Pad tkanine, stvaranje i briga za učinak sudara

Anonim

Materijali s heterogenim, "stipe" su poznati već dugo vremena. Međutim, tkanina za sudar, poznat kao "križa" i "klizalište", počeo je biti izrađen u osamdesetim godinama prošlog stoljeća. Njegova je značajka neobična površinska tekstura, koja je slom, nabori, bore različitih dubina i orijentacije, koji mogu tvoriti različite brojke, ali najčešće su kaotični. Crash odjeća uvijek izgleda elegantno i kreativno, a istovremeno je vrlo zgodan u čarapu i lako se brine..

Pad tkanine, stvaranje i briga za učinak sudara

Značajke i karakteristike Kraša

Materijali s učinkom referenci dobivaju se industrijskom metodom, obrade gotovog platna pomoću preše. Učinak pukotine može se dobiti na bilo kojem tankom platnu. Posebno spektakularno izgledaju natopljene površine i prirodne svilene tkanine, prvenstveno prozirno šifon, briljantan atlas, organza. Kaotični uzorci i svjetla koja se stvaraju mobilnim naborima različitih smjerova i dubine stvaraju dinamičnu i vrlo atraktivnu sliku. Prirodna svile Kraša se koristi za večernje odijelo, uključujući svadbene toalete, elegantne bluze, završne obrade.

Više pristupačnija je nemoćna opcija, kao i pomiješana i sintetička tkiva. Također izgleda vrlo impresivno, i sjajno za haljine, suknje, diverse stilske bluze. U pravilu, model iz zaglavlja ima jednostavan rez, koji omogućuje demonstriranje svu ljepotu dinamički mijenjajući crtež šanse. U isto vrijeme, vertikalni nabori birano produžuju figuru i daju mu milost, a zračni sloj ispod udjela doprinosi dobroj izmjeni zraka. Zahvaljujući tome, nesreća je neophodna za ljetne suknje i sunderes, što je, štoviše, lako šivati ​​čak ni vrlo iskusni šav.

Pad tkanine, stvaranje i briga za učinak sudara

Drugi smjer korištenja zaglavlja je dizajn interijera. Od tih, vrlo elegantnih i sofisticiranih zavjesa, zavjesa, lambrequina, prekrivači su proizvedeni. U isto vrijeme, na transparentan, saten i velur tkanina, dekorativni učinak bit će potpuno drugačiji. Što se tiče prirodnih tkanina - lan i pamuk, to čini elegantan i udoban posteljinu, koji ne treba željezo i druge kućne pribor.

Članak o temi: Glavni razred na tepihu radi sami iz Sisala i od pređe

Habdat to radiš sami

Veliki interes za tkanine Krasch izazvao je novi izgled materijala za ruke - domaće gluposti. U načelu, bilo koji materijal može biti podvrgnut takvoj obradi, ali izdržljivi nabori kod kuće mogu se dobiti samo na tankoj sintetičkoj ili mješavini. Da biste stvorili krash efekt, trebat će vam komad tkanine i mikrovalne pećnice. Slijed djelovanja je sljedeći:
  1. Tkivo se navlaže u sobnoj temperaturi u vodi i treba ga pritisnuti.
  2. Tijekom žarenja, komad materijala se vrti u gusti pojas na temeljnoj niti (bolje je obaviti ovu operaciju zajedno).
  3. Kabel se spontano pretvara u spiralu iz kojeg se formira gust zaplet.
  4. Zaplet je fiksiran s pamučnim konopcem i postavljen u mikrovalnu pećnicu.
  5. Relej peći instaliran je na minimalnu snagu i zagrijava četiri minute, nakon čega se zaustavljaju isto trajanje.
  6. Da bi se postigao učinak pukotine, obavlja se pet takvih ciklusa (za gusto tkivo s dodatkom pamuka - šest).
  7. Tkanina koju trebate sušiti, bez okretanja, najbolje je u načinu rada "sušenje".

Kako brinuti i pohraniti?

Unatoč složenoj površinskoj strukturi, briga o proizvodima iz zaglavlja nije komplicirana. Prirodne i sintetičke tkanine tvorničke proizvodnje mogu se izbrisati i ručno iu perilici rublja. Delikatna svilena svila se bolje pripisuje suho čišćenje, ali ga možete oprati i ručno pomoću hladne vode i mekih deterdženata. U isto vrijeme, sve nabore su fiksne i pritisnute tako da se njihov smjer održava. Na isti način, potrebno je izbrisati stvari iz domaćeg zaglavlja. Sintetička nesreća može se izbrisati u automobilu, ali je poželjno uvrnuti proizvod u kabelsku i staviti u čarapu ili vrećicu odgovarajuće veličine.

Starry tkanine ne bi smjele biti glačane na bilo koji način - osim što je haljina postala preblizu i želite povećati svoj volumen. Da biste to učinili, željeni dio tkiva je udario kroz vlažnu krpu s željezom, na kojoj je instalirana temperatura koja odgovara pripravku tkiva. Previše detektabilni nabori mogu se pomiješati s vodom - visokokvalitetna kvačila će vratiti svoju površinu. Da bi se stvari zadržale svoju glupu teksturu, bolje ih pohraniti, vrti se s kabelskim svežnjem ili čvorom i stavljanjem u pokrivače tkanine.

Članak o temi: Jednostavan način za čišćenje prijenosnog računala od prašine

Čitaj više