Moderne ventilirane fasade javnih zgrada, privatnih kuća

Anonim

Uz izolaciju zidova i vanjskog uređenja zgrada, ventilirane fasade su praktične. Za sjeverne regije dizajna, prikladno je izvršiti posao u hladnoj sezoni. Kada izračunavanje propusnosti pare, suočavanja se ne uzima u obzir. Jaz između vanjskih ploča i izolacije omogućuje vam da instalirate bilo koji materijal. Point rosišta pomiče se na površinu toplinskih izolacijskih ploča. Par izlazi, stvarajući udobne uvjete u kući bez klimatizacije.

Moderne ventilirane fasade javnih zgrada, privatnih kuća

Ugradnja ventiliranih fasada

Ventilirani dizajni: vrste i razlike

Moderne ventilirane fasade javnih zgrada, privatnih kuća

Hengirani ventilirani fasade

Zidni ožbukani imaju ograničene mogućnosti. Teško je montirati na visokim kućama. U mrazu, zatvaranje se ne radi. Tehnologija eliminira mogućnost korištenja nekih materijala. Za zaštitu vanjskih zidova industrijskih zgrada, poslovnih centara, supermarketa i javnih zgrada, instalirajte ventiliranu fasadu. U potpunosti odgovara Snip. Omogućuje korištenje aluminijskih i staklenih ploča.

Ugradnja ventiliranih fasada izrađuje se u dvije sheme:

  • prilaženje;
  • Sustavi šarki.

Moderne ventilirane fasade javnih zgrada, privatnih kuća

Hingirani ventilirani fasada Kermografa

Vrste ventiliranih fasada ima tehnologiju pričvršćivanja i dekorativne zidove kuća. InstalacijaAfasada u oba slučaja vrši se na sanduku. Izolacija je jednako slagala između vodiča. Sporedni kolosijek je priključen na profil samoizvlačenju. Između ploča spojene su brave.

Paneli se vise na sanduku koristeći Kleimere na zagradama. Između njih ostaje mali jaz za toplinsku ekspanziju materijala. Ona obavlja značajke klima uređaja: stabilizira temperaturu i ventilacijski zrak. Proizvođači proizvode panele za Ventfassadu iz raznih materijala, uključujući aluminij. Svi proizvodi su prikladni. Na zidovima privatne stambene zgrade, dopušteno je montirati bilo ventiliranu fasadu. Samo je lakše instalirati sakriti.

Instalacija izolacije ventiliranog dizajna i obloga

Moderne ventilirane fasade javnih zgrada, privatnih kuća

Drvena ventilacija fasada

Članak na temu: kanali dima i ventilacije

Suočavanje faze od kuće s cistom i blokovima aerid betona pretpostavlja prisutnost klima uređaja u glavnim prostorijama. Stroj nema loše zadržavanja topline, a točka rosišta ostaje u zidu. Tako izolacija zahtijeva prisilnu ventilaciju. U suprotnom, unutar kuće bit će začepljen. Uređaj ventilirane fasade preko izolacije s opekom i aeriranim betonom, prikazuje par. Suočavanje smanjuje temperaturu i stvara protok zraka.

Počnite instalirati ventiliranu fasadu slijedi iz čišćenja i pripreme vanjskih zidova, zatim profil, podsustav i zagrade. Između njih je izolacija. Instalacija uključuje mjesto slojeva zida višestruke zgrade iznutra.

  1. Unutarnji zid dekoracija - pozadine, boje, paneli, žbuka i eventualno gipsana ploča.
  2. Polaganje cigle ili betonskih panela, unutarnji dio može biti izrađen od aeriranog betona.
  3. Izolacija mineralne vune, oduška ecade ecker ili druge kompozitne ploče.
  4. Okvir za montažu izolacije iz profila za pričvršćivanje.
  5. Podsustavi i zagrade za instaliranje fasadnih ploča.
  6. Zračni jaz - prirodni klima uređaj.
  7. Lutati kod kuće.

Moderne ventilirane fasade javnih zgrada, privatnih kuća

Ventilirana fasada

Za visoke zgrade, korištene su ventilirane staklene fasade, aluminijske ploče, kompozitne ploče. Instalacija se provodi standardnim metodama. Vodimo pretežno ISTETALLIC profil, aluminij, sa zaštitnim premazom. Drvene tračnice pogodne su za pojedinačnu i dvoetažnu kuću. Podsustav, njegove dimenzije ovise o debljini izolacije. Nosač je instaliran na mjestima priključaka.

Ventilirani fasadni sustavi izoliraju kuće visoke visine, štite zidove od uništenja i kreativne arhitektonske slike zgrade. Korpusa klima uređaja ne pokvari pojavu strukture.

