Skrivene zavjese u stropu

Anonim

Popravak - uvijek je slučaj neugodan i skup, ali je kreativan. Izumivanje novog dizajna prostorije uključuje kupnju prekrasnog namještaja, novih pozadina i zavjesa. Štoviše, može biti skrivene zavjese u stropu s rasteglom, što je vrlo zgodno, a možete se stvoriti. Postoji par opcija koje se mogu rastavljati.

Skrivene zavjese u stropu

Sakrij strehe za strop s rasteglom

Uređaj

Nedavno je ova vrsta streha distribuirana kao skrivena. Vrlo je zgodan, moderan i neobičan. Ako je soba će stvoriti suspendirane stropove ili nužno, nužno, morate upozoriti radnike da želite imati skriveni vijenac, jer će se srušiti u samom stropu i završiti nakon što više nije moguće:

  • U procesu stvaranja takvih nadstrešnica, u pravilu leži s posebnom nišom na vrhu, gdje su svi potrebni elementi strehe i detalji o kojima se sastoji, kao što se može vidjeti na fotografiji;
  • Niša je obično mala, negdje 9-11 cm. U širini, što omogućuje da bude neprimjetan i stvoriti osjećaj da zavjese visi s samog stropa;

Skrivene zavjese u stropu

  • Postoji još jedan element dekor koji vam omogućuje da učinite, s pravom, zapanjujući izgled - to je ugrađivanje u niši pozadinskog osvjetljenja. Nakon postavljanja niša, u njega je vezan vijenac. Štoviše, to se može učiniti bez obzira na to je li strop već montiran ili ne;
  • Potrebna mjera predostrožnosti je pažljivi stav prema stropu, ako se rasteže - francuski. Instalacija se najbolje oslanja na profesionalce. Usput, skriveni nadstrešnici se koriste ne samo za zavjese na prozorima, već i na vratima ili drugim mjestima u prostoriji gdje je potrebno naglasiti. Jedini trenutak je činjenica da se instalacija niša mora proizvesti ranije od stropa, a time i zakazati i promisliti unaprijed. Ako je proizvod već rastegnut, nitko vas neće učiniti skrivenim vijencem;
  • Knjizi se može istaknuti s LED vrpcom bilo koje boje, kao što se može vidjeti na fotografiji.

Članak o temi: Što je snimke i kako ih se ugraditi

Skrivene zavjese u stropu

Uz strehe, vrlo često su počeli izmišljati takve interijere, gdje se skrivaju skrivene niše kako bi istaknuli nešto, bez ikakvih streha i zavjesa. Dakle, možete stvoriti bizarne uzorke na stropu, užariti bilo koje boje koje ispunjavaju sobu nezaboravnom atmosferom. Može postojati masa ideja, a stvaranje se ne razlikuje od prethodnih niša za zavjese.

Prednosti

  1. Na niskim zidovima, ovo je izvrsna prilika za povećanje visine sobe;
  2. Dobra ideja i provedba će napraviti prozor u sastavnom dijelu samog unutarnjeg ureda, bit će beskonačno oduševiti stanare svojim izgledom.
  3. Nema potrebe za konvencionalnim vijencima;
  4. S visokim prozorima prema van, gdje peć odozgo služi kao preklapanje za prozor, ugrađena zavjesa streha je jedina važeća metoda za pričvršćivanje;
  5. Niša može poslužiti ne samo kao mjesto vijesti vijesti, već i sakriti male potrebne dijelove (rasvjeta, alarme, utičnice, finu elektroniku), do kojih je to uvijek moguće, a prisutnost u sobi nije poželjna, kao Možete vidjeti na fotografiji.

Skrivene zavjese u stropu

Kako odabrati

Zavjese obično ne samo da ukrašavaju našu sobu, već nas i štite u različito doba godine od bodovanja sunčeve svjetlosti ili zimskih hladnih vjetrova. To je prema posljednjim razmatranjima da je najbolje kupiti dvije vrste zavjesa za toplo i hladno vrijeme. Za vruće razdoblje, tanke svjetlosne zavjese su prikladne ako trebate zaštititi od sunca, poželjno tamne tonove. Zimi je bolje objesiti guste, ne-vozne zavjese koje prenose sunčevu svjetlost, jer zimi je tako malo.

Skrivene zavjese u stropu

Prilikom odabira, u pravilu obratite pažnju na unutarnje boje, tipove tkiva, veličinu prozora, oblik prozora i strane prozora u odnosu na stranu svijeta.

Tu su i zavjese. To su prozirne mreže duge zavjese sa svim vrstama uzoraka. Tkanina za zavjese može biti raznolika, ali, u pravilu, svjetlo ili bijelo. Moguća je čipka, crteža, vez, draperija i aplikacije. Funkcionalna značajka zavjese je raspršenje sunčeve svjetlosti i kolekciju prašine, tako da se često ne mogu ni pomaknuti s mjesta.

Ako živite na prvom katu i u blizini postoje i druge kuće, onda možete objesiti kratke zavjese kako biste sačuvali ugodnu vitalnu aktivnost. Oni ih nazivaju "Breeze-Biz" i njihova dužina je 60-70 cm. U pravilu, tanke prozirne čipke tkivo uzimaju za proizvodnju takvih zavjesa.

Članak na temu: Povezivanje telefonske utičnice

Skrivene zavjese u stropu

Najveća soba u kući obično je dvorana. Potrebno je da objesite svjetlu zavjese zajedno s zavjesama. Lijepo gleda na prisutnost vertikalnih nabora, a pripravci se mogu ukrasiti raznim dijelovima i elementima u obliku pickupa ili lambrekina. Obično se takve zavjese fiksiraju na metalu ili drvene strehe tradicionalne izvedbe.

Skrivene zavjese u stropu

Za spavaće sobe, topli i mirni tonovi karakteriziraju tkanine, kombinirajući crteže s drugim tkaninama u sobi. Izgledat će dobro ako je prekrivač na krevetu u kombinaciji s zavjesama. Funkcionalna značajka zavjese spavaće sobe je maksimalna svjetla i zvučna izolacija.

Skrivene zavjese u stropu

U spavaćoj sobi za djecu, najbolje rješenje će biti kupnja pamučnih zavjesa. Oni su više otporni na habanje i lako izbrisani.

Sažimajmo

Ugrađeni vijenac trebao bi biti dizajniran na samom početku dizajna stropa. To je potrebno obavijestiti sve radnike od samog početka, kako ne bi očekivali neugodne iznenađenja. Zavjese se pokupe, morate biti vođeni svojim glavnim funkcionalnim kvalitetama, rastavili svaki pogled odvojeno u svakoj sobi.

Čitaj više