Gospodarska vrata klasa i vrhunska klasa: koje su razlike

Anonim

Prilikom odabira vrata, svatko će se usredotočiti na kvalitetu, cijenu, dizajn modela. Za svaku sobu potrebne su razna vrata, tako da su proizvodi kao ekonomija-klasa i vrhunska klasa široko zastupljeni na tržištu.

Gospodarska vrata klasa i vrhunska klasa: koje su razlike

Premium premium

Postoji određena kategorija potrošača za jedan i za još jedan razred: na primjer, za prigradsku vila, koja je luksuzno namještena, premium-klase dizajne - potreban element.

A za državnu instituciju premium modela bit će neopravdani otpad, za takve prostore, situacija i uporaba je mnogo bolji pogodan za ekonomsku klasu.

Gospodarska vrata klasa i vrhunska klasa: koje su razlike

Što se tiče njegovih karakteristika, ove dvije klase se vrlo snažno razlikuju, pa ih više razmotre.

Razmislite o ulaznim metalnim vratima, glavne karakteristike za njih:

  • Sigurnost - Ovaj parametar pokazuje kako visokokvalitetne i duge ulazna vrata mogu odoljeti hakiranju. Također je vrijedno spomenuti stabilnost vrata vatre;
  • Pomoćnost - takve karakteristike kao što su izvrsna zvučna izolacija i toplinska vodljivost su vrlo važne;
  • Pouzdanost - Kvaliteta se određuje uslužni vijek trajanja strukture, jednostavnost korištenja i zaštite od bilo kojeg sloma;
  • Estetika vrata su važni elementi u unutrašnjosti sobe, tako da moraju govoriti na odgovarajući način sa situacijom.

Gospodarska vrata klasa i vrhunska klasa: koje su razlike

Ove kvalitete su vrlo važne pri odabiru ulaznih ili unutarnjih vrata. To se događa da se neki parametar izražava više od ostalih, na primjer, modeli su pouzdani i udobni, ali proizvođač nije razmišljao preko dizajna, tako da su previše jednostavni i neugodni u pozadini ostalih jeftijih vrata ,

To se događa da je proizvođač razvio izvrstan dizajn, ali parametri sigurnosti i pouzdanosti su mnogo gori nego da li takvi modeli ne ispunjavaju njihovu izravnu svrhu - postavljanje prostorije, a oni djeluju samo s dekorativnim elementom.

Gospodarska vrata klasa i vrhunska klasa: koje su razlike

Naravno, strukture snimljenih i premijskih klasa su mnogo skuplje i bolje, ali ekonomska klasa odgovara minimalnim zahtjevima i ne udara u džep.

Članak o temi: sorti i pravila za montažne filtre za pročišćavanje grube vode

Tehničke razlike u ulaznim vratima

Prije ulaska vrata metalne ekonomije češće uključuju sljedeće elemente:

  1. pjenaj;
  2. čelik, povremeno PVC platwork;
  3. gumeni kompresor;
  4. Materijal za izolaciju - pjena, mineralna vuna, papirnate saće, pjena;
  5. ribbiness;
  6. Čelični list, obično debljina 0,3-2 mm.

Gospodarska vrata klasa i vrhunska klasa: koje su razlike

Što se tiče politika cijena, ulazna vrata gospodarstva se može podijeliti:

  • Od 80-150 $ - niskokvalitetna vrata. Češće su vrata kineskog proizvođača. Debljina metala kutije za vrata kreće se od 0,4 mm do 0,8 mm. Debljina metala Vrata je češće 0,3 mm-0,6 mm. Vrata papirnatih stanica, mineralna vuna ili pjena su izolirani. Priključci također postavljaju kineski proizvođač, sustav "pauk" najčešće je izgrađen. Ovaj sustav zaštite je 4-8 štapova, koji ostavljaju sve rubove vrata i ulaze u kutiju, čime ne dopuštaju nokat vrata. Glavni zadatak takvih vrata bit će zaštita prostorije u kombinaciji s niskom cijenom. No, njihovi su modeli jednostavniji, a kvaliteta zadovoljava minimalne standarde;

Gospodarska vrata klasa i vrhunska klasa: koje su razlike

  • Od 150-300 $ - vrata su značajno veće kvalitete. Često češće proizvode domaće biljke. U pravilu, debljina metala od vrata od 1mm-2mm. Zagrijana pjenom ili mineralnom vunom. Premaz vrata su pretežno čekića, boje u prahu. Mehanizmi su postavljeni skuplji. Možda dodatak MDF s oblogom ili ogledalima. Također su uključeni MDF PlatBorks su priključeni, koji su vezani odvojeno od vrata.

