Kako planirati PlatBorks na vratima: 4 glavne opcije

Anonim

Vrata PlatBorks koriste se uglavnom kako bi se sakrili njezini nedostaci koji se javljaju tijekom rada vezane uz njegovu instalaciju. Također, oni ga jednostavno dodaju, čineći je ljepšim i atraktivnijim. Ako osoba kupuje novi dizajn, mora odrediti kako popraviti platfords na vratima. Zapravo, postoji nekoliko metoda kako se to može učiniti.

Kako planirati PlatBorks na vratima: 4 glavne opcije

Vrste vrata platforma.

Sljedeće će se smatrati 4 metode. Svaki od njih ima svoje prednosti i nedostatke. Ne mogu se svi koristiti u jednoj situaciji ili drugoj situaciji. Detaljno će se opisati kako se svaki od njih može koristiti. Vrata platforma mogu biti najrealniji interijer ukras ili jednostavno ga pokvariti. Sve ovisi o pravilnom odabiru.

Alati i materijali

Naravno, prije početka instalacije trim vrata, obvezno je pripremiti sve potrebne alate i materijale. Dakle, trebate kupiti:

Kako planirati PlatBorks na vratima: 4 glavne opcije

Alati za ugradnju vrata PlatBorks.

  • kutije;
  • Bušilica ili odvijač;
  • odvijač;
  • čekić;
  • vijak za samo-tapkanje;
  • Završiti nokte;
  • tekuće nokte;
  • Vježba stabla;
  • olovka;
  • Drvene platforda na zasunama.

Upravo je ovaj skup dovoljno za obavljanje jednog od predloženih nosača. Naravno, u svakom slučaju, vrijedi tražeći samo onome što je potrebno.

Primjena završnih noktiju

Ova metoda pričvršćivanja vrata platforda koristi se vrlo često. To je zato što je dovoljno jednostavno. Zahvaljujući ovoj metodi možete ukloniti PlatBand i instalirati na pravo mjesto u bilo kojem trenutku. Rad se provodi dovoljno brzo, ako ne da kažem da je primitivno. Stručnjaci preporučuju primjenu neredskih noktiju, ali oni koji imaju spljoštenu površinu odozgo. Njihova duljina treba biti približno 4 cm.

Članak o toj temi: Što pozadina cvjeta u vrtiću za djevojku

Rashladni krug s dimenzijama.

U ovom slučaju, promjer je odabran najmanje 1,5 mm. Ovdje možete razmisliti o malo lakog rada. Za postizanje noktiju izravno na PlatBand je vrlo težak. Štoviše, ovaj postupak može oštetiti strukturni element.

Da se to ne dogodi, možete koristiti vježbu. To će izbušiti rupe u platformama. Oni moraju biti smješteni na udaljenosti od oko 5-7 cm jedan od drugoga. Samo tako da možete postići prihvatljiv rezultat. Mnogi mogu razmišljati o činjenici da nokti koji će udariti izvan dizajna mogu pokvariti cjelokupnu estetiku. Zapravo, iz ovog nedostatka lako se možete riješiti. Da biste to učinili, postoje kabine. Uz njihovu pomoć i uklonite čašice. Možete obojiti voskom olovkom.

Ova metoda je također dovoljno učinkovita. Nitko neće razumjeti izdaleka, vrata vratima su fiksirana s noktima. Sada možete navesti činjenicu da je rad dovršen, što znači da je prva metoda u potpunosti pregledana. Sada možete otići na drugu opciju.

Upotreba tekućih noktiju

Ova metoda ima određena ograničenja. Može se koristiti samo u slučajevima kada su PlatBorks izrađene od MDF panela. U tom slučaju, površina na kojoj se vrši gori mora nužno biti savršeno glatka. Sam rad je vrlo jednostavan, ako ne da kažem taj primitivni.

Kako planirati PlatBorks na vratima: 4 glavne opcije

Ulazni krug ugradnje.

