Džemper oversyz žbice: shema s opisom pletenje reguliranih

Anonim

Ono što nećete pomoći pletenje iglice: obje jakne, kardigan, sve vrste putrometara i džempera. Sve ove domaće stvari donose i goglanju ne samo od čarapa, već i iz procesa stvaranja. Stari stereotipi koji pletene odjeće namijenjeni su samo za hladno zimsko vrijeme, ne relevantno za dugo vremena. To potvrđuje izvedbeni džemper. Iglice za pletenje su jednostavne za povezivanje ovog modela, ispada vrlo tanko i lagano, savršeno pogodno za svježe ljetne večeri. Blagi gama svijetlo plavih i bijelih boja naglasit će ženstvenost hostesa.

Džemper oversyz žbice: shema s opisom pletenje reguliranih

Ovaj model je zadovoljan izvedenim, moći će se nositi s njom čak i ne i vrlo iskusni majstor. Glavna stvar je pažljivo slijediti opis.

Raditi na džemperu, trebat će vam 150 g bijele pređe i 100 g svijetlo plave. Sastojci: 75% Alpaca, 25% svile. Teme moraju biti vrlo suptilne tako da ne izgubite proizvod i daju mu jednostavnost i romantizam. Idealno će biti mjerač 140 m za 25 g.

Džemper oversyz žbice: shema s opisom pletenje reguliranih

Iglice za pletenje moraju uzeti kružni i čarapa 5.

Džemper oversyz žbice: shema s opisom pletenje reguliranih

Tenzina uzorka lica od 10 × 10 cm, dobivamo gustoću od 17 petlji od 22 reda.

Metode pletenja

Tehnika stvaranja džempera je vrlo jednostavna, ovdje nema konveksnih aranskih motiva, čišćenja uzoraka koji zahtijevaju veliku pažnju i skrupuloznost, samo uobičajenu površinu lica. Ali jednostavnost samog proizvoda daje mu glavni vrhunac i demonstrira osjetljivi okus hostesa.

Džemper oversyz žbice: shema s opisom pletenje reguliranih

Džemper oversyz žbice: shema s opisom pletenje reguliranih

U radu na ovom proizvodu su uključene sljedeće vrste igala za pletenje:

  1. Kružni kotlovi. Izgleda kao alternativa lica i glačala.
  2. Snimanje pletenje u izravnom i obrnutom smjeru. Smještena petljima lica u svim redovima.
  3. Guma. To je učinjeno naizmjeničnim 2 lica i 3 pogrešne petlje.
  4. Pruge. Od rupe rukavca dolje 10 cm bijele niti, zatim 10 cm plave, zatim bijelu pređu prije završetka.

Članak o toj temi: Kako napraviti vazu s vlastitim rukama od djevojke s videom

Osnove pletenja

Pripremite sve što vam je potrebno i upoznajte se s načinima pletenja, možete sigurno početi raditi na budućem džemperu. Proizvod se povlači na vrhu smanjenja na donji rezovi. Tamo je podijeljena na prednje i stražnje dijelove koji se uklapaju odvojeno. Knit bi trebao biti u skladu s shemom:

Džemper oversyz žbice: shema s opisom pletenje reguliranih

Ovaj uzorak je prikazani za veličinu s - m - l - XXL - XXXL. U našem opisu, mi ćemo uzeti veličinu M. Ako nosite neku vrstu odjeće veličine, jednostavno smanjite ili dodajte količinu petlji da biste dobili željenu vrijednost proizvoda.

  1. Upišimo 80 petlji na kružne žbice s plavim nitima.
  2. Knit 1 petlje lica lica, sljedećih 4 redaka - gumena traka.
  3. Nakon izvođenja elastičnog pojasa, plesti prvu seriju Facechaira, ravnomjerno dodajući 20 petlji. Dobivamo 100 petlji na žbicama. Označavanje petlji na 4 mjesta:
  • Vezao prvih 16 petlji (polovica straga), stavljamo prvi marker;
  • Vezana još 18 petlji (rukava) - drugi marker;
  • vezane sljedeće 32 petlje (prednji dio) - treći marker;
  • Tinging 18 petlji (rukav) - 4 markera;
  • Provodimo preostalih 16 šarki pola straga.

