Morske teme u unutrašnjosti - moderan ukras apartmana (+40 fotografija)

Anonim

Morne teme u unutrašnjosti postoje više od stotinu godina i ne gubi svoju važnost. Jamstvo svog uspjeha u univerzalnosti i da se takav dizajn interijera može provesti čak i sa skromnim proračunom. Osim toga, postoji u velikom broju gotovih unutarnjih predmeta koji pojednostavljuju inkarnaciju morskih tema u život.

Dizajn morskih interijera

Osnovni principi

Suština morskog dizajna je korištenje plavih, bijelih i plavih boja u unutrašnjosti, kao i njihove razne nijanse. Najčešće se koristi kombinacija tih boja u obliku trake. Međutim, ne preporuča se koristiti previše pruga. Glavne boje mogu se razrijediti s drugim bojama takvog subjekta: pješčane, koraljne, smeđe tonove.

U modernijim varijacijama, to je dopušteno oblikovati interijer u pomorskom stilu s uporabom bež i pastelnih plavih boja, jer takva gama djeluje više umirujuće na živčanom sustavu.

Morske teme u unutrašnjosti

Dizajn morskih interijera zahtijeva da su objekti namještaja iz prirodnih materijala, prvenstveno od stabla. Također možete koristiti Wicker namještaj (rattan) i ležaljke. Wicker namještaj daje više šarma i zračnog interijera. Dopušteno kombinirati stare i nove stvari u takvom stanu.

Morski stil u unutrašnjosti

Pomorski tema u unutrašnjosti također uključuje dekoraciju stanovanja kroz darove prirode: školjke, pijesak u vazama, kao i keramike, škrinje, čaši, kompasi itd. Čak se i morski šljunak može koristiti u unutrašnjosti.

Pomorski dekor

More kamenje može biti u transparentnim vazama, u obliku ploče, stoji, završne materijale. Osim toga, izgledat će originalne slike iz morskih kamenčića u unutrašnjosti.

Ukrasni paneli od kamenja

Važno je platiti dužnu pažnju na tekstilni dekor u dizajnu stanovanja u takvim temama. Jastuci različitih veličina trebaju biti u velikim količinama. Zavjese napravljene u obliku jedara savršeno nadopunjuju cjelokupnu sliku. Zavjese trebaju biti lakši i prirodniji tkanine.

Morski stil u unutrašnjosti

Akvarij će se savršeno uklopiti u dizajn pomorskih prostorija. Može se nalaziti u središtu ili uz zid, pružiti dobru pozadinsko osvjetljenje i pokupiti ribu na svoj ukus. U akvariju možete staviti pijesak, kamen, živahan ili umjetni koralji, alge, kao i druge predmete u obliku ostatka prostora za ribu (na primjer, mock potonuli brod, itd.).

Članak o temi: Dekor u tradicionalnom morskom stilu (+43 fotografije)

Morske teme u unutrašnjosti

Kupka s morskim stilom

Univerzalni morski stil u unutrašnjosti je zbog sposobnosti da ga koristi u svim stambenim sobama. Dizajn sobe ovisi o njegovoj svrsi: stambeni, nerezidentni, betonski izgled. Najčešća uporaba pomorskih subjekata je u kupaonici.

Morski dekor u unutrašnjosti kupaonice izgleda uvijek prikladno i zanimljivo. Sada možete kupiti keramičku pločicu širokog raspona vrsta. Postoje cijele slike iz pločice na cijelom zidu koji se mogu prikupiti u kupaonici, na primjer, s neptunom, sirenom, morskim klizaljkama. Štoviše, pojedini detalji slike mogu se promijeniti na njegov ukus.

Pločica mora

Za takve interijere na tržištu se nude pribor odgovarajuće orijentacije. Može biti skupovi stavki za kupaonicu iz prozirnog pleksiglasa s ljuskama unutra.

Dekor za kupaonicu u obliku školjki

Dekoracija spavaće sobe

Dizajn interijera se provodi na različite načine. Spavaće sobe u morskom stilu se ne preporučuju potpuno obojiti plavom bojom, jer je previše preopterećenje unutrašnjosti. Stilizacija ispod kabine broda izgleda sjajno kada završava zidove s klapnom. Pod u sobi trebao bi biti drveni.

Morski stil

Unutrašnjost spavaće sobe stječe gotov pogled nakon uređenja. Da biste to učinili, možete koristiti prikladnu dodatnu opremu, tekstil, lustere, svjetiljke sa svjetiljkama, tkani tepih. Idealno za korištenje minijaturnih vozila u bocama ili štandovima. Slike možete potrošiti slikom morskih krajolika, podvodnih stanovnika, brodova.

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Na videu: Tirkizna uvala - spavaća soba mora

Dječja soba

Obično se dizajn vrtića u morskom stilu koristi za dizajn soba u dječacima. Takav interijer može potaknuti dijete na različita postignuća i podići ga raspoloženje. On također razvija maštu i estetske osjećaje kod djece. Za unutrašnjost dječje fotografije s slikama morskog vez, brodogradilišta, podmorja. Krevet se također može izvršiti u obliku broda. Prisutnost crteža sidra, Cokorvalova i drugih tematskih atributa u dekoru dobrodošli su.

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Tepih u takvom vrtiću mora odgovarati starosti dječaka i njezinih potreba. Za igre poželjno je pokupiti deblje proizvode od pamuka s odgovarajućom bojom i crtanjem. Kompleks za gamiranje s ljestvicom užeta i užeta će pogled na morski stil u unutrašnjosti, kao i veliki globus i geografska karta svijeta.