Zbog poštivanja svih tehnika i tehnologija u proizvodnji vrata gospodarstva klasa, oni imaju dobru toplinu i zvučnu izolaciju, učinkovito sprječavaju različite neugodne mirise.

Gospodarska vrata klasa i vrhunska klasa: koje su razlike

Premium klasa može uključivati ​​takva čelična vrata koja se razlikuju u sljedećim kvalitetama:

  • Izvorni dizajn za svaki dizajn modela. Gotovo svi modeli izvode individualna mjerenja i želje kupaca. Popularna vrata s MDF oblogom. Takve se obloge mogu koristiti i iznutra i izvana vrata. Za vrata uličnih, dodatni vintari film je moguć na preklapanju MDF. Takav film štiti proizvode od štetnog učinka atmosferske oborine.
  • Visokokvalitetni materijali i mehanizmi. Također pojedinačno odabrani dvorci, olovke, gumbi, oči. Poštovane i kvalitetne komponente poznatih proizvođača. Debljina metala obično se kreće od 2mm i više. Moguće sklopove iz lima i profilnu cijev. Koristi visokokvalitetnu izolaciju - pjenu i mineralnu vunu.
  • Cijena je proporcionalna kvaliteti. Varira od 300 dolara ili više.

Članak o temi: Daewoo rublja i smetnje

Gospodarska vrata klasa i vrhunska klasa: koje su razlike

No, metalna vrata koja pripadaju vrhunskoj klasi su mnogo manje nošenja, mogu pružiti veću sigurnost, razlikuju se u dobroj vanjskoj opremi.

Tehničke razlike u unutarnjim vratima

Unutarnja vrata Premium i gospodarstvo mogu se podijeliti s osnovnim materijalima.

  • Drvena vrata prikupljena iz različitih vrsta drva. Ekonomska klasa treba pripisati vrata s niskim kvalitetom drva - pokucana, prikupljena iz nekoliko dijelova. Također, kvaliteta skupa može biti niska pukotina na zglobovima, slabo ravnina na vratima. Premium klasa se češće koristi skupe vrste drva, kao što je hrast, defificija, bukva i drugi. Obično su takva vrata već obojana i spremna za ugradnju, a prema redoslijedu se izvode. Moguće inlays metalnih elemenata.

Gospodarska vrata klasa i vrhunska klasa: koje su razlike

  • MDF vrata. Takva se vrata mogu pripisati gospodarskoj klasi. Češće je jednostavno bijelo, primljeno ispod slike vrata. Tu je i asortiman s laminiranim filmom pod bojom trešanja, orašastih plodova, borova, joha, wenge i drugih boja. Trošak takvih vrata nije visoka, ali MDF ima niz ograničenja na funkcionalnost. Premaz je vrlo osjetljiv na vlagu, a vrata se mogu lako "pojaviti", na boju.
  • PVC - češće vrata vrhunske klase. Okvir je sastavljen od visokokvalitetnog drva, koji štiti dizajn od deformacije. Film, koji je prekriven vratima otporne na vlagu, može se koristiti u kupaonici i ne brine o sigurnosti materijala.

Gospodarska vrata klasa i vrhunska klasa: koje su razlike

  • Furnirana - premium vrata. Okvir, kao u PVC-u, skuplja se od visokokvalitetnog drva, štednjak od punog drva se ne koristi rijetko. Površina dizajna je prekrivena furnirom, koja je rez gornjih slojeva drva. Popularni hrastov i orah. Furneer je fiksiran na okvir vrata na štetu posebno industrijskog željeza. Primjer vrata furnira može se vidjeti na fotografiji.

Proizvođači mogu čak razviti pojedinačni dizajn ulaza i unutarnjih vrata koristeći fotografiju unutrašnjosti kupca.

Članak na temu: Za koje se koristi vodič za glavu za glavu

Čitaj više