Dizajn sobe 2 na 2

Anonim

Dizajn sobe 2 na 2

Nemojte biti obučeni ako je vaša kuhinja vrlo mala. Unutrašnjost i takva soba mogu se napraviti elegantna, udobna i udobna. Profesionalni dizajneri tvrde da je dizajn sobe 2 na 2 može pomračiti dizajn prostranije sobe. Kako mudro koristiti svaki kvadratni centimetar takve sobe, reći će naš članak.

Opće preporuke

Dizajn male kuhinje zahtijeva pažljivog razvoja. Njegov interijer temelji se na sljedećim načelima:

  • Višenamjenski namještaj (Windowsill kao traka ili uporaba tablice transformatora) uštedjet će prostor;
  • Namještaj za pojedinačne narudžbe učinit će dizajn prostorije funkcionalnijim i prostranijim (na primjer, možete kupiti manje duboke ormare i tablicu za blagovanje malih veličina);
  • Potpuno organiziranje kuhinjskog prostora pomoći će kućanskim aparatima kompaktne veličine i razne uređaje.

Naravno, sve što želim ugostiti takvu sobu na trgu je još uvijek vjerojatno da će uspjeti. Ali! U mnogim apartmanima nalazi se ostava ili balkon. Često takva kuhinja nalazi se u susjedstvu hodniku. Kombinirajući ove prostore, dobit ćete tako vrijedne brojila.

Zamjena vrata zakretanja na klizanje ili stvaranje luka umjesto standardnog otvaranja učinit će interijer više zraka, širiti granice ove sobe.

Kuhinjski set koji je stvorio vaša veličina neće uzeti mnogo prostora. Okolići o stropu u cijelosti u cijelosti vaše posuđe. Ako želite više prostora, koristite otvorene police.

Dizajn sobe 2 na 2

Prostor ispod stola također se koristi razumno. Napunite ga kućnim aparatima: mali hladnjak, uska pranja i perilica posuđa.

Značajke Planiranje

Dizajneri se preporučuju za kuhinju 2 do 2 Odaberite G-ili P-u obliku izgleda. U prvom slučaju, slušalice se nalaze u kutu u blizini vrata, blagovaonica je instalirana po prozoru, naprotiv.

Zapamtite da se cijeli tablica i 4 stolice ovdje ne uklapaju. Preporuke dizajnera: Ugradite ih u dnevni boravak ili na balkonu. Umjesto toga možete instalirati traku tako da ga popravite na prazan zid. Ovaj dizajn je elegantan i udoban.

Članak o toj temi: Kakve su kapunje kuhinje

Dizajn sobe 2 na 2

Sklopive stolice i stol - izvrsna opcija za kuhinju 2 na 2. Očišćeni su nakon svakog obroka.

Unutrašnjost takve sobe treba biti sigurna, tako da svi namještaj moraju biti s radijus fasadama i zaobljenim kutovima.

Uz planiranje p-u obliku slova, slušalice imaju tri zida. U tom slučaju, sve što trebate (hladnjak, peć, pranje) bit će smještena u blizini. Ali zapamtite da je potrebno da se udaljenost između ormarića koji se nalaze međusobno ima najmanje 1,2 m.

Unutrašnjost male hrane mora biti racionalna. Zamijenite standardnu ​​ploču u usku dvostruku opciju, standardni hladnjak do jednog-komore analog, umjesto pećnice koristi mikrovalnu pećnicu.

Paleta boja

Naravno, dizajn takve sobe zahtijeva određenu shemu boja. Svjetlo sjajne nijanse završnih materijala i kuhinjskih fasada vizualno će ga prostrano, unutrašnjost je više zraka.

Ne zaboravite da se kućanstvo treba također odabrati neutralne, ne-crunching tonove. Možete koristiti kontrastne elemente kao pribor, ali nemojte pretjerati, 1-2 dijela unutar okvira male kuhinje je sasvim dovoljno.

Keramičke pločice s sjajnom površinom, staklenim pločama, metalni mozaik - sve to pomoći će vizualnim promjenama u vašim kuhinjskim parametrima. Kompletan dizajn soba s ogledalima, vrata sa staklenim umetcima, stakleni stol.

Dizajn sobe 2 na 2

Pranje pozadina svjetlosnih tonova ili malog uzorka - savršena opcija za malu kuhinju.

Stvaranje malog prostora unutarnjih poslova, usredotočite se na ono što trebate biti udobni i udobni.

Čitaj više