Značajka ugradnja tkaninastih stropova vlastitim rukama

Anonim

Ugradnja stropova tkanina danas je vrlo popularna. Odaberite takav cilj za snagu i estetske karakteristike. Ako usporedite poliestersku tkaninu i film, onda je prva opcija 20 puta veća od posljednjeg. To ukazuje da nakon instalacije ne možete se bojati slučajne štete, što je relevantno za sobe ili kuće u kojima se jednostavno djeca mogu pokrenuti, na primjer, pikado. Čak i posebno ulože napore, nije tako lako opustiti tkaninu opisanih stropova.

Značajka ugradnja tkaninastih stropova vlastitim rukama

Alati za montažu stropa.

Među dodatnim prednostima završnih obrada može se razlikovati propusnost zraka. To je zbog činjenice da su stropovi tkiva sastoje od najmanjih pora koje ne ometaju cirkulaciju zračnih masa u sobi, stvarajući dobru atmosferu. Stropovi s pukotinama nemaju vidljive šavove, ali se proizvode u obliku valjaka s širinom platna u rasponu od 5,1 m, dok filmske stropove imaju širinu koja ne prelazi 3,5 m. Spomenuti tkivno premazivanje tkiva karakteristično Omogućuje vam preklapanje ukupnih stropova, što ne ukazuje na slaba mjesta u završnoj obradi.

Tehnologija pripreme stropa za ugradnju sustava tkanine

Prilikom instaliranja stropa tkiva, neće biti potrebno koristiti opremu za grijanje, koja se koristi prilikom instaliranja PVC filma. Prije početka rada neće biti potrebno izdržati objekte iz prostorija koje su osjetljive na takve uvjete. To vam omogućuje da smanji vrijeme instalacije. Instaliranjem stropova vlastitim rukama nećete naići na problem netočnosti veličina, budući da se takvi parametri ne primjenjuju, neće dovesti do kvara rada rada.

Značajka ugradnja tkaninastih stropova vlastitim rukama

Shema apsorpcije buke stropa tkiva.

Platnene se moraju zabilježiti u posebnom bagetu, a zatim se protežu. Jednostavnost ugradnje stropova tkanina stekla je popularnost profesionalnih majstora i ljubavnika. Sustavi su potpuno ekološki prihvatljivi, zato se njihova instalacija može napraviti u svakoj sobi, čak i dječjoj sobi. Osim toga, njihova je instalacija izrađena u seoskim kućama koje se zagrijavaju samo u vrijeme kada vlasnici stignu na teritoriju stranice. To je postalo moguće zbog činjenice da se sustav u potpunosti ne boji utjecaja mraza i temperature kapi.

Članak o toj temi: Kako odabrati vježbu: Važni kriteriji i preporuke

Kao glavni minus opisanog, platno je trošak, koji značajno prelazi PVC film. Dakle, 1 m2 tkiva tekuće od europskog proizvođača ima približnu cijenu od 600 rubalja. Takva visoka cijena je posljedica kvalitete i činjenice da se stropovi proizvode samo stranim tvornicama.

Stropovi s fisura su instalirani ili zalijepljeni tek nakon poravnanja površine i OKAR.

Značajka ugradnja tkaninastih stropova vlastitim rukama

Shema ugradnje stropa.

U početku, potrebno je jasno očistiti strop od prljavštine, a nakon što se oslobodim pukotinastih pukotina, koje se moraju ostaviti do trenutka pastre. Strop treba provjeriti za odsustvo mjesta koja će se moći držati kroz tkaninu, pokvariti premaz koji neće biti moguće djelomično oprati ili promijeniti. Ako su mrlje otkrivene, moraju se zapečatiti folijom na bazi aluminija, kao alternativno rješenje, možete koristiti metodu primjene nitroemalnog sloja.

Stretljivi stropovi bit će beznadno razmaženi ako se ulja ulja na tkanini. Kada se otkrije na površini svojih tragova, baza se mora ispiriti s otopinom sode i ostaviti za sušenje. Regija se zatim treba liječiti emery papirom.

Metoda ugradnje stropa tkanine na profil i bagetu

Stretch stropovi mogu se montirati na stropni profil, koji može biti aluminij, smatra se jačim i izdržljivim. U sredini tog elementa potrebno je ojačati tkaninu, ostavljajući zalihe na 5-6 cm. Tkanina treba zategnuti malim korakom, pokušavajući ga poravnati što je više moguće. Morate početi od sredine sobe, krećući se prema uglovima. Instaliranje profila na strop provodi mehanički pričvrsni uređaji.