Članak o toj temi: Glavne karakteristike stila Haytech u apartmanu (+38 fotografija)

Dječji morski stil

U sobi možete prikupiti zbirku školjki i kamenja različitih tipova kako biste razvili taktilne osjećaje u dječaku mlađe dobi. Dizajn u morskom stilu savršeno nadopunjuje zidove s dječjim crtežima na temu. Za stariju djecu, brodski modeli su osigurani za samoskupljanje i daljnju instalaciju u sobi.

Kuhinja i dnevni boravak

U kuhinji iu dnevnoj sobi, glavna stvar je da se pridržavaju osnovnih načela morskog dizajna, jednako je važno unijeti organski kućanske aparate. Kompetentno i izvrsno razmotriti dizajn za stanovanje u takvom stilistu uz pomoć profesionalnih dizajnerskih usluga. Međutim, ako se želi, pokušajte ispuniti takav rad može onaj koji je dobro razvio okus i osjećaj stila, a za to nije potrebno imati umjetničke vještine.

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Prilikom projektiranja kuhinje nije potrebno koristiti stavke dekor povezane s vodom ili oponašanjem vodnih stanovnika. Sasvim je moguće odabrati takav uski fokus kao:

  • Tema na plaži (koristi se pribor za plažu);
  • Bungalov (kao da je kuhinja u kući koja stoji na vodi);
  • Čisti smjer ribolova (kuhinja za ribara);
  • Registracija interijera stilizacije broda.

Pod u kuhinji može se obrezati drvom i podsjetiti palubu ili kabinu. Za to je parketna ploča idealna ili tako ekonomična opcija kao laminat. Pozadine se često biraju za zidove - mogu biti s volumetrijskom slikom morskih valova ili drugih tekstura na morskim temama.

Posebnu pozornost treba posvetiti kuhinjskoj pregazi - može se izraditi konvencionalne pločice (češće mozaik pločica) ili staklo s ispisa fotografija. U potonjem slučaju odabire se slika vode.

Morski stil Kuhinja Interijer

Dnevni boravak je najbolje koristiti namještaj, prekriven tkaninom u bijelo plavoj traci. Dopušteno je koristiti mnoštvo ukrasnih jastuka s ribom, mjehurićima, valovima, školjkama. Poželjno je da se unutarnji predmeti isključuju od prirodnog drva, a proizvodi su često posebno dodijeljeni. Usput, u dnevnom boravku nalazi se mjesto za veliki akvarij s pozadinskim osvjetljenjem.

Članak o temi: Apartman dizajn u klasičnom stilu: prepoznatljive značajke

Morski stil dnevni boravak

Morski stil s vlastitim rukama

Morski interijer može se promisliti i učiniti sami, posebno, čine većinu dekorskih elemenata. Naravno, da dođe do svega sebe neće uspjeti, morat ćete biti dovedeni na zanimljiva rješenja od dizajnera. Moguće je šivati ​​same jastuke i prekrivale, kao i puniti transparentne vaze s darijama mora i raznih šljunka. Možete napraviti ploču raznobojnog kamenja sa slikom ili natpisom. Kamenje je bolje prikupiti od obala ili jezera, ako u blizini nema mora. To će pomoći u spreminju proračuna i učiniti vaš dom jedinstven.

Ukrasni jastuk u morskom stilu

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Slika iz kamenja

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Dekor fotografije okviri školjke

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Ukrasna slova s ​​školjkama

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Brod iz kardona

Dizajn noktiju

Morski dekor u unutrašnjosti omogućuje vam snimanje fotografija bez napuštanja doma. Vi samo trebate postati obučeni u prikladan oblik, napraviti frizuru, šminku i manikuru s dizajnom noktiju u morskom stilu. Sada je moderno koristiti različite crteže za svaki nokat. Prema tome, dizajn noktiju u ovom stilu podrazumijeva gore navedene osnovne boje i njihove sorte, kao i traku (široka, uska, čvrsta ili djelomična). Osim trake, možete koristiti odgovarajuće boje u monofonskom obliku.

Dizajn marine noktiju

U dizajnu noktiju, slike se koriste, odgovarajući temi: sidra, zvijezde, riba, valovi, dupini. Nanesite slike lakše putem šablona, ​​iako postoje posebne naljepnice na noktima na prodaju danas. U isto vrijeme, mogu se koristiti i rhinestones i iskre.

Takav dizajn noktiju će dati cjelovitost slike žene koja voli pomorski stil. Gel za oblaganje će više omogućiti da uživa u remek-djelu na rukama.

Dizajn noktiju s morskim uzorom

Morski tema nikada neće izaći iz mode. Sada je već klasik u dizajnu oba apartmana i vikendice. Gosti možete iznenaditi u ovom slučaju samo autorskim pravima i originalnim izvršenjem. Važnu ulogu u ovom pitanju igra prisutnost stvari vlastite proizvodnje (Hend Maid).

Ovaj stil doprinosi zbirkama, organiziranju i točnosti. Takve kvalitete su važne za usađivanje mlađe generacije. Kao minus, moguće je primijetiti neprihvatljivost stvari koje se teme u unutrašnjosti ne odnose, posebno za obiteljske relikvije.

Dizajn kuhinje i dnevnog boravka (2 video)

Morski stil u unutrašnjosti (40 fotografija)

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Slika iz kamenja

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Dekor fotografije okviri školjke

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Ukrasna slova s ​​školjkama

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Brod iz kardona

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Morski stil u unutrašnjosti: kako organizirati sobe i stvoriti udobnost

Čitaj više