Na poleđini platforma, moramo primijeniti tekuće nokte, a zatim ga se osloniti s ovom strani na zid. Zatim, u obveznom, potrebno je pritisnuti tako da su obje površine čvrsto uhvatile jedni druge.

Nakon toga, platforma je uklonjena iz zida. Onda morate pričekati oko dvije minute prije nego što nastavite do daljnjih radnji. Nakon toga, PlatBand se ponovno primjenjuje na isto mjesto. Nije vrijedno zadržati, jer će jedan materijal biti priključen na drugi za dugo vremena. Popraviti ukrase vrata na njihovom zakonitom mjestu za korištenje viskija. Potrebno je odmah odabrati glavnu prednost ove metode.

Članak o temi: topli kat u apartmanu od centralnog grijanja

Ona leži u činjenici da nema tragova mehaničkog udarca na prednjoj strani platforma. To vam omogućuje da sačuvate estetiku sobe, a često je to glavna stvar koja je potrebna od platforma. Ako se osoba odluči ukloniti, onda će to biti izuzetno teško to učiniti. Stvar je da tekuće nokte karakteriziraju prilično visoke pokazatelje snage. Međutim, ako postoji prilika, to je na ovaj način koji vrijedi koristiti kako je jedan od najpouzdanijih.

Montaža s vijcima

Kako planirati PlatBorks na vratima: 4 glavne opcije

Pričvršćivanje pod-umjetnosti završiti nokte karakterizira jednostavnost i pouzdanost.

Pričvršćivanje vijcima je standardna opcija. To vam omogućuje da stvorite stvarno kvalitetnu vezu. Potrebno je raditi s stablom, što znači da se za ovaj materijal treba koristiti vijci za samo-tapkanje. Srećom, moderno tržište nudi mnoge širok raspon rješenja. Što se tiče duljine zatvarača, mora biti najmanje 2 cm.

Najbolje je koristiti odvijač ili vježbu za rad. Uz njihovu pomoć, vijci će biti mnogo lakši. Da bi zatvarači nisu pazili preko platforma, potrebno je napraviti male rupe s unaprijed pripremljenom vježbom. Potrebno je dovoljno veliki promjer tako da se može lako raditi s površinom.

Samozakažni vijci ne izgledaju uvijek atraktivno, pa ako je moguće, njihove kape trebaju biti skrivene.

Ovo koristi različita rješenja. Na primjer, ne možete bez posebnih problema kupiti posebnu dekorativnu sluznicu. Voska olovka će se nositi s ovim zadatkom. To će eliminirati nedostatak za nekoliko sekundi. Nakon toga, vrata će izgledati vrlo lijepo i privlačno.

Primjena na zasunama

Ova metoda privrženosti također je bila široko rasprostranjena. Vani, takva platforma podsjeća malo slova G. To je za to da je nazvao pladanj s kljunom. Ovo je najjednostavnija metoda privrženosti. Taj dio dijela koji ima najveće dimenzije nalazi se u posebnom udubljenju. Nakon toga je domaćin. Ova metoda je iako popularna, ali ima neke nedostatke.

Članak o temi: Kako mljeti zidove ljepilom, pripremajući ih za lijepljenje pozadine

Najvažnije je da se sama platb može postupno smanjuje. To je zbog činjenice da ga pričvršćivanje oštećuje kao rezultat uklanjanja ili stavljanja. To često dovodi do činjenice da je na mjestu zgloba platforma jednostavno uništen. MDF paneli nisu toliko moćni kao i druge verzije. Nakon nekoliko takvih ponavljanja, vjerojatnost o kojem će morati koristiti ljepilo kao dodatno pričvršćivanje. To može dovesti do stvaranja delinske veze. Kao rezultat takvih manipulacija, pojavljivanje platforma pati.

Dakle, razmatrane su gore navedene četiri glavne mogućnosti za pričvršćivanje okidača vrata. Kao što je jasno, svi imaju pravo postojati. Svaki od njih ima određeni skup prednosti i nedostataka. Vrlo je važno u određenoj situaciji ispravno odrediti optimalnu opciju pričvršćivanja.

Čitaj više