Promatranje padina vrata: faze rada

Anonim

Dajte pločice vrata visokokvalitetna površina omogućuje šokantno. Budući da mnogi stanovnici stambenog fonda imaju ožbukane zidove (to je logičan trenutak), žbukanje prozora i padina vrata se provodi na sličan način. Metoda žbukanja padina dostupna je čak i pridošlica. Glavna stvar je pripremiti sve potrebne alate.

Promatranje padina vrata: faze rada

Nakon instalacije vrata, morate šokirati padine, dat će prekrasan uredni izgled.

Provesti zamjenu struktura vrata tako da ne trebaju njihovu završnu obradu, to nije moguće, jer je uklanjanje nepotrebnih okvira povezano s uklanjanjem starih slojeva žbuke. U isto vrijeme mogu postojati čips s pukotinama u lupu vrata. Udaljenost između zidova i kutija za vrata ispunjava se na štetu prikladnog materijala koji bi trebao biti više gušće u svakom prazninu. Zatim se površina treba pažljivo očistiti od onečišćenja, stare boje, prašine i čađe.

Faze žbukanja padina vrata

Promatranje padina vrata: faze rada

Prije početka žbukanja se primjenjuje lokacija zaključavanja.

Prije žbukanih padina vrata trebaju biti poravnati sa zidom. Vrata se obično instaliraju nakon što je potrebno niveliranje zida. Kada su vrata već instalirana, zid s desne strane je poravnati. Počnite od mjernih kutova, uzimajući u obzir visinu padina bočnih vrata, ne zaboravljajući na vrh nagib.

Zidovi u blizini padina vrata treba pažljivo ožbukati i namamiti. Prije rada na padinama u gornjem dijelu, pravila visi, koja bi trebala biti inspirirana svaku stranu strogo okomito. Stucco otopina se nanosi s lopaticom, počevši prema gore.

Ako želite napraviti nekoliko slojeva, potrebno ih je naizmjence isušiti prije nanošenja svakog sljedećeg sloja. Nanesite žbuku na padine vrata ne samo da stvorite glatki sloj, već i atraktivan izgled. U isto vrijeme, oni mogu osigurati dodatnu izolaciju topline i buke.

Ovisno o tome kako lokacija ima vrata, provodite odgovarajući odabir vrste žbuke.

Može biti na otvorenom ili unutarnji. Tehnologija žbukanja padina vrata se svede na sljedeća načela djelovanja:

Promatranje padina vrata: faze rada

Izrada predloška za uklanjanje nepotrebne žbuke izrađena je od šperploča ili iverice.

  1. Ugradnja vrata se provodi na istoj razini, a bočni dijelovi kutije za vrata imaju lijevo i na desnoj strani na glatkoj udaljenosti od zidova.
  2. Obrezane pukotine trebaju biti unaprijed pripremljena izolacija, koja pažljivo treba ispuniti sve utore.
  3. Možete se obratiti s palapima s 3% otopinom kalijevog fluorida.
  4. Prije žbukanja, površina padina vrata je očišćena i instalacija klatnih proizvoda od metala, pomaže u poravnanju površine do maksimuma.
  5. Završavanje obronaka vrata može se izvesti pomoću početne fasadne gipsane otopine ili cementa.
  6. Kada se žbukaju vanjske obloge vrata u otopini trebaju biti prisutne različite nečistoće, omogućujući produživanje upotrebe otopine.
  7. Izbor vrste žbuke provodi se za određenu vrstu prostorije - stambene ili nerezidentne.

Članak o toj temi: Koji ljepilo je bolje za ljepilo Phlizelin Wallpaper

Proces trljanja žbuke proizvodi se "korupcijom", a možete uzeti samo pravila nakon što se napravi talog. Bočne staze bi trebale imati mali segment čiji akutno mora imati duljinu od 20-30 cm. Odozdo, treba napraviti zaobljenu ili ravnu sliku.

Koji instrumenti i materijali trebaju?

Promatranje padina vrata: faze rada

Dalje, rješenje je napadnut, predložak je nepotreban.

Izvođenje svih radova vezanih uz žbukanje prozora i padinama vrata zahtijeva povećanu skrb i maksimalnu točnost. Neka mogu i početnici koji nisu sudjelovali u sličnim vrstama rada. Strogo definirani sve zahtjeve vezane uz pravila za držanje završnih radova. Njihovo poštivanje omogućit će vam da kvalitativno organizirati površinu obronaka vrata, kao i za održavanje gotovine.

