Ženske pulovere s pletenjem igalima s opisom pletenja i shema

Anonim

Njegova povezana stvar je jedan od vrlo ugodnih i neprocjenjivih poklon opcije, pogotovo ako je toplo meka pulover u hladnom vremenu, a točno oni su jedna od stvari osnovne garderobe zimi. I plete vrlo jednostavne, glavna stvar je samo slijediti upute. Tako ćemo shvatiti kako se navlači žene stvaraju s pletenjem igalima s opisom pletenja.

Ženske pulovere s pletenjem igalima s opisom pletenja i shema

Ženske pulovere s pletenjem igalima s opisom pletenja i shema

Ženske pulovere s pletenjem igalima s opisom pletenja i shema

S reguliranim

Ralan puloveri karakteriziraju skromnost i elegancija.

Da biste ga stvorili, trebat će vam:

  1. Vuneno pređe sedamdeset pet metara u pedeset grama. Veličina m će zahtijevati šest stotina grama;
  2. Kružni žbici broj pet i pol.

Ženske pulovere s pletenjem igalima s opisom pletenja i shema

Pulover pleti s kružnim redovima, počevši od vrata. Šezdeset šest petlja, zatim ih podijelite na petlje leđima, prednjim, rukavima i regulirani.

Plesti dva kružna retka s kuhanim pletenjem. Nakon toga, po leđima, vide dva retka u jednu, a zatim na drugoj strani bez kruga, tako da ćemo formirati vrat, a zatim plesti krugovima. Raglan je uhvatio u obzir shemu ispod, a zatim plesti sve platno pomoću površine lica.

Ženske pulovere s pletenjem igalima s opisom pletenja i shema

Kada dođe do kraja reguliranog, potrebno je odgoditi petlje rukava na dodatni par žbica, a zatim nastavljamo plesti ispred stražnjeg dijela krugova dok ne dođete do željene duljine, u ovom trenutku mi Izvršite dodavanje, kao što je prikazano na uzorku da bi se proširila tkanina. Sa strane pod reguliranim, a zatim nastavak pletenja, slijedeći shemu. Kada dođete do rezanja, sa strane, morate se podijeliti prije i natrag, onda ćemo ih zasebno plesti kako bi dobili rez. Ekstremni četiri retka za vezivanje šačiće pletenje. Nakon toga, potrebno je zatvoriti sve petlje.

Po istoj metodi morate nositi rukave, praviti pjeskarenje za sužavanje, kao što je prikazano na uzorku. Posljednjih sedam centimetara obje čahure treba biti vezan s elastičnim bendovima dva.

Članak o toj temi: Harmonični papir: obrt u origami tehnici s shemama

Svjetlo i otvaranje

A sada ćemo detaljno analizirati kako se divan i blagi pužover uklapa, kao na fotografiji ispod.

Ženske pulovere s pletenjem igalima s opisom pletenja i shema

U ovoj lekciji, pletenje se razmatra na veličini 36-40.

Potrebni materijali i alati:

  1. 550 grama pređe duže sto dvadeset i pet metara na pedeset grama;
  2. Ravni žbice broj tri i pol i četiri;
  3. Kružne žbice broj tri i pol i četiri čija je duljina šezdeset centimetara.

Ženske pulovere s pletenjem igalima s opisom pletenja i shema

Koristit ćemo sljedeće obrasce:

  1. Rub s čvorovima. Prva petlja svakog reda treba ukloniti kao lica. Radimo posljednju petlju svih reda s šarkama lica. I rubovi svih dijelova su zamršeni.
  2. Uzorak s rupama plesti prema dijagramu. Digitalne vrijednosti s desne vanjske ruba su redovi lica, a s lijevog vanjskog ruba nalazi se nevažeći redak. U nevažnim redovima morate lagati dva uređena Nakid, kao što je prikazano na dijagramu. Wechier počinje s loopbackom ispred prve strelice, osam rapport petlje ponavljaju između strelica. Morate završiti s petlji za drugi bum, ponavljam od prvog do osmog reda.
  3. Lica glatka. U licu redovi - šarke lica, u redovima u involno-off - saće. U kružnim redacima plete samo šarke lica.

Trg sa stranama od deset centimetara bit će jednak trideset pet i pol reda dvadeset i tri i pol šarke, napravio uzorak s rupama i žbicama broj četiri. Trg sa stranama deset desetak centimetara bit će jednak trideset i jedan red od dvadeset četiri šarke, napravio je lica trčanjem i igalima broja četiri.

Počinjemo pletenje s leđa, za to, na žbici broja tri i pol, dokazati stotinu i devedeset i dva pilinga, a mi smo gotovi za lice od tri reda. Rubovi koje šaljemo čvorove, počevši s prvom točkom kupnje s šarkama, a zatim pletivim uz pomoć četvrtog broja četiri i crtanje rupa. Nakon sto dvadeset i osam redova iz daske, potrebno je imati na umu dvije strane početka Proucya, a zatim staviti pravo parenje. Kada spojite pedeset šest redaka od njih, morate planirati s dvije strane za ramena za šezdeset devet kettopa i zatvoriti centar za još pedeset i četiri hotela za vrat.

Članak na temu: Novogodišnje igračke to rade sami

Ženske pulovere s pletenjem igalima s opisom pletenja i shema

Sada nastavite na pleteni front. Više volim na isti način kao i leđa, ali izrezana vrata radi. Da biste to učinili, nakon četrdeset osam redova od početka Proucy, potrebno je zatvoriti sredinom dvadeset dva pilinga u sredini, nakon čega trebate završiti dvije strane odvojeno.

Nadalje, tako da je izrez iz vrata izašao više kruga, potrebno je potaknuti od unutarnjeg ruba kroz broj četiri petlje i šest puta dvaju petlji. Dvadeset i četiri reda od početka rezanja, vrat mora biti izazvan preostalih šezdeset devet petlji na obje strane.

Klitni rukavi, za to stvaramo šavove. Sjedeći rukave će biti na vrhu u smjeru strelice.

Uzimamo kružne žbice broj četiri i pjevali šesnaest centimetara s dvije strane šava ramena, to jest, u količini od trideset dva centimetra i sedamdeset devet petlji. I pleteni udar lica, počevši od prvih šarki s prvim šarkama.

Ženske pulovere s pletenjem igalima s opisom pletenja i shema

Za kosine, potrebno je subsuirati s dvije strane u četvrtom redu od početka rukava, radimo još tri reda uz pomoć spokoja broj tri i pol. Nakon toga zatvaramo sve petlje. Ostaje samo prikupiti sve detalje.

Da bismo to učinili, radimo bočne šavove i šavove rukava. Nakon toga, u kružnim žbicama broj tri i pol u vratu rezanju na stražnjem dijelu od pedeset četiri hotela, a pred sedamdeset i dvije, sve se ispadne oko sto dvadeset i šest čajnika. Zatim radimo četiri kružna retka za redak za redak, koristeći prednju površinu, nakon čega su sve petlje zatvorene.

Shematski prikaz i uzorak za parenje ovog pulover.

Ženske pulovere s pletenjem igalima s opisom pletenja i shema

Video na temu

I u zaključku još uvijek nema ne manje zanimljivih lekcija za stvaranje pužnjenje s pletenje iglice.

Članak na temu: Portretna lutka na fotografiji - nezaboravan dar za svaku proslavu

Čitaj više