Kako obojiti prozore u stanu učiniti sami?

Anonim

Kada zamjenjuju stare prozore u apartmanima, padine PVC panela nisu uvijek montirani, neki vlasnici ne žele da ne napravite zidove i instaliraju samo jedno dvostruko glazirano. U tom slučaju, pitanje je uvijek prirodno: kako slikati padine nego što je bolje učiniti i je li to potrebno za obavljanje pripremnog rada?

Kako obojiti prozore u stanu učiniti sami?

Uređaj padina plastičnih prozora.

Faze ukrašavanja padina

Prilikom instaliranja dvostrukog glaziranih prozora, čipova, pukotina koje trebaju čipovi se pojavljuju neizbježno iz vanjskog i iznutra. Prije slikanja padina na prozorima morate pripremiti posao, zajedno:

Kako obojiti prozore u stanu učiniti sami?

Shemu strukture i izolacije nagiba.

  1. U pukotinama, pukotinama.
  2. Uklanjanje stare boje, ako ih ima.
  3. Poravnavanje površina.
  4. Brtvljenje svih staklenih paketa koji su se pojavili u vrijeme ugradnje ostakljenih otopina.
  5. Prajmerima površine razine.
  6. Slikanje padina vlastitim rukama.

Budući da su obronci vanjski i unutarnji, tada je boja potrebna da bi ih popravila. Za vanjske padine, fasadna boja je prikladna i najbolje je odabrati pare-propuštanje: neće mi dopustiti da riješimo vlagu i sprječava formiranje kalupa. Obojite padine na prozorima iz unutrašnjosti stana može biti boja na razini vode, akril ili caklina. Shade, najbolje je odabrati bijelu, jer ne privlači pozornost, vizualno širi sobu, odražava sunčevu svjetlost i čini sobu svjetlijom.

Slikanje nagiba je napravljeno nakon potpunog sušenja sloja prajmera, inače će se boja uređaja prikupiti u kvržicama, a rad će se morati ponovno instalirati.

Slikanje s pripravcima za emulzija vode daje mat efekt, caklina na površinama će blještati, a akrilna boja ne mijenja svoje vanjske karakteristike pod utjecajem ultraljubičastog i sunčanih zraka. Kakvu vrstu boje bira, svaki vlasnik odlučuje, ovisno o svojim financijskim mogućnostima, ukupnom stilu prostorije i koliko je godina dizajniran za popravak.

Članak o temi: Noćna zavjesa u unutrašnjosti - modni trendovi

Faze slike

Kako obojiti prozore u stanu učiniti sami?

Završna obrada padina prozora gipsana ploča.

Prije nastavka na slikanje unutarnjih i vanjskih zidova u blizini prozora, potrebno je pripremiti alat koji je potreban tijekom rada. Pomoći će se nositi s bojom za manje. Dakle, kako bi se slikao prostor uz staklo, obično je potrebno:

  1. Valjak
  2. Četka. Budite sigurni da se uski četki za slikanje zglobova.
  3. Maligarni viski.
  4. Kupanje boje.
  5. Krpa.

Kako obojiti prozore u stanu učiniti sami?

Shema amplifikacije vodootporne otopine žbukanja u kutovima otvora prozora.

Odmah prije slikanja, morate obrisati površinu čistom krpom kako biste uklonili prašinu. Tada je perimetar dvostrukog paketa lijepljen na traku tako da je potpuno spriječeno dobivanjem slika na samoj staklu. Poželjno je zatvoriti staklo i polietilen, pomoći će se ne brinuti o njihovoj čistoći dok radi. Ako prozornik ne planira biti naslikan, ona je također pažljivo zatvorena.

Slikarstvo počinje s oblicima zglobova, moraju biti obojani tankim tasselom tako da u sloju nema pauze. Zatim obojite gornju padinu prozora, može se obaviti s valjkom ili širokom bojom. Roller rad se provodi mnogo brže, ali ovdje je potrebno imati određenu vještinu kako ne bi uhvatio previše boje u isto vrijeme.

Nakon slikanja gornje horizontalne površine, idite u stranu, već su lakše slikati. Poželjno je kockice na prozorima u stanu u isto vrijeme. Ako odlučite obojiti zidove u dva sloja, onda morate čekati potpuno sušenje prethodnog.

Nakon slikanja, morate odmah ukloniti vjetrovima masne trake, inače, nakon sušenja, čvrsto će se držati stakla, i to će ga morati dugo razbiti. Prilikom stvaranja slikarstva, morate slijediti sigurnosnu tehniku. Ako koristite boju s mirisom, onda morate koristiti respirator, a soba je temeljito ventilirana. Ako dobijete boju na dvostrukim prozorima, namještaju, zidovi moraju odmah ukloniti s čistom krpom - nakon sušenja to će učiniti mnogo težem.

Članak o temi: Dizajneri savjetuju: Kako odabrati lijepe zavjese za dva prozora

Čitaj više