Ugradnja stroja za rastezljivosti može se provesti u okvir vrećice, koji ima profil s pokretnim i fiksnim dijelovima. Tkanina bi trebala puniti gorivo između bageette kamere, na mjestu fiksacije treba presaviti dvaput.

Značajka ugradnja tkaninastih stropova vlastitim rukama

Vrste stropova.

Članak o temi: Kako i kako izolirati kupanje, saunu, parenje iznutra i izvana

Kada se platno rastegne, preklop će staviti pritisak na držač, a to će se spojiti još jače na profil. Ako se odluči instalirati napetosti stropove na takav sustav, onda morate provjeriti je li indeks prekoračen za 20 m2, inače se materijal može spremiti.

Ako bi trebao instalirati prilično impresivan komad tkanine, onda je stropni luster instaliran na ravnu konzolu postat će velika pomoć.

Radovi se mogu proizvesti i koristeći montažu klina. Ova metoda omogućuje više krutih fiksacije, što vam omogućuje da popravite impresivnu tkaninu. Glavni uvjet u isto vrijeme je dobro povući materijal. Da biste instalirali tkaninu, treba ga umetnuti u žlijeb bagete i odvojiti moždani udar. Sustav za montažu treba blokirati postolje, za koji bageta ima posebno mjesto za slijetanje. Baguette može poslužiti kao drvena traka s poprečnim presjekom od 40x40 mm.

Da biste instalirali oko perimetra, potrebno je opremiti okvir, jačanje na vijku. U tom slučaju, materijal treba primijeniti na tretiranu traku ljepila, ocjene bi se trebale koristiti kao dodatni mehanički zatvarač tkiva. Ugradnja stropova napetosti tkiva pomoću bagete može se napraviti montažom posljednjeg elementa na strop ili na zid.

Značajke treninga

Kako bi se instalirali stropovi tkiva samostalno, potrebno je zalihe sljedećih materijala i alata:

  • lopatica;
  • nitroemal;
  • kit;
  • ljepilo;
  • Choklayin;
  • tiple;
  • vijci;
  • Ovjes vrpce.

Da bi sustav bio ispravno dovršen, potrebno je napomenuti u svim kutovima točke koja su povezana choclaineom i blijedi da bi mogli dobiti glatku oznaku. Fiksacija bageta se vrši na donjem rubu, potrebno je koristiti tiple i vijke za to. Kako biste ojačali profile, možete koristiti udarne kostile, međutim, potrebno je provjeriti koliko je teško.

Članak o temi: Particije u kupaonici - elegantni i funkcionalno

Činjenica je da je vijak u takvom tišini vrlo tanak, a zidovi se ispovijedaju da se malo podijeli. Ako u tijelu zidnog raspršivanja žbuke i pričvršćivači izlazi slobodno, u ovom slučaju bageta neće biti čvrsto držan. Da biste osigurali visokokvalitetni mount, trebali biste koristiti plastične kostile Ø6 mm u tandemu s vijcima debljinom od 5 mm. Ako zid ne može držati pričvršćivanje, fiksacija se može napraviti u području stropa.

Montažne sustave tkiva, Ugrađeni uređaji za rasvjetu ne primjenjuju se umjesto svojih lustera. Od kuke prilikom instaliranja treba odbiti. Konzola za pričvršćivanje dopušteno je napraviti masivnu šperploča ili OSB od obratka, ojačati koji ima suspentu čelične trake. Nakon montaže, materijal je nacrtana ploča na drvenu površinu pričvršćenja.

Tkanina treba rasuti rakuće. Iz kuta potrebno je povući 20 cm i ojačati zaplet, od čega je duljina od 30 cm, nakon što se proteže materijal, da se opisani radovi nužni od drugog kraja. Neprihvatljivo je povući tkaninu ili nanijeti oštku lopaticu, jer može doprinijeti rupturi materije.

Tada možete otići na suprotan rub kako biste napravili slične akcije, dok trebate analizirati ravnost napetosti. Čim se stvar uspije u napetosti duže strane, možete početi kratkim dijelovima. Punjenje kutova treba proizvesti posljednji, učitelj bi trebao dobiti površinu, lišenu bore. Osim toga, potrebno je riješiti ostatke platna s građevinskim nožem.

Čitaj više