Ženske jakne s žbicama s opisom i fotografijama

Anonim

Pletene ženske jakne s pletenje iglice mogu biti razni oblik i tekstura. Stroga opcija može se staviti na klasičnu suknju ili hlače i otići na posao. Drugi, više slobodnijih stilova, izgledat će dobro s košuljom, majicom ili Turtleneckom s trapericama. Osim toga, jakna izgleda sjajno i s haljinama. Najvažnija stvar ovdje je pravo odabrani stil.

Duljina jakne može se odabrati samostalno, možete vezati u središte kuka ili kratke verzije do struka. Također možete povezati skraćenu verziju jakne - Bolero. Ispravno odabrani oblik jakne savršeno naglašava prednosti slike.

Ženske jakne s žbicama s opisom i fotografijama

Ženske jakne s žbicama s opisom i fotografijama

Vrlo popularan uzorak su pletenice, ovaj uzorak je poznat svim majstorima, a može stvoriti mnoge neobične i kreativne kombinacije. Na primjer, možete povezati tako veličanstveni džemper, kao na fotografiji ispod, i ako želite, na primjer, s kapom paketom. Ova jakna ima zatvarač, zahvaljujući tome, uvijek će biti topla i udobna.

Tehnologija pletenja

Veličina jakne koja je razmatrana u ovoj lekciji je 36-38. Jakna je pričvršćena zipperom, tako da ćete uvijek biti topali i udobni.

Ženske jakne s žbicama s opisom i fotografijama

Ženske jakne s žbicama s opisom i fotografijama

Raditi, trebat će vam:

  1. Vunena pređa;
  2. Spoke broj pet;
  3. Munjeve kopča sedamdeset centimetara;
  4. Kružne žbice broj pet.

Ženske jakne s žbicama s opisom i fotografijama

Elastična traka naizmjence naizmjenično na licu i nevažećoj petlji.

Mali biser uzorak: Ja sam naizmjenično na licu i šupljini, pomičući ih u svakom redu i kružnom redu.

Ženske jakne s žbicama s opisom i fotografijama

Prvi crtež pigtaila pod slovom "A": u skladu s redovima u naprijed i obrnutom smjeru, uzimajući u obzir dolje navedenu shemu i distribuira petlje u skladu s uputama.

Prednji i stražnji dio džempera: ponavljamo dva puta prvih četrdeset osam redova, nakon čega ne hrane pedesetak sljedeći red, a zatim ponovite više sedam redaka.

Kada dvaput pletenje rukave, dvaput smo prvih četrdeset osam redova. U širini ponovite odnos jednako dvadeset jedne petlje među strelicom udesno i strelicu "F".

Članak o temi: Svila: Vrste, nekretnine, briga o tkanini

Drugi uzorak pigtaila pod slovom "B": proveo uzimajući u obzir dolje navedenu shemu. Počevši od sedme petlje šivanja ispred desne strelice, imamo tri puta s rafport jednakim dvadeset tri petlje između strelice i završiti dvadeset četvrti petlju iza lijevog buma. Ponavljam prvih osam redova.

Ženske jakne s žbicama s opisom i fotografijama

Rubna petlja plesti na sljedeći način: Prva petlja u svim redovima duž rubova učvršćivača koja je ohrabrena licem. Posljednje pljačkanje u svim redovima trake kopča mora se ukloniti, pređa mora biti istezanje prije posla.

Gustoća parenja: pravokutnik sa stranama od deset za tri centimetra sastojat će se od dvanaest reda dvadeset šest petlji pomoću malog bisera. A trg sa stranama od deset deset centimetara bit će jednak trideset jedan redak od dvadeset pet i pol petlje, koristeći uzorak mopati "a".

I sada ćemo shvatiti detaljno i korak po korak u metodi pletenja ovog džempera.

