Potvrđena fasada s kuhanom žbukom

Anonim

Danas postoji veliki broj fasadnih materijala koji su u stanju napraviti izgled kuće. Međutim, ne želim uvijek potrošiti veliki novac za skupi završiti. U ovom slučaju, možete ukrasiti fasadu svoje kuće koroniranim. Njegova neobična tekstura i veliki broj prednosti pouzdano će štititi pročelje od nepovoljnih vremenskih uvjeta, a sposobnost samostalnog ispunjavanja završetka, značajno će spasiti sramotu kuće.

Potvrđena fasada s kuhanom žbukom

Fasada obrub korotest

Struktura i dostojanstvo materijala

Potvrđena fasada s kuhanom žbukom

Trima fasade jezgre je vrsta zidnog pokrivača ukrasne akrilne žbuke

Uvijek mi se svidjela furilared površinski struktura nakon fasada fasada. Vjerojatno zašto je materijal dobio tako zanimljivo ime. Žbuka od Koroeed i mramor mrvica.

Važno! Ne zaboravite da će potrošnja izravno ovisiti o tome koliko velike žitarice imaju mramornu mrvica. Ako je žito malo, tada će potrošnja biti mala i obrnuto.

Potvrđena fasada s kuhanom žbukom

Završiti fasadu privatne kuće s jezgrom

Žbuka Coroede ima mnogo prednosti, posebno sam dodijelio neke od njih:

  1. Zbog činjenice da su prirodni sastojci u materijalu, to je izdržljiv i pouzdan, a glavna stvar ne šteti nikakvoj šteti za osobu.
  2. Finishingfasada ne nose veliko opterećenje za osnivanje kuće, a time ne mora ojačati izgradnju.
  3. Coroed savršeno tolerira sve nepovoljne uvjete, ne boji se tuša, snijega i ultraljubičastih zraka.
  4. Materijal je vatrootporan i također je prepreka za vatru.
  5. Možete sami primijeniti žbuku, s malim vještinama u građevinskom radu - to je veliki plus upotrebe jezgri za fasadu stanovanja.
  6. Materijal je izvorno bijela, međutim, mogućnost naknadnog bojenja omogućuje vam da koristite sve moguće nijanse.
  7. Međutim, takva fasada je teško oštetiti, ako postoji potreba za popravkom, onda neće raditi bez gubitka izgleda kuće.

Članak o toj temi: Kako popraviti krede na zavjesama: Izračun tražene količine i postavljanje prstena

Učinkovit rezultat i estetski izgled fasade nakon primjene corewood na zidove kuće vrlo će se svidjeti bilo kojem boravku. Otpornost na vremenske uvjete je jedna od glavnih prednosti materijala, od kojih je završna obrada je jednostavna, a mogućnost kupnje već primijenjenog kita, čini proces obratite se bržem.

Razmotrite nijanse

Potvrđena fasada s kuhanom žbukom

Zaštitni sloj sustava iz smjese odbacuje se posebnom lisicom

Iako sam bio zadovoljan rezultatom obavljenog posla, želim reći da je cilj bio dugotrajan proces za mene. Morat ćete obaviti okrenuti u nekoliko faza, ali praktičnost je da svaka površina fasade može biti prekrivena jezgrom. Nije bitno, na opekom ili betonom, koroej će se primijeniti na ploče ili pjenu od šperploča, u konačnom rezultatu, kuka s površinom će biti dobar zbog preliminarne pripreme zidova. Cijeli proces rada na 3 akcije, nakon čega ću opisati svaku od njih:

  1. Početi s pripremom površine
  2. Sljedeći korak je primijeniti
  3. Dovršite rad žbuke

Na posao

Potvrđena fasada s kuhanom žbukom

Završavanje fasada kuća s dekorativnom gipsanom jezgrom: horizontalna vertikalna

Gotovo za sve materijale za suočavanje zahtijeva preliminarnu obuku zidova kod kuće. Stoga, prije početka rada potrebno je temeljito očistiti površinu od prljavštine i ostataka stare obloge, ako nestane ili ne drži samo zidove. Za pripremu površine morate koristiti kit. Pomoći će se na ravnini zidova i nakon završetka svih posla, mogući nedostaci i pogreške neće biti vidljive. Ne zaboravite prije nanošenja žbuke na zidove, morate ih tretirati mješavinom premaz. Odlučio sam da je nemoguće uštedjeti na njemu, jer je poznato da će broj slojeva ovisiti o njegovoj kvaliteti koja će se primijeniti. Jeftini prajmeri neće vam donijeti željeni učinak - oni nisu tako debeli, kao što je potrebno, tako da morate rukovati površinom nekoliko puta. Razmislite o sebi, hoćeš li spremiti nakon što spremaš? Kada je obrada gotova, morate čekati potpuno sušenje zidova - oplata ne vole vlažne površine.

Članak o temi: Ugradnja ispusni ljestvice u tuš

Kada možete početi završiti, morate imati takve materijale pri ruci:

  • Bušili s posebnom mlaznicom kako bi se otopina miješala
  • Lopatica, poželjno nehrđajući čelik
  • Pullaterizator
  • Kanta za miješanje smjese

Potvrđena fasada s kuhanom žbukom

Završavanje fasada privatnih jezgrenih kuća

Uzimanje prednost uputa za miješanje je dovoljno jednostavno pripremiti žbuku. Ali želim dodati nekoliko savjeta od sebe: ne smijete ostaviti kvržice nakon miješanja, pustite da stoji za smjesu od 5-10 minuta, a zatim se temeljito promiješajte. Tijekom rada povremeno miješa otopinu, ali ne dodajte vodu - to pogoršava svojstva jezgre. I najbolje, pokušajte proizvesti mješavinu prije nego što se počne smrznuti.

Potvrđena fasada s kuhanom žbukom

Trima fasade jezgre je vrsta zidnog pokrivača s dekorativnom akrilnom žbukom, nalik drvenoj površini s izvorom bube.

Primijenio sam koronirani horizontalno, iako mnogi preferiraju vertikalni način. Fasada neće patiti od bilo koje od ovih opcija, tako da koristite prikladnije za sebe. Polaganje jedne trake, pokušajte pokriti cijelu dužinu ili visinu zida kuće - stoga neće biti prijelaza, što znači da će izgled kuće biti bolji. Ako to nije moguće, zabilježite granice unaprijed, na koje možete primijeniti jezgru za jedan pokret i držati ih. Ovisno o vremenskim uvjetima pod kojima se provodi fasada, materijal će se sušiti različita vremena. Ako je vrijeme vruće, sušenje će biti brz. Da biste razumjeli je li moguće preseliti se u sljedeći proces, povucite oko zida - ako stranke ne ostanu, onda možete pokrenuti žbuku.

Potvrđena fasada s kuhanom žbukom

Završiti zidove kuće s core žbukom

Ovdje se daje let vaše fantazije. Flatiranje se može napraviti na različite načine - ova akcija ne bi trebala uzrokovati poteškoće. Možete ostaviti horizontalne pruge ili okomite, a ja, na primjer, napravio je uzorak koji podsjeća na janjetinu. Da biste to učinili, samo trebate obaviti kružne pokrete. Kada je žbunak gotov, možete obojiti fasadu uz pomoć dekorativnih boja, ako je izvorno je bijela.

Članak o temi: Drveni put: Što odabrati na drvu, kako uskladiti drveni pod ispod laminata s kit s vlastitim rukama

Sada se nadam, i razumijete kako je jednostavna i zanimljiva tehnologija završne fasade koroista. Promatrajući sve tehnologije i uvjete, sigurno ćete ispuniti svu rad bez mnogo truda.

Čitaj više