Kako pastir Balkon Vani s vlastitim rukama: Tehnologija i materijali

Anonim

Kako pastir Balkon Vani s vlastitim rukama: Tehnologija i materijali

Pokrivanje i izolacija moći će značajno poboljšati izgled balkona, a toplinska izolacija vanjskog uređenja balkona je vrlo ozbiljan rad koji ovisi o toplinskom režimu u kući i pojavu stana. U većini stanova u našem vremenu, balkon služi kao dodatna soba u apartmanu koji igra ulogu ormarića, dnevnog boravka ili sobe za opuštanje, čak i ako balkon ne izvodi te funkcije i ostaje jednostavna platforma, to jest bolje ga odvojiti i nadahnuti.

Materijali za vanjski balkon

Da biste vidjeli balkon vani, potrebno je odabrati kvalitetan materijal koji će biti prikladan za ovu vrstu balkona.

Danas, postoji neka vrsta završnih materijala koji se koriste za pokrivanje balkona i loggia:

  1. Prilaženje , Ovo je prilično izdržljiv materijal, to je metal ili plastika. Vrlo je zgodan u svom radu, njegove plahte savršeno su prilagođene veličini balkona, oni su pričvršćeni brzo i što se brzo montira na temelju posebnih samoizvladi, sporedni listovi nemaju dodatne dijelove za skupštinu nego olakšati montažni rad.
  2. Profili , Materijal, u pravilu, metal, otporan na utjecaje na okoliš, dostupan je u različitim bojama i veličinama, prikladan u radu.
  3. Oblaganje , Drvena i plastična sluznica koristi se za pokrivanje balkona vani, razlike samo u strukturi materijala. Na stablo je pod utjecajem okoliša i, za razliku od plastike, služi manje vrijeme.

Kako pastir Balkon Vani s vlastitim rukama: Tehnologija i materijali

Pretpostavljanje zasluženo rangira najprije u popularnosti među materijalima za završnu obradu

Prije nego što vidimo balkon vani, mora se popraviti i izolirati. Sve postojeće nepravilnosti i rupe pričvršćene su unaprijed, prije početka završetka. Vanjska izolacija koristi mineralnu vunu ili pjenu.

Članak o toj temi: Kako napraviti strop za bijeg s vlastitim rukama?

Dodirivanje balkona (video)

Kako odvojiti balkon vani vlastitim rukama pomoću sporednjaka

Pričvršćivanje pristupačnog materijala za veliki robot za završnu obradu i prikladno je montirati, tako da ga koristimo kao primjer na balkonu. Za sklonište balkona vani sa sporednim kolosjekom morate popraviti površine, izolirati potreban materijal. Nakon što je izračunao potrebnu količinu materijala za balkon, morate se pobrinuti za pribor. Sposobni priključci uključuju početnu i prozoru, vanjski kutni pribor i bočne fiksirane.

Počevši daska je prva spojni traka koja osigurava naknadnu konsolidaciju sporednjaka prema njoj i može se reći, usmjerava traku.

Windows daska omogućuje hermetički odvojiti prostor ispod prozora balkona tako da vlaga ne spada ispod završne obrade. Bočni fiksteri pokrivaju sve zvučnike sporednjaka, zadržavajući nepropusnost.

Kako pastir Balkon Vani s vlastitim rukama: Tehnologija i materijali

Windows bar služi za zaštitu završne obrade od vlage

Dalje, morate se pobrinuti za alate koji će biti potrebni u procesu:

  • Vježbajte s posebnom mlaznicom za vijke za samozadočavanje;
  • Razina;
  • PassionA;
  • Nož;
  • Čekić.

Osim razine, trebat će vam uže ili ribolov liniju, koju trebate unaprijed zategnuti na površinu tako da spojnicu ležao na površini kao manji.

S željeznicom, potrebno je ukloniti cijelu staru oblogu, a to će se pobrinuti da se ne nadoknađuje kada padne na susjedne balkone, automobile i ljude. Popravak ploče ispod nogu, mora se okrenuti. Da biste to učinili, drveni bar se nadovezuje na vrh ploče oko perimetra i ispravlja se na peći i zidove s metalnim listovima.

Kako pastir Balkon Vani s vlastitim rukama: Tehnologija i materijali

Kućište uključuje dvije faze: proizvodnju drvenog okvira i naknadnog pričvršćivanja pločastih listova na njega

Na vanjskoj strani balkona, barovi su punjeni ispod razine, formirajući okvir za sječenje obloge.

Sve metalne šipke i kutovi su obojani. Pričvršćivanje je unaprijed navedene utora za samozad vijke za praktičnost montaže. Nakon pripremnog rada možete završiti. Pričvršćivanje je pričvršćen na okvir posebnog samo-crteža, koji se uvodi u bušilicu mlaznice, dok promatra pravu razinu instalacije. Listovi sporedni kolosijek se ne mogu pričvrstiti blizu jedni drugima, materijal bi trebao biti slobodno povezan između njega, dok nema pukotina.

