Specijalistički odgovor: Je li moguće ljepilo pozadinu na pozadini

Anonim

Specijalistički odgovor: Je li moguće ljepilo pozadinu na pozadini

Pozadina koja se drže na starim pozadinama - vrlo jednostavan i brz način da se transformira, svaka osoba ima minimalno znanje o tome je li moguće ljepilo pozadinu na pozadini, ali ovdje je kako primijeniti platno na platno - to nije samo pitanje, Ali što su zainteresirani za mnoge ljude koji žele ažurirati unutrašnjost. To je moguće provesti samo ako obratite pozornost na preporuke stručnjaka u dizajnu. Važno je napomenuti da su osnovne informacije o uspješnom popravku mogućnost nanošenja starih pozadina novih, pod uvjetom da su oni i drugi papir. U ovom slučaju, oni će biti vrlo dobri i izdržljivi.

Je li moguće gurati pozadinu na pozadini

Možete držati pozadinu na pozadinu, a postoji mnogo takvih slučajeva, ali postoje neke točke u kojima su takve akcije nemoguće. Provođenje ponovnog prodiranja zidova je dopušteno, pod uvjetom da su ranije stare tapete strogo strogo korištene ako su tanke i papir. U pravilu, u takvoj situaciji, vjerojatnost novog weba zbog starog je vrlo mala.

Za lijepljenje, morate se pobrinuti za kupnju visokokvalitetnog i trajnog ljepila, a kada se nanosi na zid, ne smijete uštedjeti. Platno na zidovima treba pažljivo namočiti. Neki graditelji koriste prajmer za takav rad kako bi se poboljšala adhezija platna. Glavni problem koji se javlja u takvim situacijama je unijeti ostatke starog materijala na novu, što može dovesti do formiranja tuberkula i nepravilnosti.

Specijalistički odgovor: Je li moguće ljepilo pozadinu na pozadini

Ljepilo pozadinu na pozadini u slučaju da stari premaz ne napušta zidove i ne mjehurić

Mogu se spriječiti ako unaprijed koristite spužvu navlaženu u vodi. Primijenjen je na nekoliko mjesta i, ako materijal ne zaostaje, tada se može nastaviti popravak.

Ako dijelovi bljeska ostaju na spužvi, onda je potrebno dovršiti uklanjanje starih pozadina, eliminirati nepravilnosti i žbuku. Nadalje, sva tehnologija je ista kao u uobičajenoj plaći.

Kako lijepiti pozadinu na pozadini

Nije lako zalijepiti pozadinu, ali je vrijedno obratiti pozornost na prednosti održavanja takvog rada i, možda, možete odabrati upravo ovu opciju.

Članak o toj temi: Povećan otvor u zidu ležaja: pojačanje, rezanje i ekspanzija

Prednosti ovog popravka mogu se zvati:

  • Odsutnost potrebe za usklađivanjem zidova;
  • Spremanje potrošnog materijala i građevinskog materijala.

Postoje negativne strane takvog popravka. Nemoguće je poravnati površinu zidova, ako je potrebno. Možda neće uvijek biti moguće dobiti visokokvalitetno lijepljenje novih pozadina na stare. Život novog premaza može se smanjiti, a kada se koristi loša ljepila, platno može potpuno isključiti zid. Morat ćemo ponoviti sav posao ako je nešto više ispod starog sloja donekle, i svi će se pratiti kada se primjenjuje ljepilo.

Možete ih riješiti i prilično jeftino:

  1. U početku, vrijedi čekati potpuno sušenje novog bljeskanja. Vjerojatnost je da će mjehurići nestati.
  2. Ako su mjehurići mali i ne postoje mnogi od njih, možete ih eliminirati kroz željezo.
  3. Ako prethodni dva načina nisu uspjeli, da bi se postigao željeni učinak, bit će potrebno ponovno provoditi sve radnje, ali stari premaz mora biti temeljito uklonjen.

Specijalistički odgovor: Je li moguće ljepilo pozadinu na pozadini

Bloom pozadinu na pozadini bez grešaka zapravo, ali ne isključuju izgled takvog problema kao što su mjehurići zraka

Zaključak se može učiniti sami, i to leži u činjenici da je lijepljenje pozadine prilično veliki rizik, jer ima mnogo nedostataka. Samo vlasnik prostorija i više ne može donijeti odluku o ovom popravku.

Pozadina je zalijepljena na pozadinu za boju montažu vode

Danas postoji mnogo vrsta tapeta i ljepila, ali kako staviti platno na površinu za koju je ranije korištena voda napravljena voda? Osim ljepila, morate primijeniti posebne pripravke za jačanje, kao što su prajmer i antiseptik.

Suptilnosti popravka: Je li moguće ljepilo tekuće pozadine na stare tekuće pozadine

Koji ljepilo ljepilo tekuće pozadine? U početku, vrijedi se suočiti s time hoće li ih primijeniti na stare tapete iste vrste tekućih.

To je kategorički zabranjeno učiniti ako postoji na površini starog premaza:

  • Piling boje;
  • Pukotine;
  • Nepravilnost.

Svi ovi nedostaci trebaju biti prije eliminirane, inače će sve obaviti posao biti uzalud. Ako preskočite takve trenutke, prianjanje starog i novog platna će se pogoršati.

Specijalistički odgovor: Je li moguće ljepilo pozadinu na pozadini

Antiseptik je potreban za obradu zidova i isključenje formiranja kalupa, a temeljnik impresionira sloj boje i povećava kvačilo

Da bi se uklonile tekuće pozadine, koristi se strugač, specifično ispire za lakiranje.