U Rusiji i inozemstvu proizvedeni su proizvođač različitih vrsta, uključujući ecker od pročelja oduška, montiran ventilirani pročelje porculanskog kamena, stakla i aluminijskih ploča i pričvršćivanje na njih. Tehnologija se temelji na modernim dostignućima. Svi proizvođači proizvode materijale koji odgovaraju isključenju i međunarodnim sanitarnim standardima. Osigurano je za optimalnu mikroklimatsku unutarnju unutarnju instalaciju klima uređaja.

Članak o temi: Swing vrata iz profila za davanje - proizvodnju i instalaciju vlastitim rukama

Stvaranje ventiliranog dizajna brigade i neovisne

Moderne ventilirane fasade javnih zgrada, privatnih kuća

Drvena ventilirana fasada privatne kuće

Uređaj ventilirane kuću ima prednosti nad žbukom. Pričvršćivanje na nosaču omogućuje djelomični popravak ventiliranih fasada. Izračunajte potrošnju materijala, veličinu glasnoće, duljina nosača i aluminizoprofila može konzultant u trgovini. Možete ga kontaktirati online. Pravilni zidni dekoriranje radi bolje od klima uređaja za stvaranje udobnosti u kući.

Svaki paket izolacije i materijala za oblaganje je priložena upute za uporabu, potrošnju materijala. Izračun se može obaviti gledanjem veličine zidova i ploča. Pribor iz profila, podsustave i zagrade nude se prilikom kupnje. Kleimeri se mogu ukloniti i stacionarni, ugradnja montiranih ventiliranih fasada vrši se na betonskim panelima, zidano zida i blokova aerid betona. Nosač, njegove dimenzije, stvaraju prazninu koja obavlja ulogu čišćenja klima uređaja i osvježavajućih zraka.

Moderne ventilirane fasade javnih zgrada, privatnih kuća

Ventilirana fasada porculanskog kamena

Vjerovali su:

  • Tehnologija izolacije, pjenatometar;
  • ventilirane staklene fasade s aluminijskim nosačima;
  • Ventilirana fasada porculanskog kamena.

Materijali ne razlikuju štetne tvari, nemaju formaldehid u njihovom sastavu. Zrak unutar kuće je čišći nego od uporabe klima uređaja. Rakovi se može montirati na aerid beton i zidove koje su postavili cigla. Upute za instalaciju odgovaraju odnip. Omogućuje djelomični popravak ventiliranih fasada. Možete vidjeti oštećene aluminijske i staklene ploče okrenutih ili ukloniti ih i ažurirati izolaciju, zamjenjujući ga s pločama iz aeriranog betona.

Eko-friendly izolacija od tvrtke Ecker

Za ventilirane sustave proizvode se nekoliko vrsta izolacije, što je uspješno zamijenilo ploče od aerirano betona. Najizrazitiji ekološki priznati Ecker fasade odzračivanja. Varira u gustoći. Glavne karakteristike i dimenzije su svedene na stol.
Nominalna gustoćaToplinska vodljivost

W / m * do

Čvrstoća kompresije, kPaDimenzije, mm.
70.0,035-0361050-250x600x1000
80.0,035-036šesnaest30-250x600x1000
90.0,035-037dvadeset30-250x600x1000
120.0,035-03725.30-250x600x1000

Članak o temi: Dekorativni kamen u hodniku - Styling Secrets

Apsorpcija vode Sve ploče echrode zasnoćene su iste, jednake 0,75 kg / čest. M. Oni su instalirani na ventilirane fasade od porculanskog kamena, pod aluminijskim i staklenim pločama. Instalacija se može obaviti na aeriranom betonu. Pisanje s ekološki prihvatljivim sustavima bez klima uređaja. Zrak unutar čiste, optimalne vlažnosti za čovjeka.

Fasada staklenih ploča je izdržljiva i izgleda sjajno

Moderne ventilirane fasade javnih zgrada, privatnih kuća

Ventilirane fasade zgrada

Stvaranje stakla otpornog na udarce otvorilo je mogućnost stvaranja jedinstvenih zgrada u avangardnom i techno stilovima. Prozračene staklene fasade mogu u potpunosti pretvoriti lice grada, osobito određeni dom. Veličine ploča iz malog, 50x50 cm, do 3 metra. Na zidu aerificirane betonske i opeke drže nosače i Kleimera. Pribor Profili, Dobor i podsustavi su odabrani po vrsti panela i težine.

Jednostavnom dizajnom, aluminijski paneli se dodjeljuju s premazom različitih vrsta. Alternacija tekstura, sjajne i mat površine aluminijskih ploča stvara originalni crtež. Bogata boja čini objektima objekata raznolikih.

Obje vrste završnih obrada imaju jamstveno razdoblje za više od 50 godina. Lako popraviti i odbija prljavštinu.

Čitaj više