Strop

Anonim

Strop

Stropni strop zabrinut je za drugo rođenje. Ako se okrenete iskustvu prošlosti, s nama je relativno nedavno.

Na početku devedesetih, činilo se da je dizajn strop rezanja činilo da je nešto bez presedana. Zauzvrat, aluminijske tračnice su došli, koji su bili prilično skupi i bili su znak prosperiteta.

Prvi koji koristi stalak strop postao je vlasnici u uredu. Doslovno svaka ozbiljna organizacija nastojala je izabrati upravo takve stropne završne obrade, kako bi se pokazali svojim uglednim kupcima.

Zbog visokih troškova inozemnog materijala, ne bi svatko mogao priuštiti priuštiti moderan strop. Malo kasnije, kada iu Rusiji učili materijale za strop, iz uredskih prostora, stalci suspendirane strukture preselile su se u obične apartmane.

A ovdje vlasnici nastoje napraviti novi popravci stajali pred teškim pitanjem. Zapravo, strop aluminijskih tračnica nije prikladna u svakoj sobi. Recimo, jednostavan dizajn dnevnog boravka

Čaror i suhoća takvog stropa neće biti strpljiv.

A premaz vala pronađen je nova primjena. Bio je montiran u kupaonici ili kupaonici te u kuhinji. Ovo rješenje olakšano je svojstva takvog dizajna, uključujući:

  • Otpornost na učinke pare i vode, koji je dovoljan u gore spomenutim sobama. Za razliku od izbjeljivanja ili slikanja, strop od rijeka nije deformiran i ne gubi svoju atraktivnost;
  • Jednostavna instalacija. Topla strop strop može montirati bilo kojeg odraslog čovjeka koji je upoznat s popravkom;
  • Dizajn ulice. Snježno bijeli strop iz REPK izgleda vrlo moderno, ako se želi, postat će relevantan naglasak u dizajnu sobe.

Uz pomoć stropa za rezanje možete vizualno poravnati strop. U pravilu, stropovi i zidovi u starim apartmanima nisu različiti, a zbog suspendiranog dizajna možete ih uvelike poravnati.

Ekologija i jednostavnost skrbi čini takve stropove u kuhinji, gdje parovi i vruće masnoće vrlo brzo dovode do drugih premaza.

Članak o temi: Visina vrata: Dimenzije, širina, debljina

Kao što je već spomenuto, instalacija stropa iz aluminijskih tračnica neće biti teška. Možete doživjeti sebe kao graditelja i pokušati ispuniti takav rad s vlastitim rukama.

Strop od aluminijskih kotača rukama

To je spomenuto gore da je dizajn stropa za rezanje suspendiran. Dakle, letvice na suspenziji su pričvršćene na nekoj udaljenosti od stropa.

Važno je zapamtiti da svaki proizvođač ima u svojim asortiman regala i prolaz (mehanizmi za vješanje) određene veličine. To jest, ako steći prelaze i tračnice u različitim tvrtkama, moguće je da će kao rezultat toga biti velikih praznina na gotovom stropu.

Da biste to izbjegli, pokušajte kupiti sve materijale od jednog proizvođača. Za ugradnju, možda ćete također trebati stepladder za kupnju u bilo kojoj gospodarskoj trgovini ili na web-lokaciji zsonline.ru. Usput, takav komunalni uređaj, kao stepladder, je vrlo važna uloga u normalnom radu.

Važno je odabrati ga na takav način da su sve noge pouzdano stajale na podu, inače će stepladder biti fuzioniran, a lako možete pasti. Osim toga, dobar stepladder bi trebao biti dovoljno visok da ne dođe do stropa.

Također za rad, osim samog materijala, trebat će vam:

  • razina izgradnje;
  • rulet;
  • bušilica;
  • Škare za metal;
  • odvijač.

Sam sjedalo uključuje, zapravo, panele, vođenje profila, gume, suspenzije, tiple i vijke.

Rad počinje s instalacijom profila vodiča oko perimetra prostorije. Da biste to učinili, morate izmjeriti udaljenost i označiti olovku ili konstrukcijsko uže.

Tipično, profil vodiča se prodaje tri metra. Ako se ova duljina ne uklapa, profil se lako obrezuje. Fiksirana je uz pomoć tipu tijekom cijelog perimetra prostorije, s pričvršćivanjem koraka oko brojila.

Sada je došla scena. Također su pričvršćeni otprilike na udaljenosti od metra, uz pomoć titaka.

Članak na temu: rashladno sredstvo za grijanje: vrste, prednosti i nedostaci

Univerzalne gume ili traverti su pričvršćeni na suspenzije. Izgled stropa uvelike ovisi o tome kako ste točno montirali prijelaz. Imajte na umu da je to potrebno na jednom visini s početnim perimetrom.

Traverts se montiraju okomito na suspenzije. Mogu se napustiti ako je početna duljina nedovoljna i mjesto ostaje do kraja stropa.

Sada možete izravno nastaviti s instalacijom stropa. Izračunajte potrebnu količinu materijala za rad. Konstrukcijski online kalkulatori će vam pomoći gdje trebate znati samo perimetar sobe u potrebi popravka.

Rake su uredno umetnute u autoceste. Imajte na umu da je potrebno učiniti tijekom duljine sobe. Kriške neće to učiniti - gotov rezultat će biti neprivlačan.

Strop

Izrežite željeznicu mora se uzeti u obzir naknade za sigurnosnu kopiju. Paket ostaviti oko pet milimetara tako da je traka prikladna za umetanje u žlijeb.

Gotovi strop mora biti glatka, bez lumena između tračnica. Ako planirate točku rasvjete, bolje je instalirati svjetiljke unaprijed, a preko njih nanošenje nanošenja obloge.

Usput, prije početka rada, imajte na umu da je strop aluminijskih regija završna faza popravka. To jest, stavljaju strop nakon što je pločica položena na zidove, ili je pozadina ljut, prostorije su napravljene.

Ako imate bilo kakvih pitanja, idite na naš konstrukcijski forum i pitajte ih tamo. Naši stručnjaci će vam pomoći popraviti bez gubitka.

Čitaj više