Nagib gotovih vrata moraju imati uredni glatki sloj žbuke, a to je moguće postići u prisutnosti sljedećih materijala i alata:

Promatranje padina vrata: faze rada

Alati i uređaji za obloge za žbukanje.

  • Bušiti s mlaznicom;
  • Razina izgradnje dvometara;
  • Pravilo;
  • Lopatica čija širina prelazi širinu nagiba;
  • Ravna četka za površinski prajmer;
  • Metalni uglovi perforirani za zaštitu vanjskih kutova;
  • montažna pjena;
  • Ljepilo "tekuće nokte";
  • Mesh žbukanje iz stakloplastike;
  • Perforirani uglovi s mrežom;
  • Maligarni viski;
  • Mali brusni papir.

Pripremite otopinu treba koristiti pomoću suhe gipsanu žbuku, koja se mora otopiti u određenu dosljednost. Ako koristite pjenu, otopina se može spremiti. Ako imate dubinu koja se može izbaviti u nagibu, upotrijebljena pjena je opremljena dijelovima na onim mjestima koja su dublja. To se mora učiniti, a zatim kada je debljina nagiba vrata veća od 2 cm.

Okvir vrata neće se pogoršati ako je obojen s obojenom školskom površinom. Počnite samo nakon toga. U završnoj fazi gruba završna obrada napravljena je jednim papirom, nakon čega je površina tla.

Preporuke za uređenje vrata

Kako zatvoriti padine vrata?

Promatranje padina vrata: faze rada

Slika 1. Da bi kut bio glatko instaliran perforirani kut.

Dekoracija padina provodi se na štetu cementa i pješčanog rješenja. Prvo, priprema se površina: prvo uklanjaju sve ostatke zastarjelih slojeva kita i boje, a zatim stare štukature. Uz snažnu pričvršćivanje sloja žbuke na njemu, čini posebne OBSEKS, omogućujući povećanje razine adhezije sljedećih slojeva s padinama vrata. Tada je potrebno navlažiti bazu vodom kako bi se nanijela otopina cementa i pijeska.

Za konačnu eliminaciju svih nedostataka, koristi se grater. Na rubovima otvorenih otvora treba instalirati kiše, koje se vode. Potrebno je kontrolirati razinu vertikalnosti položaja padina pod kontrolom, koja je povezana s njihovim razinama. Nadalje, rad se treba provoditi analogijom s završetkom gornje padine.

Članak na temu: Dizajn sobe 5 do 5

Prije žbukanja, površina se mora liječiti slojem temeljnog "kontakata betona" ili drugog da se želite otopiti u maloj količini vode, nakon što je instaliran perforirani kut s mrežom (slika 1) i gornji nagib po razini.

Da bi se kutak ne isticao na ravnoj površini zida, žbuka se reže nožem na razinu dubine jednake 3 mm. Koristeći razinu koja se primjenjuje na površinu zida i noža, provodi se horizontalna linija. Nakon toga, s kraja je uklanjanje žbuke. Dobiveni udubljenje koristi se za postavljanje kuta.

Slično tome, instalirajte perforirane kutove na "Rotband". Treba ga koristiti razina koja se primjenjuje za provjeru vertikalne instalacije. Perforirani kutovi mogu biti savršeno zaštićeni vanjskim kutovima kurva vrata, koji će i dalje služiti kao beacons kada je žbukanje.

Promatranje padina vrata: faze rada

Za glatku primjenu žbuke, posebno pravilo se može ugraditi na prostor.

Za montažne kutove možete koristiti male karanfile. Glavna stvar je osigurati da se ne mogu pomaknuti. Za to, horizontalna i vertikalna su prethodno perfrana pomoću razine konstrukcije. U prekidu, okomita se obično stavlja dio suhozida, koji će omogućiti glatko ojačati kut.

Nakon poravnanja zida i privrženosti kutova s ​​lopaticom, nagib se pokreće. Da biste to učinili, možete koristiti gips "rotband", koji ima izvrsne kvalitete. Trebalo bi se miješati s vodom u potrebnim omjerima ručno ili bušilica s posebnom mlaznicom. To će omogućiti pripremu mješavine koja se neće okupljati.

Ako je potrebno, možete staviti žbuku debelim slojem. Gledanje tehnologije uključuje početni komad žbuke, nakon čega slijedi ješenje. To će mu dati snagu, a sloj neće moći pasti. Tada se naprave obronke vrata i kutova, u potpunosti izlijevaju površinu.

