Što i kako najbolje staviti cvijeće u uličnu kašu

Anonim

Što i kako najbolje staviti cvijeće u uličnu kašu

Dobar popodne dragi prijateljima!

Nedavno ispituje fotografije lijepo uređenih cvjetnih kreveta u gradovima Njemačka. Uvijek sam bio zainteresiran za pitanje, kako se tako veličanstveno lijepo cvijeće u Kašpo i vazama? Pokušao sam istražiti ovo pitanje, pogledao sam savjet naših iskusnih cvijeta. Ispostavilo se da nije samo u pravom odlasku, već iu kojem cvijeću staviti u Kashpo!

Koje se cvijeće može sletjeti u Kashpo

Svi volimo ljepotu, posebno narasla s vlastitim rukama. Obično, u zemlji nema mnogo prostora za razbijanje velikih cvjetnih kreveta. U ovom slučaju, prikladno je posaditi cvijeće u Kashpo. Čak i male cvjetne kompozicije u kaši i vazama su reljefne parcele i stvoriti raspoloženje. No, u velikim područjima u lachafty dizajnu, boje se koriste u Kashpo. Prekrasno je!

Štoviše, ne samo klasična, kupljena u trgovinama, već i načelno, bilo koje stare stvari ili spremnici za ruke su prikladne.

Odmanjimo prije svega što cvijeće može biti zasađeno u Cachepo. To ne može biti ne samo ampel (snažno visi) biljke, nego i druge.

I u suspendiranoj kaši iu visokim vazama, takve biljke izgledaju sjajno kao:

  • Alisum koji cvjeta lijep šešir;

Što i kako najbolje staviti cvijeće u uličnu kašu

  • Azbile - prekrasna cvjetnice s velikim cvjetovima bijele, crvene, plave, ljubičaste boje;
  • balsam - svijetlo, cvatu cijelu ljetnu biljku;

Što i kako najbolje staviti cvijeće u uličnu kašu

  • Kanta - Lijepa biljka s drugom veličinom plavog, bijelog, ružičastog cvijeća, tvori prekrasne kaskade. Vrlo neprekasno u skrbi. Za razliku od Petunije, koji je cijelo vrijeme potrebno za štipanje, Buckop se odnosi na biljke sklone samočišćenju. Malo cvijeće suho i bez gubitka za dekorativnost sami padaju;
  • begonija s cvijećem sličnim ružama;

Što i kako najbolje staviti cvijeće u uličnu kašu

  • Bidensen - Vrlo nepretenciozna biljka, voli svijetla mjesta. Što je više svjetla, to je više grub cvjeta. I više se sepiju obavljaju, gusta i gušća kapica biljke;
  • vrbena - mnoge poznate prekrasne biljke;
  • Kalibao - iz malih boja - zvona, srodna petunija, vrlo slična njega;

Članak o temi: Patchwork prekriven starim trapericama. Glavni razred u shemama

Što i kako najbolje staviti cvijeće u uličnu kašu

  • lobelija S malim šarmantnim jefrskim cvjetovima, ali ponekad i bijelim i ljubičastim;

Što i kako najbolje staviti cvijeće u uličnu kašu

  • potočarka - njezini izbojci mogu doseći 2 metra;
  • petunija Mi smo voljeni od svih. Vjerojatno ne postoji niti jedna kultura koja bi koristila tako svjetsku opsežnu ljubav. Najmanje vrsta i hirovite takve vrste petunija kao ljubičaste, lila i ružičaste.

    Ali postoji još jedan novi stupanj protoka. Jeste li čuli za ovo?

  • NAPITAK Razlikuje se iz uobičajene petunije činjenicom da ne zahtijeva ponude, prirodno grane. Ali vrlo voli jesti, što ga češće hrani, duže su izbojci. I potrebno je hraniti fuziju sa svakim zalijevanjem, tj. Gotovo svaki dan, slaba otopina mineralnih gnojiva (ako upute za gnojivo kaže da se otopi jedan kap po litri, zatim u našem slučaju morate uzeti pola kape);
  • Pelargonijev plišani - Vrlo spektakularna biljka i neuobičajeno lijepi spektakl! Od početka srpnja i najviše glazura pelargonium daje velike obilne cvjetanje kaskada. Duljina izbojaka može biti do 1 metra;

Što i kako najbolje staviti cvijeće u uličnu kašu

  • fuksija - nepretenciozni cvjetovi vrlo lijepe boje.

Naravno, drugo cvijeće može biti zasađeno u Kašpo na ulici: u kućici, pa čak i na balkonu u kontejnerima ili suspendiranoj kaši.

Kako posaditi cvijeće u Kašpo

Prvo trebate odrediti gdje će biti Kashpo s cvijećem. Iz ovog mjesta ovisit će o tome što cvijeće biljka.

Za mjesta na kojima će sunce izgledati samo ujutro ili navečer, Fuchsia i Ipomey su prikladni.

Na južnoj ili jugozapadnoj strani, dobro je posaditi, na primjer, petuniju, ljubičice, Begoniju.

Kako posaditi cvijeće?

  1. Prije svega, pripremit ćemo kašu - mi ćemo organizirati drenažni sloj u njemu, bolje je koristiti kuglicu koji treba izliti na dno kaspo sloja 2-3 cm.
  2. Onda sipamo mali sloj plodne zemlje. Uobičajena zemlja iz vrta je teška iu ovom slučaju ne uklapa se. Za boje u Kašpo, bolje je kupiti posebno tlo u trgovini.
  3. Stavljamo naše biljke na tlo. Udaljenost između boja zasađenih u Kashpo mora biti nešto manja nego što se obično preporučuje prilikom slijetanja u otvoreno tlo.
  4. Zatim slobodne praznine ispunjavaju zemlju. Kašpo rub treba ostati 2 cm, nelagodno tlo. To je potrebno za prikladno navodnjavanje.

