Dimenzije otvaranja kliznih vrata skroar

Anonim

Koje veličine imaju klizna vrata. Kako ispravno izračunati željenu veličinu. Uvijek ostanite popularno rješenje u unutrašnjosti kliznih vrata.

Imaju prednosti u odnosu na swap dizajn, jer vam omogućuju da spasite mjesto u sobi, može blokirati ulaz u bilo koju veličinu, a istovremeno imaju elegantan dizajn. Tu su i proizvodi standardnih parametara, kao i proizvedeni od strane pojedinačnog projekta.

Standardni modeli

Dimenzije otvaranja kliznih vrata skroar

Roto

Postupak instalacije standardnih grupa vrata ovisi o planiranju stana. U takvim slučajevima preporuča se kupiti određeni model među rasponom asortimana. Standardni su parametri 600/700 / 800x2000 / 2100 mm širok i visina, respektivno. Prema Twist, širina tkanine u 600-800 mm i visinu od 2000-2100 mm pogodna je za otvaranje 640-840 mm širine i 1976-2076 mm u visinu.

Za širinu prolaza od 1145 do 1745 mm potrebno je odabrati opciju iz dva ili više segmenata. Širina prebacivanja zaklopke je 110-170 cm, a svaka krila odvojeno je 60-90 cm. Ako su dimenzije otvora mnogo specificirane, dizajn koji se sastoji od većeg broja selestara. Međutim, takvi modeli skroom proizvode se proizvode individualnim redoslijedom.

Postoji nekoliko vrsta kliznih grupa vrata s krilom:

Dimenzije otvaranja kliznih vrata skroar

kupe

  • pokretni paralelni zid;
  • dolazni unutar zida;
  • presavijeni su strankama;
  • Počinio jedan za drugog.

Jedna od najzanimljivijih opcija je sklopivi sustav. Opći parametar varira ovisno o tome koliko je panela priključeno. Tipično, širina jednog takvog segmenta je 10-20 cm. Dimenzije standardnog otvora omogućuju instaliranje kliznog krila koja može uključivati ​​5-7 platna.

Tablica struktura standardnih dimenzija (u mm) omogućit će vam da ispravno odaberete tkaninu na željene parametre.

Visina1900.1900.2000.2000.2000.2000.
Širina550.600.600.700.800.900.

Članak o temi: Falish Windows: Značajke, pravila proizvodnje

Instalacija se obično provodi bez dodatnih zatvarača. U pravilu, razlika između parametara platna i otvora je 150 i 100 mm. Preostali lumeni se obično izlije pjene, a cijeli dizajn je obrubljen gipsanom pločom. Opremljen je kliznim mehanizmom, uključujući prijevoz i valjci.

Nestandardne dimenzije ulaznih skupina

Dimenzije otvaranja kliznih vrata skroar

Postoje slučajevi kada trebate staviti vrata ne-standardnim parametrima visine i širine. U tu svrhu proizvođači proizvode dizajn pod određenim parametrima otvaranja. Tijekom razvoja, ne samo visina i širina proizvoda se ne uzimaju u obzir, nego i njegov dizajn, koji bi se uklopio u ukupni interijer. Projekt se može sastaviti iskusni dizajner ili podnijeti sami kupca, u skladu s njegovom vizijom rezultata.

U većini slučajeva, unutarnja vrata na pojedinačnom projektu se obavljaju ručno, pogotovo ako bi klizne zaklopke trebale ponoviti obris u obliku luka. U procesu proizvodnje takvih struktura, potrebno je provesti više vremena nego pri stvaranju standardnih proizvoda s određenim dimenzijama na tržištu.

Takve se opcije mogu koristiti ne samo kao ulazne skupine u prostoriji, već i kao:

Dimenzije otvaranja kliznih vrata skroar

harmonik

  • Ograda garderobe,
  • particija u sredini sobe,
  • Vrata kabineta-niša.

Vrata su instalirana u procesu obnove stare sobe. Prije toga, izgradnja kuća nije se pridržavala specifičnih standarda, dakle, u svakoj pojedinačnoj kući mogu biti njihove veličine. U procesu stvaranja, takvi čimbenici kao što su premazivanje i boje površine uzimaju u obzir, budući da savršeno odabrane komponente mogu vrhunski nadopuniti unutrašnjost prostorije.

Značajke izračuna

Za obavljanje izračuna u dizajnu proizvoda prema individualnom projektu koji imaju nestandardne dimenzije, sljedeći parametri trebaju biti:

Značajke izračuna

  • duljina platforma;
  • debljina otoka;
  • visina i širina proizvoda;
  • Dostupnost / odsustvo praga.

Da biste odredili veličine koje se moraju poduzeti vrata unutarnjih vrata, trebate koristiti sljedeću formulu:

Članak na temu: Instalacija i pričvršćivanje kupke do zida

Širina otvaranja + 2x snage kutije + 2 POZ za montažu.

Najčešće, debljina zida je 7,5 cm. Širi otvori trebaju pokriti klizna vrata. Njihova širina je više od 1 metra, a ovaj parametar utječe na izbor materijala za dizajn, jer je njegova težina mnogo veća od one standardne opcije za grupe ulaznih vrata. Optimalni projekt uključuje dvije snimljene ploče, od kojih je jedan pukao s spinletom. Stoga se obično koristi jedan krilca, ali ako trebate povećati veličinu prolaza, drugi se otvara.

Dimenzije otvaranja kliznih vrata skroar

tablica veličine

Da biste ispravno instalirali ulazne grupe, morate uzeti u obzir takve trenutke:

  1. Ulaz mora sadržavati samo izravne kutove (ako je standard), njegova visina bi trebala biti ista na svim točkama. Ulaznice moraju biti točno paralelne jedna s drugom.
  2. Sve konture moraju biti glatke, bez izbočenih kutova i cigle.
  3. Zidovi s obje strane prolaza trebaju se strogo smjestiti u istoj ravnini i ne imati suženja (to se može provjeriti dugačak bar). Maksimalna dopuštena razlika na oba ova kriterija nije više od 3 mm.
  4. Prije početka instalacije, postojeći rast, i postavite ga nakon završetka rada.

Dimenzije otvaranja kliznih vrata skroar

Dimenzije otvaranja kliznih vrata skroar

Dimenzije otvaranja kliznih vrata skroar

Dimenzije otvaranja kliznih vrata skroar

Dimenzije otvaranja kliznih vrata skroar

(Vaš će glas biti prvi)

Dimenzije otvaranja kliznih vrata skroar

Učitavam…

Čitaj više