Džemper engleski spoci s dijagramima i videozapisima

Anonim

Uz pomoć govore, možete stvoriti zanimljive i praktične stvari koje će postati sastavni dio vašeg garderobe i toplo u hladnom vremenu. Jedan od načina pletenje iglice je engleski gume uzorak. Jedinstvenost ove tehnike je da je to dvostrani, to jest, s lica, a s pogrešne strane izgleda jednako. Najčešći i praktičniji proizvod povezan s ovim načinom s pravom se smatra džemper. Engleski elastični bend može biti plesti i jednostavne i složene uzorke spojke. Možda kombinacija različitih tehnika u jednom proizvodu.

Prednost takvog parenja može se nazvati da se praktički ne rasteže tijekom dugotrajnih čarapa. Ova metoda također pletene ovratnike, manžete, itd. Vjede English s gumenom trakom je vrlo raznovrsna u uporabi, mogu se nositi s bilo čim: s hlačama, trapericama, suknjim, nositi preko haljine. Premlaćivanje pletenih proizvoda u pravom stilu, moguće je dobiti bilo koju sliku, romantičnu i laganu, poslovnu i svakodnevnu.

Najlakši džemper

Vjede su napravili žbice u tehnici engleske gume, obično besplatni rez, koji će pomoći da sakrijete nedostatke ženama nezadovoljni svojim izgledom. Oni vizualno smanjuju donji dio tijela. Osim toga, zimi ili u cool jesen-proljeće sezone, oni uvelike zadržavaju toplinu.

U našem majstorskoj klasi demonstrirat ćemo najjednostavnije utjelovljenje engleske gume na primjeru toplog slobodnog džempara s vratom.

Džemper engleski spoci s dijagramima i videozapisima

Prvo morate odabrati pređu. Mora biti dovoljno mekano i ne bodljikavo, inače ne osjećate ugodnu udobnost s mojom čarapom. Najbolje od svih, akrilnih ili poluidenih niti su prikladne za ovaj model. Umjesto uzorka, možete uzeti bilo koju majicu i plesti proizvod, primjenjujući ga na njega.

Da biste dobili slobodan bolesni džemper, potrebno je pletati za nekoliko centimetara širi uzorak.

Rukavikli su u skladu s duljinom ruke od ramena do četke. Tako da je u procesu pletenja uzorak engleskog guma dovršen, potrebno je prvotno upisati broj petlji za dezintegraciju 3. Prije početka rada, morate spojiti uzorak za izračun broja petlji:

  1. Za bolju jasnoću, spojite uzorak od 15 petlji.

Članak o temi: Tkanje iz vinove loze za početnike: Master klasa s fotografijama i videozapisima

To će nam pomoći u sljedećoj shemi:

Džemper engleski spoci s dijagramima i videozapisima

  1. Počinjemo plesti prvi red tako što ćete pričvrstiti na pravom govorniku prije prve petlje, samog petlje je uklonjena bez tkiva, jer nije potrebno plesti rub petlji za englesku gumu.

  1. Onda smo plestili 2 petlje za lice za prednju konac, napravimo privitak na desnoj pletenje igle, uklonite petlju bez tkiva. Sljedeće ponovno slijedite 2 petlje lica. Tako plesti do kraja reda.
  1. Sljedeća klipnjača, okretanje proizvoda. Početak je isti kao u prvom redu. Ali sada smo plesti na licu na mjestu s Nakidom, baciti nit na iglu. Nakon toga uklonite petlju i plesti prednju petlju s Nakud. Nastavljamo plesti na takav način do kraja retka. Okrenite proizvod. Također su konfigurirani sljedeći redovi.

  1. Morate dovršiti gornji rub na sljedeći način: prva petlja mora biti pogrešna, a petlja lica s privitkom plete kroz prednju konac. Rezultirajuća petlja se proteže kroz petlju radnog gumba. Zatim slijedi pogrešna petlja, kroz ona se proteže prethodni. Na taj način završimo broj.

Na leđima i prednji dio džempera plete isti, s jedinom razlikom da vrat će biti dublji od vrata. Nakon završetka tih dijelova, oni su ušiveni. Ovratnik željene visine odgovara vratu. Zatim plesti ruke, što je moguće, onemogućiti ako je potrebno. Sein, sakrij lijepljenje niti i nošenje s užitkom.

Model ruganskog rukava

Jedan od najpopularnijih modela džempera trenutno je pulover s reguliranim. Također može biti povezana s običnim engleskim pin, pa čak i bez spojnih obrazaca, izgledat će ženstveno i elegantan. Može biti spojen i gusta debela pređa i svjetlo tanku nit ovisno o tome kako ćete je nositi.

Džemper engleski spoci s dijagramima i videozapisima

Džemper engleski spoci s dijagramima i videozapisima

Džemper engleski spoci s dijagramima i videozapisima

Razmotrite opis proizvodnje ženske navlačenja engleskom elastičnom trakom od lagane tanke pređe.

Članak o toj temi: Kako šivati ​​dječju suknju s vlastitim rukama - master klase

Džemper engleski spoci s dijagramima i videozapisima

Kao osnova, uzmite uzorak:

Džemper engleski spoci s dijagramima i videozapisima

  1. Prvi plesti natrag. Da biste to učinili, postići 120 petlji na iglu i nastavite na pletenje engleske gume. Dakle, plesti mrežu s visinom od 38 cm.
  2. Dostizanje željene visine, nastavite na sužavanje proizvoda za regulirano. U prvom redu smanjujemo 9 petlji na svakoj strani. Zatim, nakon četiri redaka lica smanjujemo 1 petlju. Ponavljamo tako 7 puta. Nakon što je dostigao visinu platna 52 cm, završimo red.
  3. Prije pletenja slično leđima.
  4. Za rukavac tipa 52 petlje, plesti engleski elastičnjak. Vezati mrežom s visinom od 42 cm i započnite isti odljev kao na leđima i prednjem dijelu. Kada visina rukava dosegne 66 cm, dovršite redak.
  5. Spojite sve stavke. Vrat se može napraviti po volji, možete ostaviti izrez u obliku broda.

Video na temu

Da bismo bolje razumjeli tehniku ​​pletenja engleskog elastičnog trake, predlažemo upoznati tematskog videa.

Čitaj više