Najbolje ljepilo za fleislinske pozadine

Anonim

Najbolje ljepilo za fleislinske pozadine

Flizelin Wallpaper ljepilo može se kupiti u bilo kojoj izgradnji ili specijaliziranoj Fliseline Wallpaper Store - opciju koja s dugim celuloznim vlaknima s dodatkom različitih drugih umjetnih vlakana, kao što je poliester. Crtež na takvim pozadinama primjenjuje se metodom vrućeg žičanja. Koje su nijanse, ocjenjivanje i recenzije, čitati u nastavku.

Određujemo što bolje ljepilo za Fliyslincic Wallpaper

Fliseline Wallpaper Lijepljeno je mnogo lakše od običnog papira, ne žure, a oni su mnogo lakši za ljepilo, ali bi trebao biti svjestan određenih pravila, kao i odabrati određenu vrstu ljepila. Univerzalno ljepilo za Fliesline Wallpaper je univerzalno ljepilo metilana u pripravak, koji uključuje različite komponente ljepila polimera koji poboljšavaju adheziju.

Najbolje ljepilo za fleislinske pozadine

Ne preporučuje se kupiti jeftini Fliesline Wallpaper ljepilo jer može biti opasno za zdravlje.

Zbog toga pozadina savršeno ljepilo gotovo na bilo kojoj površini.

Zahvaljujući dobrim kliznim kvalitetama ovog ljepila možete jednostavno staviti pozadinu jedni s drugima. Kada koristite ovo ljepilo, potrebno je pažljivo pripremiti površinu. Za profesionalce, možete preporučiti PUFAS EURO 3000 ljepilo u ovom brandu nekoliko vrsta ljepila su dostupne. Svaka vrsta pogodna za različite marke "Flizelinok". Takvo ljepilo ima izvrsnu adheziju, prozirnost i ima dobar tobogan. Također, kada koristite ovu marku ljepila, površina zida ili stropa ne zahtijeva mnogo višu obuku.

Ako je Fliesline pozadina zalijepljen na zidu, u ovom slučaju treba koristiti ljepljivi ljepilo, što uključuje:

  • Modificirani škrob;
  • Antifungalne kompozicije;
  • I baktericidni dodaci, koji izbjegavaju pojavu kalupa u budućnosti.

Kleo Brand ljepilo je savršeno pogodan za teške fleslinske pozadine, u modificiranom škroblu i različitim aditivima protiv žitarica. Ali, kada koristite ovo ljepilo, potrebno je pripremiti zidove ili strop. Pozadina zglobova se formiraju glatko, a ako se pozadina koristi pod slikanjem, tada se boja savršeno odlazi na njih, pod uvjetom da se priprema provodi kvalitativno.

Članak na temu: Kako napraviti tablicu transformatora vlastitim rukama?

Podignite tijek ljepila za fleislinske pozadine

Prilikom izvođenja popravka potrebno je izračunati broj pozadina, a također je potrebno izračunati količinu ljepila. Da biste ga izračunali, potrebno je uzeti u obzir vrstu pozadine - nego što su gušće i teže, a zatim, u skladu s tim, trebate više ljepila nego kada lijepljenje papira pozadinu. Ako se izvodi brušenje zida ili stropa, tada se konzumacija ljepila smanjuje za oko 10 grama, po kvadratu, i ako se prajmer izvodi u 2 sloja, potrošnja ljepila je još manje, također treba uzeti širinu valjaka u račun.

Najbolje ljepilo za fleislinske pozadine

Potrebna količina ljepila koja se primjenjuje na pozadinu, naznačena na paketu

Sastav pripravka je različit:

  1. Ovisi o strukturi pozadine, budući da Phlizelin pozadina može biti jednoslojni i višeslojni.
  2. Što više slojeva, prirodno, potrošnja ljepila bit će više.
  3. U prosjeku, kada lijepljenje pozadine, ljepilo se troši 800 grama na 60 m2.
  4. Za teške flinglinske pozadine, potrošnja visine je 45-50 g na 1m2.

Potrošnja ljepila može biti mnogo više kada se koristi četkom ili valjkom, profesionalci obično koriste posebne alate za primjenu ljepila na zidove, što smanjuje potrošnju ljepila. Također ovisi o koncentraciji smjese ljepila od teže pozadine, koncentracija treba biti gusta, respektivno, potrošnja ljepila također će biti više. Obično postoje uvijek upute za pakete, što ukazuje na koje područje izračunava svaka pakiranje ljepila.

Trebalo bi biti pažljivo povezano s omjerom ljepila s vodom, što se više vode koristi, više tapeta se može zalijepiti.

Obično se profesionalci preporuča da se koriste na 1 roll standardne pozadine 1 l ljepilo. No, niti jedan stručnjak ne može reći koliko kompozicija treba točnost, jer je brzina protoka, ovisno o površini, može biti potpuno drugačija.

