Uklonjivi ovratnik radi sami

Anonim

Uklonjivi ovratnik je vrlo moderna verzija završne odjeće u jednom ili više slojeva Ryashe. Danas modni dizajneri nude ogromnu slobodu korištenja ovog dodatka, postoji prilično velik broj vrsta jabsa. Vrlo praktična opcija je napraviti izmjenjivi ovratnik vlastitim rukama. Takav element može lako transformirati tipično odijelo, na primjer, kako bi se otišao u kino ili kazalište. Za takav ovratnik možete koristiti različite materijale, ali najbolja i zanimljiva opcija je tanak osjećaj

Uklonjivi ovratnik radi sami

Uklonjivi ovratnik radi sami

Potrebni materijali i alati:

  • mekana se osjeća željenu boju;
  • pištolj za ljepilo;
  • zalihe šivanja;
  • Gumbi prikladni u stilu i shemi boja;
  • 2 stezaljke za veze;
  • mašina za šivanje.

Napravite izmjenjivi uzorak ovratnika

Da biste uklonili ovratnik vlastitim rukama, ispišite uzorak ispod. Najbolje je ispisati na A3 formatu, ali ako ne postoji takva mogućnost, tada koristite listove A4.

Uklonjivi ovratnik radi sami

Skinite detalje ovratnika

Ispišite uzorak pokrova papira na kuhanu tkaninu, koja je presavijena u dva sloja. Pažljivo zaokružite konturu plitke ili olovke. Izvadite papir iz papira i pomičite se na tkaninu na nekoliko mjesta pomoću igle da ne pomaknite pojedinosti tijekom rezanja. Stavite detalje uklonjivog ovratnika na linije krede. Pokušajte napraviti glatke rezove do maksimuma, jer neće biti podvrgnuti dodatnoj obradi i konačnom rezultatu izravno ovisi o tome.

Uklonjivi ovratnik radi sami

Napravimo malu crtu

Uzmite vanjski detalj za kutove i nježno ih rastegnite. Tako da ispravite budući ovratnik. Jedna strana će biti valna, a drugi je ravan. Bez uklanjanja igala iz tkanine napravite liniju na udaljenosti od 7 mm od ruba duž unutar spirale iz kuta u širem dijelu do ugla uskog dijela. Šav bi trebao početi i završiti s mašinom. Iz obratka uklonite iglice i oprezno izrežite niti.

Članak o temi: Glavni razred na izmjeni odjeće - majice s dekorom

Uklonjivi ovratnik radi sami

Moždani udar

Sada implementirajte zašivene dijelove i stavite ih ispred sebe na strani koja uključuje. Prstima pomaknite se u različite smjerove ili vrlo pažljivo hodajte oko željeza na vrhu željeza.

Praksa

Sada okrenite ovratnik u povlačenje. Pokupite niti u ton i stavite liniju cik-cak pomoću šava, koračni detalji. Izračunajte širinu i gustoću linije tako da snima i scapup odozdo iu isto vrijeme nije bilo jako vidljivo.

Uklonjivi ovratnik radi sami

Pričvrstite gumbe

Pjevanje ručno ili držati se u lice gumba, odabrano u boji i stil do budućeg ovratnika. Također se može ukrasiti velikim elegantnim dekorativnim krizom. Možete koristiti druge završne obrade: pletenice, čipke, rhinestones, perle, itd.

Uklonjivi ovratnik radi sami

Tiskane stezaljke

Od posjedovanja ovratnika, ljepilo je dvije posebne stezaljke za kravatu - odozgo i usred dodatka, tako da se ovratnik može pouzdano fiksirati na odjeći. Pa, ovdje, ostatak ovratnik je vaše ruke!

Uklonjivi ovratnik radi sami

Čitaj više