Fasadni uređaj iz kompozitnih panela

Anonim

Materijali za završetak fasade zgrada danas su puno. Nisu svi oni imali vrhunsku kvalitetu, ali mnogi vrijedni novca. Obratite pažnju i na činjenicu da nije uvijek visoka cijena pruža dobru kvalitetu, trajnost i pouzdanost. Izbor završnog materijala za fasadu mora biti povezan s punom odgovornošću, jer se ne kupuje za godinu dana!

Danas je kompozit napravljen od mješavine polimera i drva, što ga čini vrlo teškim za korištenje kompozitnih ploča s drveta elitne pasmine. Montirana je najčešća metoda ugradnje. Ona pruža priliku ne samo ukrasiti fasadu zgrade, već i izolirati, štititi od vjetra!

Fasadni uređaj iz kompozitnih panela

Suočavanje s pročeljem s drvenim panelima na polimernoj osnovi.

Instaliranje kompozitnih ploča na ventiliranoj fasadi

Danas ću vam reći kako ispravno popraviti kompozitne ploče na Ventfasadu. Montaža najviše priloženog fasada također će to razmotriti, jer je također vrlo važno! Ne smijete samo zapamtiti, nego i razumjeti slijed akcija!

Fasadni uređaj iz kompozitnih panela

Fasada kompozitnih ploča ispod stabla

Izgradnja trupa

Izrada okvira za kompozitne ploče poželjno je počevši s ispravnom oznakom. Počnimo s činjenicom da ćemo naš zid postaviti okomito. Broj oznaka treba biti jednak broju korištenih profila. Okvir s šarkama - najlakše u proizvodnji i održavanju. Najvjerojatnije je zbog toga što se najčešće koristi.

Dalje, uzimamo montažne zagrade i uz pomoć sidrenih titaka, oni ih kaplje okomito na udaljenosti od 50 centimetara jedni od drugih. Što se tiče horizontalne udaljenosti, sve ovisi o broju profila. Potrebne su za pričvršćivanje za pričvršćivanje kako bi se prilagodila ravnina.

Članak na temu: Vrtni klupa Fotografija

Fasadni uređaj iz kompozitnih panela

Ugradnja kompozitnih panela

Profili nosača podijeljeni su u nekoliko vrsta: P-oblika, T-oblika i L-oblika.

Privlačem vašu pozornost na činjenicu da parametri konzole izravno ovise o konfiguraciji profila nosača, tako da kada počinju napraviti ventiliranu fasadu, obvezno je uzeti u obzir ovo. Savjetujem vam da odaberete pogrešan okvir koji je lakše učiniti, ali onaj koji je najprikladniji za vas.

Kako bi se dio nosača pričvrstio na konzolu, morat ćete izbušiti rupe, čiji je promjer jednak promjeru zakovica. Dvije zakovice su instalirane na gori. Manje - to je neprikladno, više - nepouzdano.

Fasadni uređaj iz kompozitnih panela

Shema kompozitnih panela

Nakon što su svi zrakoplovi instalirani, vrijeme je da započnete njihovo izravnavanje. Da biste to učinili, trebate ekstremne profile da savršeno postavite glatko (koristimo uobičajenu razinu izgradnje). Čim postanu poravnanje do kraja, uzeti kamron nit i protežu se između ekstremnih profila koji su upravo otišli. Tema bi trebala biti i odozgo i ispod. Usredotočujući se na njega, poravnajte ostatak profila. Tako se ispada mnogo brže nego trčanje s razinom u blizini svih.

Pažnja! Preporučujem odabir okvira, odmah prebrojavanjem udaljenosti od kutova zida, inače kutni kaseti možda nisu prikladni.

Vagtaža ventiliranog fasade

Za visokokvalitetnu izolaciju ventiliranog pročelja, koristi se pjena ili mineralna vuna poznata svima nama. To su najčešći materijali. Instalacija izolacije pojavljuje se tek nakon što je šarka je spremna.

Instalacija izolacije nastaje mariziranjem materijala na izbočenu konzolu. Na mjestu brda napravite križne rezove. Prodano putanje ili pjena, pažljivo ga napunite u okvir, tako da ništa nije slomljeno.

Polyfoam je bolje pričvršćen na pomoć građevinskog ljepila, podmazivanje svih listova na pet bodova (za veću pouzdanost). Mnogi ljudi misle da to nije dovoljno, ali zbog činjenice da je pjenasti plastika lagana i još uvijek drži na konzolama, dizajn je vrlo pouzdan, samo po sebi ništa ne pada.

Članak o temi: Dimenzije plinskih stupca

Fasadni uređaj iz kompozitnih panela

Vagtaža ventiliranog fasade

Mineralna vuna, za pouzdanost u pouzdanost, također se može popraviti s vrkovima za gljive. Uz pjenu možete učiniti isto, ali to će biti pretjerano provođenje vremena i novca.

Prije popravljanja svih gljivica preporučujem instaliranje posebne prepreke za vjetar. Ovaj materijal će služiti i vjetar i vodootporni. Ako takav materijal nije pronašao takav materijal u lokalnim građevinama, možete koristiti film visoke gustoće.

Fasadni uređaj iz kompozitnih panela

Zagrijavanje s vjetrolitom.

Ugradnja panela

Da biste instalirali ploču, morate kupiti Slackel Sleds. Njihova prednost je da istovremeno služe kao element vodiča i pričvršćivanje za kompozitne listove. Postoje posebni zagradi na strani sanjke, koji kvalitativno popravlja panele. Metoda je prikladna, jednostavna, ne zahtijeva mnogo vremena.

Fasadni uređaj iz kompozitnih panela

Ugradnja montiranog ventiliranog fasade.

Šljake i nosači su fiksirani zakovice. Na istim zakovicama morate pričvrstiti neke panele koji se nalaze na sjecištu vodiča i kliješta. Između kaseta mora biti klirens centimetra.

Što se tiče dizajna, kompozitni paneli su u obliku stabla, kamena ili cigle, pa kada instaliranje ne zaboravite ispravno napraviti crtež.

Rezultati

Fasadni uređaj iz kompozitnih panela

Fasada kompozitne panele

Kompozitne ploče se izrađuju u različitim veličinama. Razne nijanse i teksture također su ogromne. Cijene se odbijaju iz tih pokazatelja. Svijetli primjer je ploča s dodatkom drva. Oni će koštati mnogo skuplje nego obični. Za kvalitetu, morate platiti dodatno, a to se odnosi ne samo u građevinskim materijalima.

Čitaj više