Do danas, od velikog asortimana možete odabrati različite proizvode, potpuno sigurno za zdravlje. Najvažnije ne smije koristiti staro i dobro poznato otapalo, što može negativno utjecati na popravak i, posebno, dovesti do trovanja tijela. Ako ne možete prebrzo ukloniti ostatke prilikom čišćenja površine, ne morate sve ostaviti kao što je. Morate pokušati ozbiljnije i učinkovite mogućnosti. Polovica očišćenog zida ne samo da će pokvariti pogled, već i pogoršati adheziju s novom webom.

Članak o temi: Vazije Vaze - Učinite to sami iz lijevanog materijala

Je li vrijedno ljepila pozadine za slikanje

Kao što je ranije navedeno, daleko je od najboljih pozadina za obavljanje najbolje pozadine, ali prilično dopušteno. Postoji jedan sto posto zabrani na činjenicu da ako je pozadina s konveksnim uzorom prethodno zalijepljen, nemoguće je lijepiti odozgo.

To se može objasniti činjenicom da:

  • Novo platno ne drže se starog;
  • Crtež će pokvariti pojavu novog premaza;
  • Mjehurići se mogu formirati na mjestu izbočina.

Specijalistički odgovor: Je li moguće ljepilo pozadinu na pozadini

Zabranjeno je ljepilo pozadinu na pozadini ako su zalijepljeni fliselin ili vinil platno

Zbog gornjeg vinilnog filma koji je valjanje ljepila, što znači da se adhezija starog i novog premaza pogoršava. Čak i uz nepremostivu želju, ako uzimanje upravo takve plaće bez dodatnog rada na uklanjanju platna, možete se odmah pripremiti za ponovno popravak rad u kratkom vremenu, a vjerojatnost neuspjeha je vrlo velika.

Wallpaper će biti pozadine

Ako želite uzeti priliku i izvesti pozadinu pozadine, možete pred-provoditi eksperiment. Naime, uzmite jednu traku novog platna i stavite ga na stari. Da ne bi trošili novac na veliku stranku, samo trebate postaviti ravnotežu iste vrste u zgradi i završnim materijalima u odjelu, jer su ostaci pola jeftiniji, ili se uopće otpisuju.

Idealno ako je staro platno tanke papirne pozadine, zalijepljeni na profesionalno ljepilo.

Da se ne dogodi mjehurići prilikom obavljanja plaće, trebate:

  1. Provjerite staru tkaninu na mjehurićima.
  2. Uklonite ih štrcaljkom i ljepilom. Metoda se smatra starom, ali vrlo učinkovita.
  3. Koristite željezo.

Specijalistički odgovor: Je li moguće ljepilo pozadinu na pozadini

Jedino pravo rješenje je da stignete papirnate pozadine na starom premaz istog materijala.

Članak o temi: Panasonic mikrovalna pećnica

Postoji jedno zlatno pravilo olakšanja s pozadinom s pozadinom leži u činjenici da donji sloj mora biti papir. U drugim slučajevima, prilikom nanošenja ljepila, stari platno će odmah zaklopiti. Ako se zalijepite na golim zidovima, čak i moderni dizajneri radije primjenjuju jeftinu papir pozadine na zidu kako bi se poboljšalo prianjanje.

Zbog činjenice da sada radije koristi skupe završne materijale, kao što su svileni zaslon, fleinske i vinilne pozadine i slične proizvode, takve platne ne mogu se primijeniti jedni na druge, jer zahtijevaju kompetentni pristup, kao i glatko i potpuno bez površine nepravilnosti. Za takve materijale, maksimalno trajan i trajan ljepilo treba biti besprijekoran, jer se platno može isprano, a neke i rephine. Prema tome, prema karakteristikama i sastavu, pozadinu treba biti međusobno slične.

Što ljepilo ljepilo pozadinu na pozadini

U bilo kojoj trgovini može dati savjet o tome kakve tapete i ljepilo za njih.

Ali vrijedi i samostalno razumjeti u takvim trenucima kako ne bi stekli potpuno nepotrebne proizvode:

  • Za papirne pozadine, potrebno je ljepilo s oznakom "jednostavno";
  • Vinil, Phlizelin i tiskanje svilenog zaslona zalijepljeni su na složeni sastav, u kojem postoji PVA, trenutak, Bustilate, kao i posebno ljepilo za teške pozadine;
  • Ako je pozadina tekstila, tada za njih postoji poseban sastav, ako takva stvar ne uspije, može biti prikladna za prethodnu kategoriju;
  • Zvlači Pozadine su vrlo popularne za danas, možete ispucati zidove s konvencionalnim ljepilom i mogu se primijeniti na drugim pozadinama.

Specijalistički odgovor: Je li moguće ljepilo pozadinu na pozadini

Ako je donji sloj pozadine bio obojen previše svijetli pigment, bolje je ukloniti, jer, kada držite novu web, dno se može koristiti na vrhu

Ako postoji potpuno samopouzdanje da je sasvim moguće akumulirati pozadinu na pozadini, onda morate ispravno pristupiti radu. Staro platno mora biti natopljeno, kao što je ranije zabilježeno, sastav tla i ljepilo.

Nakon impregnacije, morate pričekati nekoliko minuta da biste poboljšali stisak kvačila kada kontaktirate.

Odgovor na pitanje: Je li moguće zalijepiti pozadinu na starom kraju (video)

Za testiranje pozadine za odgoju, možete koristiti i spužvu navlaženu vodom. Možete biti sigurni sto posto da će se popravak održati dobro, samo ako je sve pripremno radno djelo ispravno provedeno.

Čitaj više