Sve o zavjesama iz Chrorona: Od šivanja do pranja

Anonim

Moderni asortiman maloprodajne mreže udara raznim odabirom zavjesa. Kupac može kupiti proizvode od pamuka, svile, vune, lan, organzu, viskozu i capron. Čini se da je protiv pozadine pojave novih tehnologija i materijala Carna iz Chron-a nije popularan. Ali to je apsolutno pogrešno. KaPron bijeli til, jači je od mnogih modernih tkanina. Na platnu iz Capona praktički ne formira zatezanje, tkanina ne akumulira vlagu, lako je čistiti i ne zahtijeva glačanje. U suštini, Catron je izvrstan, praktični materijal koji vrijedi koristiti za krojenje zavjese vlastitim rukama.

Sve o zavjesama iz Chrorona: Od šivanja do pranja

Zavjese iz Capona

Značajke korištenja

KaPron zavjesa u kuhinji je dobra opcija koja vam omogućuje da stvorite elegantan izgled prozora u sobi. Ali budući da je kuhinja soba u kojoj se kuha kuhanje, masne mrlje na zavjesama - nema iznimke. Ako, ista soba izađe na sunčanoj strani, zavjesa brzo žuti na suncu i stječe neugodnu sivu nijansu. U ovom slučaju, domaćica bi trebala biti svjesna kako izbjeljivati ​​zavjese iz Catrona. Postoji nekoliko načina:

  • Najpovoljnija i jednostavna metoda je izbjeljivanje u slanoj otopini. Za to, kontaminirani proizvod treba isprati iz prašine i izostavljen u spremnik s vrućom otopinom soli. Da biste dobili izbjeljivač u malom spremniku, morate izliti gost praška i soli. Izbjeljivač zavjesa je potrebna 8-10 sati.

Sve o zavjesama iz Chrorona: Od šivanja do pranja

  • Postoji radikalniji način za izbjeljivanje proizvoda - koristeći jednu žlicu peroksida i dvije žlice amonijaka. Gipping til u otopini, ne zaboravite dodatno ga puzati u čistu, toplu vodu.
  • Povratak na bivšu bjelina pomoći će Xinci. Da biste to učinili, nakon pranja zavjesa iz Chrorona na fotografiji, potrebno je smanjiti u supstituiranoj, dobro miješanoj vodi 5 minuta.

Članak o temi: Zamjena sifona u kuhinji vlastitim rukama

Sve o zavjesama iz Chrorona: Od šivanja do pranja

Odaberite model kaprone zavjese

Gardina iz Catrona stječe, i za spavaću sobu, dvorani i za kuhinju, balkon, pa čak i za davanje. Zahvaljujući praktičnosti, kamron tkivo služi dugo vremena, zadržavajući izvrstan izgled.

Najčešća varijanta zavjesa iz Chron je tradicionalna dva platna, opaka na stranama prekrasnih pickupa. Druge varijacije su uske raznobojne pruge fiksirane na strehe s domaćim petljima. Takvo uređenje otvora prozora može se koristiti u kuhinji ili na balkonu.

Kapron ili najlon zavjesa mogu se dopuniti lambenom laganog materijala. Takav model, možete ukrasiti brašno guste obojene tkanine.

Treba napomenuti da se carron cardini nude u širokom rasponu boja, što vam omogućuje da odaberete željeni model za najrazličitije opcije za dizajn prostorija. Ali unatoč tome, mnoge ljubavnice radije stvaraju zavjese iz Catrona s vlastitim rukama.

Sami šišimo zavjese

Za početak, potrebno je izmjeriti širinu i visinu otvora prozora u hodniku ili u kuhinji. Na rezultirajući broj dodati 2,5 cm tkanine za naknade za svaku stranu. Osim toga, veličina tkiva mora sadržavati dodatnih 5-10 cm za traku zavjese. Također smatramo da ćemo za šivanje zavjesa iz Cappona, platno bi trebalo biti širi od otvaranja prozora od 1,5 ili 2 puta. Takav značajni dodatak je potrebno za stvaranje prekrasne draperije.

Sve o zavjesama iz Chrorona: Od šivanja do pranja

Prije rezanja i šivanja zavjese u hodniku morate razgraditi platno na ravnoj površini i procijeniti laskanje svih strana. Ako postoji iskrivljenje, hrabro objesiti rubove škarama. Nakon toga, možete premjestiti na rezanje tkanine i obradu rubova. Nakon gledanja na ekstremne i donje rubove, zašijte traku zavjese. Dakle, fotografija zavjesa iz Organske i Chron pokazala da je glatka, u procesu šivanja nije potrebno povući ili istegnuti tkaninu.

Članak o temi: Što proizvoditi unutarnji ukras zidova iz pjenastih blokova

Sve o zavjesama iz Chrorona: Od šivanja do pranja

Detaljno, kako šivati ​​kapron proizvod predstavlja videozapis.

Uređenje zavjese

Svojim vlastitim rukama možete šivati ​​ne samo Gardinom u spavaćoj sobi u kuhinji, već i napraviti ukrase od Catrona za zavjese. Vrlo spektakularan na pozadini portala pogled na glavne strujanje. Proizvodnja dekora provodi se stvaranjem bilo kojeg oblika od žice, koji se naknadno zateže pomoću Chron. Takvi dekoracije mogu se nadopuniti obojenim gustim letcima tkiva, perli, ukrasnim staklom i drugim elementima. Naravno, osim kamrona boja, opseg može biti ukrašen spektakularnim leptirima, trešnjama, jabukama, srcima, vretencima, bumbarima i drugim figurama.

Sve o zavjesama iz Chrorona: Od šivanja do pranja

Sumiranje, podsjećamo se da je zavjesa za naslov praktično, izdržljivo rješenje za dekor otvora prozora. Različiti modeli, boje i oblici kaprona zavjesa, omogućuju vam ukrašavanje kuhinje, spavaće sobe, dnevnog boravka i vikendice. Promatrajući pravila jednostavne skrbi, bilo domaći domaćica zadržat će ljepotu proizvoda dugi niz godina.

Čitaj više