Ako padine imaju nepravilnosti, a veličina sloja otopine je više od 1 cm, primjenjuje se posebna mreža. To je zbog izgleda pukotina na površinama. Stoga morate početi raditi sve radite prvo. Gledanje je bolje početi na vrhu kako bi dobili određenu vrstu snopa na temelju oba regala. Tako možete povećati snagu padina. Kriške žbuke u ovom slučaju neće pasti.

Gornji stupac treba ojačati željeznicom, koja se mora instalirati na ravninu vrata odozgo. To će omogućiti da se osloniti na to pravilo koje možete ukloniti višak otopine. Tada se otopina sloj mora ostaviti da se osuši, a kasnije se ukloni pomoću pravila i glatka površinu nagiba, koja se može pokriti različitim nedostacima koji predstavljaju jame ili druge vrste nepravilnosti. Da bi ih eliminirali, potrebno je napustiti ravninu kurva vrata kako bi se drugi put gurnuo.

Promatranje padina vrata: faze rada

Pravila su pričvršćena na jednaku udaljenosti jedna od druge preko cijele visine nagiba.

Članak na temu: Je li vrijedno instalacije tuš u zahodu?

Dopušteno je koristiti određeni trik koji je povezan s time da površina okvira nije skrivena pod slojem morta cementa potpuno i njegov određeni dio je bio smješten vani. Stoga je željeznica trebala biti napravljena na određenom mjestu, koji pripada okviru. U isto vrijeme, moguće je prilagoditi se zbog određene dubine, kao i visinu na koju je prozori žbuka žbuka.

Nadalje na površini padina s malim proporcijama, uživa se rješenje za zatvaranje. Potrebno je proizvesti s malim viškom, koji će omogućiti preklapanje od 0,5-1 cm tračnica s drveta.

Na što bi trebao platiti posebnu pozornost?

Promatranje padina vrata: faze rada

Tablica potrošnje žbuke.

Uključivanje nagiba treba postaviti, čekajući potpuno sušenje otopine žbuke, jer s ubrzanim procesom isparavanja, smjesa s cementom neće postati jači, ali će biti pokrivena pukotinama. Slijedi prilikom obavljanja zatvaranja, stvorite zaštitu od nacrta.

Grčani sloj koji se primjenjuje na padinu vrata dat će im čak i izgled, koji će biti povezan s izradom sloja toplinske i buke izolacije. Odabrana je vrsta smjese za žbuku, fokusirajući se na način da se instalira vrata koja je unutarnja ili vanjska. Na primjer, padine koje vode do kupaonice ili saune bolje se liječi rješenjem utemeljenom na cementu, a unutarnji prostor mora biti tretiran s lime-gipsanom otopinom.

Uz naknadnu instalaciju vrata potrebno je osigurati da je mjesto oba dijela kutije vrata jednaka udaljenosti od suprotnih zidova. Instalacija vrata treba provesti na istoj razini, a praznine u oblikovanim otvorima trebaju biti brtvljenje, palles ili montažna pjena.

Zatim proizvedu instalaciju svjetiljki čelika, pomažući u ravnini površine. I prvo, a drugi svjetionik treba instalirati na istoj razini i jednaka udaljenost od mjesta okvira vrata. Nanosi se žbukanje u brojnim tehnikama, njihov broj se određuje veličinom debljine sloja.

Promatranje padina vrata: faze rada

Image 2. Smanjenje žbuke se izvodi pomoću držača za mljevenje.

Ako je potrebno žbukanje vanjskih padina vrata, u cementnoj otopini se dodaju vodene nečistoće, koje su zaštićene od penetracije vlage. To produljuje koristan vijek trajanja cementne smjese.

Izbor rješenja za žbuku mora se objasniti činjenicom da nije svaka smjesa prikladna za uređenje stambenih prostora. Stoga je potrebno pažljivo ispitati upute o paketu, u isto vrijeme konzultirane s administratorima za prodaju tvrtke koja provodi ovu vrstu završnog materijala ili prodavača u trgovini.

Nakon potpunog sušenja žbuke, površina se počinje čistiti pomoću držača GRIFT-a na koji je pričvršćen abrazivna mreža (slika 2) umjesto brusnog papira. Nakon toga, površina je prekrivena završnim kitom i bojom.

Čitaj više