Betonski stol radi sami

Anonim

Betonski stol radi sami

Svaki vlasnik zna koliko je važno ispravno opremiti kuhinju: prikladno za kuhanje, kuhinjski rad i dnevni doručak, ručak i večere. Jedna od važnih faza popravka kuhinje je izbor i ugradnja stolnog vrha.

Odaberite countertop danas naizgled nije problem. Međutim, ne tako jednostavno. Unatoč bogatom izboru industrijskog proizvodnog namještaja, najčešće se proizvodi standardnom veličinom, i, recimo, u dizajnu male kuhinje, takve countertops ne uklapaju.

Još uvijek možete kupiti neugodan stol i tolerirati ga u kuhinji, a sve možete učiniti sami, onda će stol s vlastitim rukama biti udoban i funkcionalan. Ako izgradimo kuću s vlastitim rukama, s tako jednostavnim zadatkom, kao što je proizvodnja tabletopa, lako će se nositi.

Kao što je već spomenuto, najvažnija prednost countertops od vlastitih ruku je prilika da ga uđe u bilo koji dizajn. Puntops su izrađeni od različitih materijala: betona, kamena, drva, plastike.

Umjetna countertop će vam održavati dugo vremena. Osim toga, možete ga montirati uzimajući u obzir želje svih članova obitelji, odnosno na određenoj visini i određenom obliku.

Najčešće postoje umjetne countertops od betona. Teški umjetni kamen countertops su također uobičajeni, što izgleda sjajno u kuhinji. Dakle, vrijeme je da naučite kako napraviti countertop vlastitim rukama za vašu kuhinju.

Umjetni stol od betona s vlastitim rukama

Betonski stol radi sami

Razmotrite proces proizvodnje stolnih vrhova od betona. Imajte na umu da će takva countertop biti posebno izdržljiva i izdržljiva, naravno, pod uvjetom da ste slijedili proizvodnu tehnologiju.

Da biste napravili betonsku pultu, morate pripremiti oplatne ploče, boju za beton, polietilen za formiranje zidova i dna, betona, drobljenog kamena, pijeska, spojnice za okvir, polistijolmine. Cijeli proces je podijeljen u nekoliko faza.

Članak o temi: Kako instalirati vrata Unutrašnjost harmonika vlastitim rukama (video, fotografija)

1. Montažni okvir. Na glatkoj glatkoj ploči, pričvrstite strane - tako da dobijete obrazac za buduću tablop. Sigurnost je lako napraviti barovi malih promjera iz drvenih šipki.

Pored okvira koji pričvršćuje list polistiolstera. Upravo taj materijal formiramo veličinu i oblik tablice. Udaljenost između rubova bit će jednaka širini tablice.

Unutar lista polistilena treba zatvoriti polietilen. Tako se beton ne drži materijala i zamrzavat će glatko. Neki čarobnjaci koriste mazivo umjesto polietilena, kao što je OLIF.

2. Priprema materijala za tablicu. Ako sami gradimo kuću, zasigurno radimo s betonom neće biti u novost. Nije tajna da bi dobili stalak i izdržljiv dizajn, morate umetnuti spojnice u beton.

Stoga, ispred punjenja vodite računa o snažnom okviru: postavite okvir okvira iz armature.

3. Sažetak rješenja. Rješenje cementa treba biti kremasta. Za jedan dio betona, uzmite dva dijela ruševina i betona. Ne zaboravite dodati malo cementa plastifikatora na sastav.

Postoji mogućnost pokrivanja u sljedećem stolnom ploču. Ali mi nećemo razmotriti ovu opciju. Budući da će površina betona biti otvorena, mora biti obojana. Da biste to učinili, koristite boju za beton.

4. Faza napunjenosti betona. Otopina se izlije u obliku za stol i kotrlja na vrhu s lopaticom. Od gore navedenog, pokrijte budući countertop film tako da građevinsko smeće ne uđe u nemrznuto rješenje.

Kako bi se osiguralo da je otopina cementa potpuno zamrznuta, obično je potrebno oko tjedan dana.

Ugradnja stolnih vrhova od betona s vlastitim rukama

Betonski stol radi sami

Dakle, naše rješenje zamrznuo. Sada se kontpop mora dati estetski atraktivan izgled. Da biste to učinili, mora biti prilično polirana. Stvaranje dizajna privatne kuće ili vikendice ne zaboravite na konačnu konstrukciju, uvijek donosite izgled proizvoda do savršenstva.

Članak na temu: Punjenje gel baterija

Možete polirati pultu pomoću stroj za mljevenje. Prvo, na površini budućeg kuhinjskog stola, morate proći kroz disk s velikim zrnom. Tako uklanjanje nepotrebnih izbočina, komada ruševina.

Donesite na apsolutnu glatkoću je disk s malim zrnom. Kada površina postane glatka i ugodna na dodir, uklonite svu prašinu.

Poseban sastav za prodaju u građevinarnicama, s kojima možete napraviti površinu stolnih vrhova blizu svojstava na granit. Nanesite spojeve za fatop na radnoj ploči i poljski na buduću tablicu s mekom krpom i mljevenjem paste.

Stoltop je spreman. Imajte na umu da je konkretan stol prilično težak, posebno je važno da ga sigurno instalira. Neka ga može izravno osigurati tabletom na zidu, ili pomoću jakih metalnih cijevi ili pruga za postolje.

Podebljana radna ploča s metalnim ojačanjem: zagrade i vijci.

Rezultirajuća tablica će vam poslužiti ne godinu dana. Glatka površina betona nije zastrašujuća, ogrebotine i druga oštećenja.

Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite se našem građevinskom forumu i pitajte ih. Naši majstori će vam pokušati pomoći i reći svim tajnama uspješne gradnje. Pretplatite se na newsletter i recite prijateljima o web-lokaciji!

Čitaj više