Kako koristiti ljepilo za paket pozadine: 4 detaljna vijeća

Anonim

Kako koristiti ljepilo za paket pozadine: 4 detaljna vijeća

Ljepilo za zidove pozadine može se kupiti u bilo kojoj građevinskoj trgovini jedan od najvažnijih problema kada je lijepska pozadina tzv mjehurići. Živi zračni mjehurići u ovom rangu s montažnim mjehurićima zraka mogu se samo pridružiti, koji još uvijek laže da se raspršuju. Ne jednom dan nakon popravka u zglobovima zglobova, pozadine moraju spustiti. Što je pogrešno? I kako prilagoditi pozadinu kada se držite tako da se ti problemi ne pojave točno?

Traži razloga: zašto su pozadine kožni na zglobovima

Pronađite uzrok problema je prva stvar koju trebate učiniti. Pozadina zaostaje iza zida, a prorez se povećava između tkanine ako je pozadina zalijepljena, to jest, bez adhezije. A postoji nekoliko mogućih uzroka divergencije bendova.

Kako koristiti ljepilo za paket pozadine: 4 detaljna vijeća

Pozadine mogu razmaknuti na zglobovima kao rezultat nesukladnosti s temperaturnim režimom u prostoriji kada se miješaju.

Zašto se pozadina razlikuju:

  • Pozadina ljepila ne odgovara materijalu - i stoga je tehnika lijepljenja već slomljena. Ako je pozadina gusta, teška (na primjer, vinil, fleislinski, stakley), treba im posebno ljepilo s povišenim razinama adhezije.
  • Ponekad je razlog slaba priprema površine ispod lijepljenja, a ta se pogreška može riješiti na vrijeme. Do i veliki, svi zidovi trebaju poravnanje, kit, prajmer, ali je li sve to uvijek promatrano?
  • Poremećen način temperature i vlažnosti. Pozadina za sušenje treba biti u prirodnim uvjetima za prostoriju, a vlažnost zraka ne smije biti više od 70%.
  • Još jedan, prilično čest uzrok je dug utjecaj vode ili pare.

Članak o temi: Kako napraviti kupku održiv

To je, u svakom slučaju, morate razumjeti koji je razlog za nepodudarnost platna u zglobovima zglobova. Možda ipak, jednostavno ih ne možete ispravno stati, a praznine su vrlo vidljive. Ako bendovi moraju biti prilagođeni crtežom, neuspješno prianjanje će biti posebno vidljivo.

Što i kako lijepiti pozadinu

Danas na bilo kojem građevinskom tržištu možete kupiti ljepilo, dizajniran posebno za košuljicu zglobova. Ponekad neće ni propagirano suvišno pušiti zglobove po ovom sastavu. Obično, ovo ljepilo ima debelu konzistenciju nego u konvencionalnom ljepilu, nastaje na temelju emulzije polivinil acetata.

Kako koristiti ljepilo za paket pozadine: 4 detaljna vijeća

Prilikom lijepljenja pozadine u zglobu preporuča se koristiti valjak

Također, ovaj spoj ljepilo karakterizira:

  • Osim emulzije nalaze se aditivi koji se mogu koristiti uz trajni adhezivni šav.
  • Obično pakiranje takvog ljepila je opremljena dozačevom, neke vrste pripravaka, štoviše, imaju prikladan tassel za pravilnu primjenu u teško dostupnim područjima.
  • Do potpunog sušenja, ovaj sastav je jednostavan za uklanjanje vlažne tkanine, nakon polimerizacije, nastaje prozirna vodootporna premaza.

Kada kupite tako ljepilo, kao u pozadini, pokušajte ne spremiti. Kupite proizvode s dobrom reputacijom. Tako manje rizika za stjecanje lažnog, loše kvalitete.

Ispravi: kako lijepiti pozadinu tako da nema spojeva

Za beskonačno ne loliden pozadine tako da se uopće ne iskopavaju u spontani sat, potrebno je sve učiniti sve u početku ispravno. Možete odmah staviti pozadinu tako da uopće nema spojeva. Kako se radi? Sve je potpuno lako.

Prvo, ispravno dozirajte ljepilo. Ne trebate je previše, često uzima rubove, što sprječava i pravilno podešava crtež i dobro dim.

Drugo, budite sigurni da koristite valjak da biste udarili šavove. I prije ovog valjanja, to neće biti suvišno navlažiti platnene pozadine u mjestima spojeva. Nema razlike, tamne pozadine ili svijetle, debele ili tanke, rizik od jagriranja zglobova je uvijek.

Članak o temi: Balkon Interijer u apartmanu

Kako koristiti ljepilo za paket pozadine: 4 detaljna vijeća

Dodatni komadi pozadine mogu se obrezati s nožom

Dakle, algoritam akcija će biti ovako:

  • Pozadine rezani na platnu, dodajući duljinu negdje 5 cm;
  • Platno isperite ljepilom, spuštajući ljepilo iz središta do periferije;
  • Za daljnju impregnaciju, platno se može preklopiti na pola;
  • Pozadina Pozadina strogo odobrenje, iz prozora morate imati vertikalnu liniju;
  • Kada je pozadina potpuno suha, oštri nož je odrezan dodatni komadi platna;
  • Tkanina izglađuje pozadinu lopaticu, višak ljepila se očisti suhom krpom;
  • Još jednom, proslijedite valjak na šav, prije nego je malo smijeh;
  • Slično tome, slijede se sljedeće platno i sljedeće platno, na prethodnu, rubove u kontaktu jedni s drugima.

Provjerite jesu li svi prozori i prozori zatvoreni. Te temperatura zraka u prostoriji nije niska (optimalno - pozitivna 20). Nakon lijepljenja najmanje 12 sati, ili čak više, ne otvarajte otvore i prozore.

Jack ili stroj: Kako lijepiti pozadinu papira

Tako da svejedno kako ljepilo papir pozadine? Nakon što su bili zalijepljeni samo na brkove, a određeno je činjenicom da je ranije na pozadini postojala posebna traka koja je zaglavljena u sljedećoj mreži. To je omogućilo točno lijepljenje pozadine, postižući vertikalizaciju.

Kako koristiti ljepilo za paket pozadine: 4 detaljna vijeća

Nakon miješanja pozadine, mesing bi trebao brzo ukloniti izbočeni ljepilo

Danas su pozadine rijetko zalijepljeni na brkove, posebno, uzimajući u obzir činjenicu da se crtež treba smanjiti. Da, šavovi će morati biti oprezni, mjere i pokušati. Ali s urednim naljepnicama, zglobovi nisu vidljivi, a ne postoje izobličenja koji se mogu dogoditi upravo. Ali ako je riječ o praktičnosti, pokute, kao što vam se više sviđa - glavna stvar je, naravno, dobar rezultat.

Kako lijepiti pozadine online (video)

Ako je potrebno poseban ljepilo za spojeve, zašto ih ne koristiti? Štoviše, nije tako skupo, rad će biti kratak, ali miješanje će definitivno biti visoka kvaliteta. Sve je točno, čvrsto i nema odstupanja.

Članak na temu: Top 10 stilova za moderne kupaonice

Uspješno lijepljenje!

Čitaj više