Članak o temi: Pećnica na utrošenom ulju s vlastitim rukama

Ako se napravi oblogu, potrebno je okrenuto. Svi rubovi su zamrznuti kutni spojnice i bočne tajne.

Tehnologija balkona (video)

Obrezivanje zatvorenog balkona: nijanse i značajke

Zatvoreni balkon ispred vanjskog uređenja mora se ojačati preklapanjem dizajna metalnog okvira, jer beton balkon neće izdržati zatvorenu montažu.

Okvir od metalnih kutova je pričvršćen izravno na zidove i beton preklapanje, zajedno s okvirom potrebno je montirati i ograditi.

Balkon zatvorenog tipa je vani s vlastitim rukama, to je skupni rad koji zahtijeva zavarivanje i fizički napor. Nakon što je metalni okvir montiran i ojačan, možete nastaviti do trima. Cijelu vanjsku oblogu balkona čuva se na metalnom okviru, stoga vrijedi razmotriti težinu korištenog građevinskog materijala. Ako postoji sporedni kolosijek za vanjsko obloge, dodatne šipke su punjene na metalni okvir.

Kako pastir Balkon Vani s vlastitim rukama: Tehnologija i materijali

Zatvoreni balkon mora poboljšati dizajn instaliranjem metalnog okvira

Da biste koristili metalni poznati kao zid, ne možete izvesti paket barova. To je samo ako je dizajn metalnog okvira čvrsto završen i postoji pristup za pričvršćivanje materijala. Završni materijali su zatvoreni svim stranama balkona, točno s obzirom na veličinu i područje ostakljenja. Kada pokriva zatvoreni balkon s ostakljenjem, izlazi hermetički prostor koji se može koristiti kao dodatna soba.

Značajke trima fasade lože

Nakon što je podrezivanje lože predstavljena vlastitim rukama, svi materijali su montirani i fiksirani iznutra, možete nastaviti završiti fasadu vani. Ovo je završna faza rada na balkonu.

Nakon što su svi otvoreni prostori materijala zatvoreni bočnim fiksiračima, naime spojevi i kutovi, mogu se završiti s materijalima za okretanje.

Kako pastir Balkon Vani s vlastitim rukama: Tehnologija i materijali

Unatoč u početnoj toplinskoj izolaciji, loža također trebaju kožu na otvorenom

Članak na temu: Instalacija i pričvršćivanje kupke do zida

Suočavanje materijala treba vidjeti sve strane i zglobove, naime kutne prijelaze, bit će najmanje 5, prostor ispod ostakljenja i mjesto pričvršćivanja materijala s opekom ili betonskom zidom. U te svrhe možete uzeti materijal iz kojeg se napravi premaz lože. Glavni zadatak završnih radova je zaštita balkonskih šavova iz učinaka čimbenika okoliša. Na kraju završnih djela, morate ne zaboraviti na pričvršćivanje dizajna, naime krov nad lođom. Često nakon obrezivanja lože s dodatnim materijalima, standardni vizir više ne pokriva područje lože, i nemoguće je napustiti otvorenu opremu.

Da biste zatvorili lođu odozgo, koriste se plastične plastike, pri montažu metalnog okvira, možete prikazati krovnu dasku na balkon i da ih odlučite u daljnjoj plastici ili položiti preklapanje škriljevca.

Vanjski pogled na vanjski balkon i skrb

Nakon što ste uspjeli vidjeti balkon s vlastitim rukama, morate se pobrinuti za njegov izgled i brigu. Moderan ukras balkona igra važnu ulogu vlasnika, tako da se balkon može rasporediti s ne-obojenim materijalima za završnu obradu. Uz pomoć privezivanja možete konstruirati višebojni završiti pomoću sporednja nekoliko boja. Metalni profesionalni čvorovi se također mogu koristiti u određenoj boji. Trim iz stabla može biti lakirana.

Kako pastir Balkon Vani s vlastitim rukama: Tehnologija i materijali

Možete odabrati gotovo bilo koju boju trima

U posebnoj skrbi, vanjsko drveno kućište balkona ne treba. Da biste održali najbliži tip i čistoću metalnog ili plastičnog premaza, može se tretirati s deterdžentima izvan 1-2 puta godišnje.

Kako pastir balkon vani s vlastitim rukama: tehnologija i materijali (video)

Dakle, rad na završetku balkona izvan je prilično dugotrajan, to je prvenstveno visok rad, zahtijevajući poseban trening: pouzdan osiguranje, stepenice, ljestve, prikladna lokacija alata i materijala, često pomažući drugoj osobi, ali je moguće učini to.

Čitaj više