Bujne gume pletenje iglice: sheme s fotografijama i videozapisima

Anonim

Danas ćemo govoriti o obrascu koji čak i početnik majstor može svladati. Veličanstvene gumene trake su podložne pletičima s iskustvom i onima koji tek počinju svoj kreativni put. Mnogi su je poznaju pod drugim imenom - engleskom ili patentnom gumom. Proizvod povezan s ovim uzorkom je uistinu bujni, zrak i volumetrijski. Ovisno o pređe platna može biti tvrda, držanje oblika, i može postati tako mekana i udobna koja nose stvar koja se stalno želi.

Bujne gume pletenje iglice: sheme s fotografijama i videozapisima

Bujne gume pletenje iglice: sheme s fotografijama i videozapisima

Da biste stvorili uzorak, trebat će vam znanje i precizno prianjanje na nekoliko tehnika pletenja. Dakle, za veličanstvenu gumu morate biti u mogućnosti napraviti lica i nevažeće petlje, zglobove i rubne petlje, Nakid. Osim toga, morate znati kako napraviti zatvaranje petlje i postavljenog retka.

Engleski obvezujuće je pogodno za stvaranje šala, šešira, džempera, SNDOV, itd. Različite mogućnosti viskoznosti će stvoriti različite učinke. Kombinacija s drugim uzorcima će dati originalnost i jedinstvenost stvari. Patentni pletenje karakterizira reljef čisti vertikalni ožiljak nalik pigtail. Crtanje se dobiva dvostrano, jednako glatko i lijepo s lica i s pogrešne strane.

Bujne gume pletenje iglice: sheme s fotografijama i videozapisima

Da biste dobili efekt WOW-a, bolje je uzeti pređu srednje ili velike debljine. Tanka pređa neće moći naglasiti sve značajke parenja.

Jednostavno učenje

Pokušajte stvoriti crtež na malom području. Pomoći će vidjeti pređu u radu, jer će izgledati kao gotov proizvod. Osim toga, trudni ste, možete razumjeti načelo parenja. Uzorak uzorka je jednostavan, sastoji se od lica i važnih petlji. Karakteristično je da je potrebno prodrijeti u petlju donjeg retka. Ovo je jedan od jednostavnih načina za stvaranje veličanstvenog parenja, koji je saznao da možete stvoriti složenije obrasce.

Članak o temi: Primjena cvijeća iz tkanine za djecu s predlošcima i shemama

Bujne gume pletenje iglice: sheme s fotografijama i videozapisima

Za drugu opciju morate biti u mogućnosti napraviti Nakid. Prvi red je standard za gumu - jedan na jedan. Drugi se izvodi na sljedeći način: CAIDA je napravljena prije nevažeće petlje, petlja je uklonjena, lica leži kao i obično. U trećem redu, petlja, koja je uklonjena s Nakidom, vezani smo s lica, onda ćemo napraviti Nakid prije sljedeće petlje i ukloniti ga. Naknadni redovi piju slično trećem.

Za bolje razumijevanje gledajte videozapis:

Drugi videozapis će predstaviti pridošlice s patentnim viskoznim:

Raznovrsnost viskoznosti

Postoji "lažni način" patenta. Vrsta proizvoda ne mijenja, proces pletenja promjena. Više pojedinosti potražite u fotografiji:

Bujne gume pletenje iglice: sheme s fotografijama i videozapisima

Bilo je dobro pogledati veličanstvenu dvobojnu pletenicu, pogodna za dječje proizvode. Uz color-pratioca možete spojiti originalni šal klinac. Uz kombinaciju suzdržanih tonova, dobiva se mogućnost, prikladna i djeca i odrasli. Kada pletenje dva niti, važno je promatrati redoslijed parenja, a ne na ovoj niti. Za rješavanje dvobojnih engleskih viskoznih pomoći pomoći će videozapisu:

Možete kombinirati dvije boje ne samo okomito, nego i horizontalno. To jest, alternativni neće biti stupci, već redaka.

Bujne gume pletenje iglice: sheme s fotografijama i videozapisima

Pletenje u krugu

Ako proizvod ne zakreće u krugu, tada se metoda parenja neznatno mijenja. Pletenje u krugu uvelike pojednostavljuje proces.

Od drugog reda, caida čini obrnuto, petlje više nisu odvojene na pogrešnoj strani i prednjoj strani. U krugu je lakše plesti i dvobojni proizvodi, budući da se premještanja petlje javlja samo po sebi, dok na dva pletenja iglice moraju stalno pratiti.

Bujne gume pletenje iglice: sheme s fotografijama i videozapisima

Pomoću fine pređe

Što ako pokušate pokušati, ali kod kuće samo tanka pređa? Odjednom način nije prikladan, a debela pređa će se kupiti uzalud? Ili možda volite učinak bujnih elastičnih traka iz tanke pređe? Zatim je sljedeća metoda samo za vas. Vrijedi razmotriti da prilikom stvaranja "veličanstvenog" učinka, potrošnja pređe će se povećati dva puta.

Članak o toj temi: Šal Manica s pletenjem s opisima i shemama za djecu

Možete isprobati patentnu gumu iz fine pređe na bilo kojem broju petlji upisivanjem s rubom.

Bujne gume pletenje iglice: sheme s fotografijama i videozapisima

Prvi red počinje s rubnom petljom. Zatim, izmjenjivati ​​jedan lica s jednom pogrešnom, završite rub. Drugi red također počinje i završava s rubnim petljama. Izlijevanje je napisano u purlu. Vrhunac metode u inspekciji petlji lica: unesite desno govorio u petlju na prethodnom retku i provjerite petlju lica, uklanjajući petlju s lijeve iglice za pletenje. Naknadni redovi se uklapaju na isti način.

Video za učenje pomoći će razumjeti način:

Veličanstvena guma vezana za igle za pletenje jamstvo užitka i iz procesa stvaranja proizvoda i procesa čarapa. Soft bujne proizvode postat će najdraže u garderobi, osobito tijekom hladnog vremena. Glavna stvar je kompetentno pokupiti pređu i odabrati najprikladniji način za parenje. Tada stvaranje remek-djela neće zahtijevati puno vremena i iskustva.

Video na temu

Čitaj više