Članak o temi: Cross Vez Scheme: "Khokhloma" besplatno preuzimanje

Kao izbojci rastu kako bi formirali bujni glatki kohetički kakao svakih dva tjedna, morate se pretvoriti u različite smjerove prema suncu.

Ali to nisu sva pravila, što i kako posaditi cvijeće u Kašpo.

Što biljka cvijeće u Kashpo stvoriti pjesme

U Europi nije uobičajeno uzgojeno u monokulturi Kashpo, tj. koji se sastoji od jedne vrste biljke, kao što imamo samo petuniju ili pelargonium. Oni vole kombinirati ove biljke među sobom. I u pravu je. Ne samo da se dobivaju zanimljive zanimljive kompozicije, već i zato što su mnoge ampel biljke vrlo hirovite. Najviše kapricionija je naša omiljena petunija. Nekoliko dana kiše i iz Petunije postoje bijedne šljuke s opuštenim cvijećem, morate ga povrijediti da se vratite u život. Stoga, stvoriti vječno lijepu cvjetanje kašu, nije potrebno posaditi jednu petuniju u njoj, i potrebno je kombinirati biljke.

Mješavina uvijek izgleda bolje od jedne biljke.

Što i kako najbolje staviti cvijeće u uličnu kašu

U jednom Kašpo postavljamo 2-3 vrste biljaka. Odabrali smo ih u boji tako da su ili u istoj shemi boja ili kontrast. Na primjer, kombinira crvene i zelene biljke, žute i ljubičaste ili plave, ljubičaste i zelene.

Imamo biljke tako da izgleda lijepo u Kašpo i povezuje se jedna s drugom.

U središtu postavljamo veće biljke, na primjer, tri coatic funkcije različite nijanse. Oni će postati svijetli naglasak na kompoziciji na račun njihovog jarko ružičastog cvijeta.

Na rubovima Kašpo postavljamo viseće biljke. Možete dodati fuchsia bry ili sobnu klorphytum, koja se savršeno osjeća ljeti na ulici.

Općenito, cvijeće zelene ili bijelo-zelene boje dobro se u kombinaciji sa svim vrstama ampelastnih biljaka.

PlexTranstratus, kamion za kovanice, tolmem, bit će prikladan kao supstrat.

Plexrans Zanimljive neobične boje lišća i oživljavaju bilo koji sastav. Vrlo nepretenciozan, ima mnogo rasta, lako je ukorijenjen kod kuće. Ako je neka biljka iznenada pala u Kašpo, onda će plexrans uvijek uzeti ovaj prostor.

Kotlar - Nije hirovita biljka, dobro je ukorijenjena, apsolutno ne zahtjevna za hranjenje. Ali na suncu ili kada se osuši može postati žuto, pa zalijevanje treba biti redovite i dovoljne.

Članak o temi: Slikanje na keramici: Master klasa proizvoda radi sami u novoj tehnici

Tamem - Kultura sjena, može rasti u svjetlu, i savršeno se osjeća kao nijansa.

To su primjeri kompozicija iz boja u Kashpo, možete stvoriti:

  • Petunia - Bidenssen - Ipomea
  • Petunia - Calibrahoa - Buckop
  • Petunia -erbena -calibraho
  • Kolius - Petunia - Alissa
  • Verbena - Calibaoa
  • Calirachoa - Bathat - Verbena ili Geran
  • Verbena - Bidensen - Lobelia.

Što i kako najbolje staviti cvijeće u uličnu kašu

Što i kako najbolje staviti cvijeće u uličnu kašu

U kućici ili u vrtu koristite nekoliko spremnika različitih veličina i oblika, ali iz jednog materijala, tada pripravci neće biti dosadni.

Evo više primjera lijepih kompozicija iz cvijeća u videozapisu:

Kako se brinuti za cvijeće u Kašpo

Te blagim ljepotama zahtijevaju stalnu pozornost. Stoga im je potrebno briga, brigu i brigu!

Sjetit ćemo se ova pravila:

  1. Nikoima Nemoguće je dopustiti sušenje tla u loncima. Zalijevanje treba proizvesti svaki dan, a na vrućim sunčanim danima - dva puta dnevno.
  2. Ampel biljke vole također prskati.
  3. Jednom tjedno stavljamo biljku u Kašpo u potpunosti u vodu, tako da zemljani dođe konačno savijen.
  4. Hranilica proizvodi jednom tjedno I ulije se mora hraniti svakim zalijevanjem. Ako se šavovi zasađeni na cvjetnim krevetima obično se hrane jednom svaka dva tjedna, zatim za biljke u Kašpou u ograničenom prostoru, to nije dovoljno, nikada nećemo postići takve chic cvatnje i bujne grmlje bez čestih hranjenja.
  5. Neprestano treba izbrisati zamagljene cvijetke Istovremeno i štipanje, kao posljedica toga što se formiraju novi izbojci.

Volite svoje biljke i odgovorit će vam isto!

Pa, sada znamo što se cvijeće može zasaditi u Cachepu i ukrasiti naš balkon ili područje zemlje i što učiniti tako da cvatu. Ali briga i vrijeme takvi pripravci zahtijevaju mnogo. Zato ih još uvijek ne odlučim da učine, iako stvarno želim.

  • Kako napraviti prekrasan cvjetni vrt
  • Kako rasti ruže od reznica
  • Žuti cvjetovi u mom vrtu. Fotografija
  • Bojanje kamenje
  • Uspješne ideje iz šiljaka stabla to čine sami
  • Cvijeće Salvia: fotografija, opis, kada je zasađen, kako se brinuti
  • Čitaj više