Razumijemo, je li moguće ljepilo na Fliesline ljepilo papir pozadinu

Unatoč velikom broju različitih pozadina, papirnati tapeta i dalje je popularna, prije svega zbog njihove jeftine. Papirna pozadine proizvode se od strane industrije 2 vrste - jednostavan papir jednoslojni, koji su ime simplex, kao i dvostruko, koji se sastoji od papirnatog sloja, a drugi sloj reljefne, takve pozadine nazivaju dupleks.

Članak na temu: Kako instalirati bojler protoka u kupaonici

Najbolje ljepilo za fleislinske pozadine

Za miješanje pozadine morate koristiti valjak

Pa, ako je u sastavu ljepila, osim modificiranog škroba, su uključeni antifungalni i baktericidni aditivi.

Prilikom lijepljenja takvih pozadina, potrebno je temeljito poravnati zidove, jer će svaki zidni nedostatak biti vidljiv. Obično se takve pozadine tretiraju s uobičajenim sastavom, ali je moguće i korištenje opcija za "flieselin".

Za to morate poduzeti sljedeće korake:

  1. Za pripremu ljepila trebate slijediti upute koja je prisutna na svakom pakiranju ljepila.
  2. Potrebno je razmnožiti ljepljivu otopinu s puno vode, kao i za tanku, laganu pozadinu, nije potreban predebeni sastav.
  3. Za Web za papir, bilo koji sastav je odabran za "flieselin", na primjer, trenutak ljepila.
  4. Papirna pozadine, zalijepljena na sastav za "Fliselina", čvrsto sjedite na površini.

Nanesite ljepilo samo na zid, a nakon toga pozadina je zalijepljena na pripremljenu površinu. Pozadine treba pažljivo izgladiti odmah, kao što se mogu formirati, kada se koriste ljepilo, mjehurići. Moguće je bez mnogo truda za ljepilo papirnate poglede za "flizelinok" s vlastitim rukama, glavna stvar slijedi gore navedene upute i postavljene na paket i preporuke stručnjaka koji su odavno popravljene.

Savjeti: Kako razmnožiti ljepilo za Fliesline Wallpaper

Za pravilno uzgoj prvo morate odrediti vrstu pozadine, kao i vrstu površine na kojoj će se izvesti naljepnica pozadine. Clay se može kupiti u bilo kojoj zgradi, na prodaju postoji univerzalni ljepilo, koji je prikladan za većinu pozadina, a postoje posebni, koji su namijenjeni samo za određene vrste pozadine, na primjer, ljepilo Queld Brand (Kilit) ili ljepilo Brand Swedtex, namijenjen samo za "Flizelin" Tako da je pozadina bila visoko zalijepljena na površinu, potrebno je ispravno napraviti ljepilo.

Najbolje ljepilo za fleislinske pozadine

Pri uzgoju ljepilo potrebno je strogo promatrati proporcije.

Za to trebate učiniti sljedeće:

  1. Da biste pročitali nastavu koja se primjenjuje na svaki pakiranje ljepila, obično u uputama detaljno opisano kako je bolje napraviti ljepilo za različite vrste pozadina i različitih površina.
  2. U spremniku potrebno je uliti toplu vodu u količini prema uputama.
  3. Ljepilo se izlije u vodu s tankim tečem.
  4. Nakon što se ukrcava u mješavinu smjese.
  5. Nakon miješanja, morate napustiti cijelu ljepilo kako biste nabrekli točno onoliko koliko je napisano u uputama.

Članak o temi: Kako staviti krevet u spavaću sobu: Pravila srhice Shui i ergonomija

Moguće je miješati ljepilo s drvenim štapom, a najbolji način za korištenje mlaznice-miješalice za električnu bušilicu, koja vam omogućuje da brzo pomiješate cijelu masu, potrebno je pažljivo miješati tako da nema grudica. Ako se nakon vremena težina ljepila činila previše gusta, morate razrijediti malo vode. Ali nije potrebno pretjerati ako je ljepilo previše tekuće, a zatim uz pomoć njega neće biti moguće držati se fleislinskim tapetama.

Takvo ljepilo se može koristiti samo za punjenje površina.

Ako je nastavku izgubljena, zalijepite se ljepilo po stopi od 5 litara vode za 250 gr. Ljepilo, i ako je Phlizelin pozadina reljefna i teška, onda slijedi iz izračuna 4,5 litara vode za 250 gr. ljepilo.

Naljepnica Fliseline Wallpaper DIY (video)

Ako radite dobar popravak, onda morate koristiti gore navedene upute koje će pomoći u pravcu visokokvalitetnih popravaka i kako držati Fliesline Wallpaper, kao i bilo koji drugi na unaprijed pripremljenoj površini. Glavna stvar nije učiniti sve u žurbi, pažljivo i uredno, pogotovo ako osoba nema mnogo iskustva u lijepljenju pozadine, a zatim će biti dobar popravak.

Čitaj više