Soba Interijer 17 m2

Anonim

Soba Interijer 17 m2

Postoji mnogo načina za stvaranje izvorni i elegantan dizajn prostorije prostorije, od kojih se veličina može nazvati "sredinom". Naravno, soba je 17 četvornih metara. Merčićima neće dati našu fantaziju kao što bi trebala biti pečena, međutim, to će vam omogućiti da prilagodite sve potrebne stavke namještaja i dekor elemenata. Razmotrimo način da se formira takav interijer na primjeru kuhinje u kombinaciji s dnevnim boravkom u studio apartman i redovnoj spavaćoj sobi.

Kuhinja i soba u jednoj sobi

Kombiniranje kuhinje i dvorane je moderno rješenje koje je idealno za unutarnji dizajn jednosobnog stana. Takav stan u kojem ne postoji particija između ključnih prostora naziva se studio apartman. Ovaj dizajn interijera je posebno relevantan za vrlo male apartmane (samo, kao što je u našem primjeru, veličine od samo 17 četvornih metara).

Soba Interijer 17 m2

Da biste stvorili idealan studio apartman u jednoj spavaćoj sobi, koji će smjestiti ne samo sve potrebne kuhinjske predmete, hodnik, ali i mali prostor za spavanje, morate slijediti određena pravila. Dizajneri su dodijelili četiri pravila za stvaranje kuhinje u kombinaciji s dnevnim boravkom na površini od 17 četvornih metara. Metara:

  1. Pravilo je prvo. Strogo razgraničiti kuhinju i dnevni boravak. Svatko tko je prvi došao u vaš jednosobni stan, trebao bi biti jasno shvaćen gdje se nalazi kuhinja soba i gdje je dvorana.
  2. Pravilo drugo. Koristite ispravnu kombinaciju boja. Zapamtite da jednosobni apartman nije najprikladnije mjesto za kreativne eksperimente. Bolje je koristiti neutralne boje, koje će, najvjerojatnije, voljeti većinu ljudi.
  3. Pravilo treće. Pokušajte vizualno povećati sobu u sobi od 17 četvornih metara. metara. Postoji mnogo načina za to, ali najvažnije je prevlast svijetle tonove u svemu, bilo namještaja, dekor ili dekoracija.
  4. Pravilo Četvrto. Odgovarajuća pozornost na pitanje rasvjete. Svjetlo svjetla u kuhinjskom području, prigušeno - u zoni hodnika i spavaće sobe.

Članak na temu: dizajn pločica u kupaonici - dizajner savjeti

Soba Interijer 17 m2

Dekoracija spavaće sobe 17 četvornih metara. metarma

Ako ne živite u jednosobnom stanu i imate priliku dodijeliti jednu sobu, koja će obaviti ulogu samo spavaćih soba, a ne, recimo, hodnik, zatim 17 četvornih metara. Metara za to bit će dovoljno. Na ovom području možete stvoriti udoban gnijezdo, u kojem ćete biti ugodno opustiti.

Soba Interijer 17 m2

Dakle, dizajn takve spavaće sobe treba uključivati ​​sljedeće stavke namještaja:

  1. Cijeli prostrani krevet (jedan ga ne smije zamijeniti na kauču, čak i na najpogodniji).
  2. Zona garderobe. Dizajn ove zone može biti raznolik, na primjer, to može biti ormar ili standardna klasična garderoba.
  3. Komode i police, čiji broj ovisi o vašim željama i potrebama. Imajte na umu da šarke police izgledaju bolje u dizajnu interijera spavaće sobe i značajno uštedjeti prostor.
  4. Dva kreveta. Oni također mogu biti suspendirani, ali poželjno je da se ne uzdižu iznad kreveta, jer pravila dizajn.
  5. Cijev cijevi, ako ga želite smjestiti u svoju spavaću sobu. Međutim, možete učiniti bez takvog ormara, jednostavno vješajte TV na zidu. Ovo je još jedan način uštede prostora.

Soba Interijer 17 m2

Što se tiče uređenja navedenih stavki namještaja, uvijek ovisi o obliku prostorije. Izdužena spavaća soba i kvadratna soba imat će potpuno različite zahtjeve za postavljanje namještaja i dekornih predmeta.

Soba Interijer 17 m2

Čitaj više