop provodi, potrebno je osigurati da ne blijedi u sredini. Za to, poprečni profil treba biti pričvršćen na staru strop ili preklapanje nosača. Potrebno je koristiti posebne metalne kabele. Oblikovati suspenzije na sve dijelove ne bi trebalo. Oni moraju biti fiksirani kroz dva montažna otvora. Za snažnu zadržavanje, okvir je sasvim dovoljno. Glavna ploča suspenzije savija 90 stupnjeva uz pomoć kliješta.

dodatne informacije

Sada je petlja mora biti pričvršćena na površinu stropa, nakon čega je fiksirana na strop vijcima. Da biste to učinili, nanesite odvijač, donji kraj suspenzije mora se savijati u kuku u otvor za profil. Kao što vam je potrebno, suspenzije moraju biti jednostavno podložne komprimiranju i stezanju, tako da se na taj način podesiva visina stropa.

Da biste to učinili, propisati zakrivljenu usku ploču koja se nalazi u središnjem dijelu suspenzije. Nakon rada s suspenziji je završeno, stvaranje stanica trebalo bi dovršiti, za to, montiraju se poprečni profili male duljine.

Članak o toj temi: Zapreke zamračenja - grožđica u svakom unutrašnjosti

Trebali biste provjeriti horizontalni okvir okvira, a zatim idite na sljedeće područje prostorije. Ako postoji spojni okvir za uređaj za rasvjetu na starom stropu, mora se demontirati (treba imati na umu da bi se električna energija trebala biti onemogućena). Žica je produžena da zatim stavite utičnicu na novi strop.

Stropne ploče su naizmjenično složene u unaprijed izrađenim okvirima. Prije toga, potrebno je nositi neobjavljene rukavice, inače ćete morati oprati suhozid. I to nije najlakše, a ne najugodnija lekcija. Kada se rad završio, od novog suspendiranog stropa morate isprati prašinu.

Ugradnja montiranog stropa je napravljena. Dakle, učiniti sav posao vlastitim rukama nije tako težak, kao što se može činiti na prvi pogled. Ugradnja takvih stropova je dobro u tome u slučaju nužde, možete jednostavno promijeniti nekoliko stropnih ploča. Redo cijeli dizajn od samog početka nema potrebe. Kada instaliranje stropa treba biti posebno pažljiva i uredna, onda će sve definitivno raditi i ništa neće morati ponoviti. Zbog jednostavnosti montaže montiranog stropa, postaje sve popularnije.

Čitaj više