Je li moguće obojiti pozadinu ne kao slikanje i

Anonim

To se događa, a nema posebnih sredstava za remont i odmor unaprijed. I tako želim osvježiti svoj stan, dodati novosti, grožđice! Postoji izlaz: tekućina u boji ili vinilne pozadine u kući. Ako odaberete visokokvalitetne materijale i razumjeli zamršenost procesa (koje tapete sorte mogu biti oslikane (na primjer, tekuće pozadine) i što dodirnuti je nepoželjno), uskoro će vaš stan igrati nove svijetle boje.

Je li moguće obojiti uobičajenu pozadinu

Bez obzira na to koliko bi lijepa vaša omiljena pozadina bila, prije ili kasnije, njihova boja će pomesti ili jednostavno biti dosadno. Slažem se, iz godine u godinu da promatram isti dizajn, sjenu, - sve tijekom vremena počinje voditi bilo koju osobu u potištenosti. Potrebno je nešto hitno promijeniti, ali kako izmijeniti starije pozadine bez viška potrošnje i truda? Da biste to učinili, koristite njihovu sliku. Ali pitanje je: je li moguće obojiti uobičajeni premaz ili je to za to samo posebno dizajnirano za to?

Tradicionalne vrste zidnih obloga uključuju papirnate pozadine. Mogu se naći u gotovo svakom apartmanu. Ako ste ih iznenada htjeli ažurirati, ali ne kupujte nove i ne provodite dane i noći za lijepljenje novih valjanih materijala, budite oprezni. Stručnjaci kažu da je bolje ne vrijedi slikati uobičajene pozadine. Dvoslojne, jednoslojne pozadine, - ovaj tip zidnog poklopca može patiti od boje. Međutim, kompetentno organizirani proces osvježit će boje dužeg nošenja u svom domu. Potrebno je proučiti osnovne zahtjeve.

Je li moguće obojiti pozadinu ne kao slikanje i

Moguće je uzeti za slikanje sa pozadine samo ako nemaju ozbiljnu štetu. Važno je da se materijal ne produži iz zida, to bi trebalo biti lako uz njega, inače ne ima smisla kupiti sastav za bojanje.

Posebni zahtjevi su izneseni na razinu kvalitete boje. Među njegovim osnovnim karakteristikama treba pohađati:

  • snagu. Uobičajeno treba biti zaštićeno od različitih mehaničkih oštećenja;
  • Ekologija. Ako postoje toksični elementi u smjesi pilinga, premaz papira ne smije preživjeti takvu sliku;
  • Otpornost. Boja bi trebala dugo spremiti boju. Jednako je važno zaštititi premaz od destruktivnih učinaka vode - odaberite sastav koji se može nositi s njom.

Članak o temi: Tuš kabina s dubokom paletom

Možete obojiti stari premaz, ali to je učinjeno isključivo bojom na vodenoj osnovi. Ova kategorija uključuje sastav za slikanje lateksa. Povoljna njegova uporaba je sposobnost jačanja čak i uobičajenog papira. Oni postaju izdržljivi, mogu izdržati daljnje učinke vode. Hrabro oprati zidni poklopac nakon korištenja ovog materijala. Akrilna kompozicija s bazom lateksa je još jedan popularan proizvod. Uobičajeni premaz nakon slikanja ovog materijala dobiva teksturu i manje je podvrgnuta koroziji. Možete obojiti svoju akrilnu boju na temelju vode. Tada se osjećaj oštrine i pare neće pojaviti u sobi, a sastav će se brzo osušiti. Najviše fiskalna opcija je vodena emulzija. Nema mirisa, odmah se osuši, ali nema nekretnina odbijanja vode se razlikuju.

Tekuća pozadina

Prije ili kasnije, mogu biti potrebni i slikanje tekućih pozadina. Tijekom vremena, mrlje i kontaminacija pojavljuju se na tekućoj pozadini, koji ne uspijevaju uvijek. Slikanje je najbolji izlaz. Odaberite visokokvalitetnu kompoziciju bojanja i nastavite na posao. Izbor nijansi je tako raznolik da možete sigurno eksperimentirati. Kupite gotovu boju, bilo osnova i ormare: Dakle, samostalno ispišite lijepu nijansu boje za tekuće pozadine. Hoće li biti svijetle i zasićene ili obrnuto, prigušeno, ovisi samo isključivo od vas.

Je li moguće obojiti pozadinu ne kao slikanje i

Prije nego što se odluči za bojenje tekućih pozadina, obratite pozornost na jednu tipku: Ovaj materijal karakterizira svilenost i vrlo mekana na dodir. Ali na kraju slikanja tekućih pozadina, značajke teksture su izgubljene, dobivate jedan-fototon premaz, a također i čvrsto. Pripravci za bojenje na vodi su prikladni: lateks, akrilna, voda-emulzija i još uvijek silikon. Posljednji izbor boja pojavio se na trenutnom tržištu za završne materijale relativno nedavno. Nakon njegove uporabe, tekuća pozadina je potrebna bez ikakvih problema. Međutim, cijena takvog premaza je mnogo veći.

Članak na temu: Instalacija PVC prozora s vlastitim rukama

Vinil i fleislinske pozadine

Je li moguće obojiti pozadinu ne kao slikanje i

U srcu vinilne pozadine - obični papir, ali u usporedbi sa standardnim premazom, ovaj proizvod karakteriziraju dobra svojstva odbijanja vode. Boja je prvenstveno pjenasti vinil. Phlizelin kopija je također stvarno oslikana, to je izdržljiva i izdržava mehaničke učinke. Moguće je nekoliko puta slikati takav premaz: ne bojte se ponovno uzimati takav postupak, prikrivanje zida phlizelina iz više slika neće patiti.

Za slikanje vinilne pozadine koristite uobičajeni valjak i nacrtajte crtež četke. Ne brinite ako niste radili s talentom za crtanje: Kao alternativa ručno izrađenim dizajnu, kupljene matrice su prikladni, a ovdje ćete dati volju vaše fantazije. Iskoristite sljedeće savjete: Počnite slikati na mjestima na malim brzinama (za ormare, sofe). Prikupite svoje vještine - i nastavite na barikade.

Tapeta

Je li moguće obojiti pozadinu ne kao slikanje i

Za papirnate pozadine, gotovo svaka slika će odgovarati. Glavna stvar ne smije koristiti naftne tekućine. Optimalan izbor je vodena emulzija, akrilna, lateks boja. Prednost slikanja papirnatih pozadina leži u tome, ako želite, možete pomiješati tekućine za bojanje, tražeći za postizanje nijanse. Odaberite visokokvalitetnu kompoziciju - i to neće izlučiti strašne mirise, brzo suši i ne teče. Zapamtite: odmah prije provođenja postupka, vrijedi primjenjivati ​​temelj. Spriječit će prikrivanje zida i sigurno će obojiti površinu. Po završetku slike zidova, pričekajte dok se sastav ne ustane, a zatim, ako je potrebno, primijenite drugi sloj.

Video "Boja za bilo koju pozadinu"

Ovaj videozapis pokazuje da se Duluux lako slika može oslikati bilo koju vrstu pozadine, čak i one koji nisu namijenjeni za slikanje.

Čitaj više