Prasadi plastičnih boca za vrt rade sami

Anonim

Prasadi plastičnih boca za vrt rade sami

Tijekom proteklih nekoliko godina postalo je vrlo moderno proizvesti razne obrt za davanje i vrt s vlastitim rukama. Jedan od popularnih materijala za ručni rad je postao, neobično dovoljno, najobičnije plastične boce i banke.

Odmah ćete imati pitanje, što se može izraditi od plastičnih boca? Da, sve. Ne vjerujte, ali čak možete izgraditi kuću.

Ali u ovom članku ćemo govoriti o takvom plovilu, kao prasadi plastičnih boca za vrt, od kojih proizvodnja ne traje mnogo vremena.

Što trebate raditi?

Glavni materijal - Ovo je, naravno, plastični spremnik (poželjno više, za 5 ili 10 litara). Ali bez sljedećih stavki, također ne radite ...

- 4 male plastične boce (prasadi);

- 2 velika i 2 mala gumba za nos i oka;

- škare;

- akrilna boja (može biti u zvonima);

- ljepilo za plastiku.

Umjesto malih boca, drvene klinovi mogu se koristiti za noge.

Kako napraviti plastičnu bocu svinja?

Napomena na spremniku mjesto za uši i napravite male utore. Ako želite koristiti svinju kao lonac za cvijeće, ali uzmite veliku kvadratnu rupu na strani boce nježno.

Prasadi plastičnih boca za vrt rade sami

Na dnu uz pomoć feedwastera, napravite oznake za noge vaše prase. Zatim uzmite male plastične boce i odrežite njihove gornje dijelove, koji su tada lijepljeni na istaknutim mjestima umjesto nogu.

Svi isti ostaci će smanjiti mali rep vaše svinje i staviti ga na stražnji dio patlidžana pomoću ljepila za plastiku.

Prasadi plastičnih boca za vrt rade sami

Uzmi ružičastu akrilnu boju i obojite svinju. Potrebno je pažljivo i nježno obojiti tako da ne postoje ne izgrebani mjesta.

Članak na temu: Kovani vrata: Foto Mogućnosti za gotove proizvode

Idemo sada u uši. Izrežite komad plastike (možete koristiti narezane polovice iz tih boca koje ste koristili za noge) uši. Imaju oblik u obliku lišća.

Prasadi plastičnih boca za vrt rade sami

Obojite ih sa svima istu boju. Kada je boja suha, umetnite uši u preduprimirani utora, a prije lagano razmazani rub ljepilom za plastiku.

Odaberite dva velika crna gumba i stavite ih na "lice" prase. Oni će mu služiti očima. Učinite isto s "nosnicima", koristeći manje gumbe.

Raste spreman!

Plastične boce svinje savršeno uklapaju u uređenog dizajna vaše zemlje. Pogotovo takav zrakoplov će vam se svidjeti vašu djecu. Kolektivno cijela obitelj možete napraviti cijelu obitelj takvih prasada. Ona će isporučiti vaše najmilije s ništa s bilo kojim usporedivim zadovoljstvom i zabavom.

Prasadi plastičnih boca za vrt rade sami

Štoviše, cvjetnjaci ne moraju nužno učiniti, moguće je jednostavno staviti ih u neku vrstu skrovitog ugla i dugo će se radovati njihovoj svjetlini i originalnosti. Želio bih vas podsjetiti da se svinjac ne smatra simbolom blagostanja i plodnosti!

Čitaj više