Počinjemo plesti od leđa. Da bismo to učinili, imamo dvije stotine čarala, a za donju dasku, radimo tri centimetra jednaka dvanaest redova s ​​malim biserom, a u ekstremnom redu ravnomjerno dodajte dvanaest petlji. Nakon toga distribuiramo petlje na sljedeći način: rubnu petlju i dvjesto deset kapeketa uzorak s pigtails. Da bismo to učinili, počinjemo s deset petlji prije desne strelice i obaviti odnos devet puta, završiti jedanaestu petlju nakon strelice "F", lubs ruba.

Ženske jakne s žbicama s opisom i fotografijama

Pedeset i pet centimetara platna, jednako sto sedamdeset redova od dna daska s dvije strane siftmena na ramena jednom jednom petlju, zatim kroz red. Potrebno je zatvoriti na obje strane četiri puta na petlju, tri puta dva petlja, četiri ploče četiri petlje, dva puta šest petlji, i dva puta osamdesetih godina, ispadne stotinu dvije petlje. Čak i jedanaest centimetara, koji su jednaki trideset četiri reda od početka ramena, morate zatvoriti ostatak stotinu čekića, u kojima je pedeset šest šarki grla i dvadeset tri šarke za ramena.

Članak o temi: Shema Snowflake Crochet: master klasa s opisom za početnike

Pletite lijevu policu, za to ćemo regrutirati sto pet petlji i umetnite dvanaest pored malog bisera, nakon čega ravnomjerno dodati još pet šarki. Nakon toga distribuiramo takve petlje: petlju ruba, stotinu i pet obrazaca pletenica. Da biste to učinili s desetom petlje ispred desne strelice, obavljamo odnos pet puta i završimo s jedanaestom petljom nakon lijevog buma. Onda proizvodimo tri petlje malog bisera i rubnu petlju.

Pedeset i pet centimetara pletenja, od donje ploče, zatvorite kosinu s desne strane. Nakon toga, oni zatvaraju četiri puta kroz red na petlji, dva puta, četiri puta četiri puta, dva puta šest i dva puta. Pet centimetara od početka ramena, zatvorite lijevo za grlo devetnaestog petlje, kako biste zaokružili izrez kroz broj jedan i četiri petlje, zatim tri i na petlju šest puta.

Nakon šest centimetara s početka vrata, zatvaramo preostale dvadeset tri petlje ramena.

Ženske jakne s žbicama s opisom i fotografijama

Desna polica poput lijeve strane.

Za pletenje rukava ima pedeset četiri petlje i plesti tri centimetra s malim biserom uzorak, nakon čega ravnomjerno dodati dvije petlje. Nakon toga distribuiramo petlje: kolač ruba, pedeset i četiri pilinga s pigtails "a". Da biste to učinili, iz strelice "a" jednom da napravite odnos prije strelice "B", onda petlja ruba. Za kosine, potrebno je dodati s dvije strane u jedanaestom retku iz daska petlje, zatim svih desetih redaka sedam puta, au sljedećem osmom retku na petlji, ispada iz sedamdeset četiri komada.

Dodane petlje uključuju u crtanje pletenice "a". Nakon trideset jedan centimetar pletenje iz daske, morate zatvoriti sve petlje. Obrađujemo mjesto pričvršćivača na obje strane, za to imamo četiri petlje i imamo dvjesto sedamnaest redova, koristeći površinu lica, nakon čega zatvaramo petlje.

Članak o temi: Geranium rastuće tajne

Ostaje samo prikupiti pojedinosti. Da bismo to učinili, činimo šavove ramena. Zatim kružno pletenje iglice u vratu od sto kukaca i umetnite prvi red s šarkama. Nakon izvođenja crteža pletenica "B" i nosim rubne petlje kao rub daske.

Nakon sedam centimetara zatvaramo sve petlje. Poboljšamo vaše ruke. Šitimo šavove na rukavima i stranama. Tada je potrebno povećati zatvarač. Na vrhu s iznutra do zatvarača, šivati ​​srodne skakanje.

Ženske jakne s žbicama s opisom i fotografijama

Video na temu

U zaključku predstavljamo još nekoliko videozapisa s majstorskim razredima za stvaranje jakne.

Čitaj više