Možete označiti tako da dodirnete nit druge boje na željenoj petlji. Ali to će biti prikladnije koristiti posebne markere za pletenje.

Džemper oversyz žbice: shema s opisom pletenje reguliranih

  1. Iz sljedećeg reda izvršite povećanje regulirane linije.

Pletite na prvi marker, bez zatezanja 3 petlje čine 2 petlje lica kao sljedeći, a zatim Nakid i 4 petlje lica, ostavljajući marker u sredini. Onda ponovno napravimo Nakid, pleti. Bez dostizanja drugog markera 2 petlje, činimo Nakid i 4 petlje lica, ovaj marker također ostaje u središtu petlje. Zatim, opet ide Nakid, a zatim 2 petlje za lice na sljedeći, za 3 petlje na treći markerski plesti 2 petlje lica u sljedeću. Zatim dolazi Nakid, 4 petlje lica, opet nakid. Vezali smo se od strane lica i za 2 petlje do četvrtog markera činimo Nakid, 4 petlje lica, Nakid, 2 petlje lica u drugu. Provodimo preostale petlje.

Artsol Artsol proizvodnja

Dodaj dodaje kroz red na rukavima 15 puta. Na žbicama treba postojati 268 petlji i visina platna oko 15 cm.

  1. Zatim, plete prvih 42 petlje (pola stražnjeg dijela), uklonite 50 petlji za rukave na pin, regrutiramo 8 petlji, napravimo sljedeće 84 petlje (prednji dio), ponovno zamijenimo 50 petlje, mi ponovno zaposliti 8 petlji i Pletite preostale 42 petlje (sredinom leđa).
  2. Spoke bi trebali dobiti 184 petlje. Plesti pruge proizvoda kao što je gore opisano.
  3. Nakon što smo postigli visinu od 36 cm, mi to činimo: 43 šarke pleteni lica moždani udar, 6 - popločani viskoz, 86 - prednji potez, 6-zgodan viskozni, preostalih 43 petlje lica trčanje. Radite na ovaj način dok ne dobijemo 2 pekara na stranama.

Zatim podijelimo proizvod na prednjim i stražnjim dijelovima kako slijedi: prvih 42 petlje izvode licem u lice s 3 petlje od ploča na stranama. Okrenite Web i Knit 92 petlje Lica Show s 3 pojačane petlje za parenje. Ostatak - za prednji dio - za prelazak na dodatnu iglu. Pletite natrag na 43 cm. U sljedećem redu, povećavamo količinu od 16 petlji. Dobivamo 108 petlji na iglu. Zatim nastupite 1 red na strani na strani i plesti 6 cm gume. Dobivamo duljinu produkta 68 cm. Prednji dio je slično.

Izvršenje rukava

Rukavima plete u liniju lica.

Mi uzimamo na čekanju 50 petlji, dodatno rezultat 8 obloga s pazuhom, dobivamo 58 petlji na iglu. U sredini tih 8 petlji, pričvršćuje marker, koji će točno izmjeriti rukav. Nakon lijepljenja 4 cm, počinjemo se pretplatiti 1 petlju na obje strane markera. Ponovite svakih 4 cm 10 puta. Igla ostaje 36 petlji.

Nakon što je postigao duljinu od 45 cm, dodajte 4 petlje, primanje 40 petlji na iglu. Zatim, plesti 6 cm gume. Zatvorimo petlje, zašijte pazuhu. Drugi rukavac plesti isto.

Članak o temi: Proizvodi od polifoam to čine sami za dizajn interijera

Za ovo načelo tanke pređe možete povezati različite modele lakih dželatora, dodajući nove elemente ili mijenjati boju.

Džemper oversyz žbice: shema s opisom pletenje reguliranih

Džemper oversyz žbice: shema s opisom pletenje reguliranih

Džemper oversyz žbice: shema s opisom pletenje reguliranih

Džemper oversyz žbice: shema s opisom pletenje reguliranih

Video na temu

Više ideja i vizualnih majstora za pletenje džemperi možete pronaći na videu.

Čitaj više