Ženska jakna s pletenjem igalima

Anonim

Nedavno su stvari vezane za sebe postale moderne, i mnoge mode fanative čak i ako kupuju stvari, pokušavaju napraviti taljenje što je više moguće ručno. Za one koji znaju kako plesti, ova vremena su samo nalaz, jer se možete uključiti u svoju omiljenu stvar i istovremeno izgledaju elegantne i moderne. U ovom članku predlažemo da razmotrite nekoliko modela ženskog škrotišta.

Postoji veliki izbor kokošnih modela vezanih za igle za pletenje, koji su trenutno stekli novo moderno ime "puloveri". Oni mogu biti pletenje s reguliranim odozgo, s ovratnikom i bez, toplim i laganim otvaranjem, za svaki ukus i svaku priliku.

Za početnike i neiskusne obrtnike, ili čak i ako nikada niste uzeli u ruke pletenih igala, postoji veliki broj nevjerojatnih modela koristeći najjednostavnije obrasce, s kojima će se, ako želite, čak i dijete će se nositi. Počnimo naš članak s takvih jednostavnih modela.

Rukopis

Ženska jakna s pletenjem igalima

Izvrsna opcija za hladno vrijeme. Vrlo je jednostavan, reguliran odozgo i jednostavan uzorak.

Za rad, trebat će nam:

  • Bilo koja pređa kao (tako da se džemper ispada više voluminoznim, bolje je odabrati gustu pređu);
  • kružne iglice;
  • Oznake ili samo kontrastnu niti za oznaku reguliranog.

Na prosječnoj veličini 42-46, moramo birati 66 petlje (pokušajte prije početka rada da lažem manji uzorak za izračunavanje gustoće plesti, onda će proizvod dobiti veličinu koju trebate).

Dodijelimo nekoliko redova elastičnog pojasa 1 * 1 (veličina gume određuje se sami kako je to prikladno za vas, ali to ne vrijedi previše, to će biti dovoljno 6-7 redaka).

Ženska jakna s pletenjem igalima

Sada prelazimo na najzanimljivije - dizajn reguliranog i parenja glavnog uzorka.

Shema znojenja parenje izgleda ovako:

Članak o temi: 88 šik matrica - vinjete, uzorci, uglovi za dekor

Ženska jakna s pletenjem igalima

Imajući 11 petlji od početka broja, činimo Nakid, kao što je prikazano na fotografiji.

Ženska jakna s pletenjem igalima

Nakon što je caida hrapava petlju lica, opet napravimo Nakid i nastavimo dalje pletenje glavnog uzorka, sljedećih 11 petlji. Kada ih provjerite, ponovno napravimo Nakid - lica - Nakid, tako da definiramo naš budući čahuru i policu.

Ženska jakna s pletenjem igalima

Zatim su plesti prema sljedećoj shemi: 22 petlje rukovanja viskoznim, Nakid, lica, Nakid, 11 petlje rukovanja viskoznim i opet nakid, lica, Nakid, odvodimo do kraja retka po glavnom uzorku.

Ako ispravite svoj plesti u ovoj fazi, vidjet ćete da na račun ravnine smo definirali dvije police, leđa i rukave. Da ne bi se zbunilo, mljevenje na mjestima reguliranih markera ili uobičajeni nit kontrastne boje.

Sljedeći red je povezan s rukopisom zajedno s Nakidom, petlji između Nakida su zadužene.

Ženska jakna s pletenjem igalima

Na isti način, nastavljamo pletenje na željenu duljinu. Nakon što je stigao do dna oklopa, nastavljamo zasebno pikriti: prvi leđa i police, a zatim su rukavima zauzvrat.

Ženska jakna s pletenjem igalima

Prilagodite duljinu proizvoda sami sebe, možete napraviti izduženi džemper ili tako kao na našem modelu, ali učinite isto s rukavima.

Kao što možete vidjeti, sve uopće nije teško, ako ne razumijete nešto, možete vidjeti tematski video za pletenje regulirane.

Mi dovodimo na vašu pažnju, neki zanimljiviji coft modeli i puloveri s opisom i shemama.

Zanimljive opcije

Ženska jakna s pletenjem igalima

Ovaj model se također izvodi reguliranim odozgo.

Ovaj model ima složeniji uzorak, ali ako ispravno rastavite shemu i praksu na uzorku, sigurno ćete uspjeti.

Ženska jakna s pletenjem igalima

Ova opcija je vrlo zanimljiva ne samo na račun uzorka, već i zbog originalnosti dizajna rukava, u obliku takozvanog "hlapljivog miša".

Članak na temu: šarm za dom s drvetom: master klasa s fotografijom

Ženska jakna s pletenjem igalima

Zapravo, zanimljivi modeli imaju ogroman iznos, pokušati, eksperimentirati, a vi ćete biti neodoljivi i individualni.

Video na temu

Čitaj više