Ulazni metalni vrata: Dimenzije vrata

Anonim

Osjećaj sigurnosti stvara ulazna vrata unosa i moraju ispunjavati sljedeće zahtjeve:

Ulazni metalni vrata: Dimenzije vrata

Dijagram uređaja metalnih vrata s izolacijom.

  • pouzdanost i estetika;
  • praktičnost uporabe;
  • sigurnost od požara;
  • visokokvalitetna zvučna izolacija;
  • Dugi vijek trajanja.

Možete instalirati ruska ili uvozna vrata.

Ugradnja domaćih metalnih vrata

U Rusiji su njihovi proizvođači sudjelovali u profesionalcima s velikim iskustvom u radu u ovoj industriji. Na modernoj tehnološkoj opremi, kutija s jednim montiranim profilom proizvedena je s rigidnoj repier koji sprječava deformaciju vrata tijekom rada. Uključeno u platnu nužno idite na fokus i platforma. Platby je potrebno zatvoriti praznine nakon instalacije okvira vrata, a sekvenca zatvara prazninu između klinčanog vrata i kutije.

Ulazni metalni vrata: Dimenzije vrata

Shema metalne kutije vrata.

Moguće je proizvoditi ulje čeličnih vrata ne samo standardne veličine, već i za narudžbu, uzimajući u obzir sve želje kupca: veličinu, debljinu metala, materijale za toplinu i toplinsku izolaciju, priključci, vanjski i unutarnji ukras. Izvedba rada u izvršenju naloga za proizvodnju nedržavnih vrata košta kupca mnogo skuplje. Njihova je veličina definirana, u pravilu, dvije vrijednosti:

  • Veličinu platna;
  • Veličine otvaranja.

Standardni blokovi metalnih vrata za stambene i nerezidentne prostore određuju GOST 31173 - 2003. Dokument jasno opisuje sve najvažnije parametre koji se moraju poštivati ​​u proizvodnji čeličnih vrata proizvedenih na području Ruske Federacije.

Čelični listovi u proizvodnji moraju biti zavareni jedni s drugima s izdržljivim šavovima, bez pukotina i priljeva.

Dimenzije vrata

Okvir vrata izrađen od fleksibilnog profila mora biti debljina od najmanje 1,5 mm. Valjani čelik koji koristi manja debljina može dovesti do deformacije vodenih vrata. Zatim će biti potreban popravak ili zamjena platna. Ako se u proizvodnji koristi pravokutni profil, njegove dimenzije moraju biti 40x50 mm.

Članak o toj temi: cijela istina o šivanju zavjesa za naručivanje od majstora

U modernom panelu, dimenzije vrata napisane su u generalnom ravnatelju razvoja i trebale bi biti:

  • Širina - 740-760 mm;
  • Visina - 1950-1980 mm.

Ulazni metalni vrata: Dimenzije vrata

Dijagram ugradnje metalnih vrata ispod ravnog oblaganja s zidom.

U kućama izgrađenim od opeke, smatra se dopuštenim:

  • širina - 880-929 mm;
  • Visina - 2050-2100 mm.

Tipične serije kuća izgrađenih na kraju prošlog stoljeća, imala je otvori vrata:

  • Širina - 830 - 960 mm;
  • Visina - 2040 - 2600 mm.

Cijene i standarde su uvijek izdržava u modernoj zgradi. Svaka tvrtka pokušava nadmašiti natjecatelja u pružanju čak i takve male pogodnosti kao povećanje veličina vrata. Možete, naravno, kupiti i standard, pružajući visokokvalitetne instalacije svojim dobrim materijalima.

Potrebno je izmjeriti ne-standardne veličine programa Outlook. Potpuno uklonite sve napomene o starim vratima i očistite otvor iz smeća i škripanog žbuke. Potrebno je provjeriti vertikalnost zidova otvora s nekompalom i izmjeriti udaljenost između zidova, pod i gornje točke otvora.

Metalna vrata moraju imati strogi geometrijski oblik: visina, širina i promjer. Dopušteno odstupanje od 3 mm. Dizajn mora imati visokokvalitetnu vanjsku premaz. Ako vanjski ili unutarnji ukras ne odgovara prodajnom ugovoru navedenom u ugovoru, kupac može zahtijevati zamjenu proizvoda.

Izolacija metalnih vrata

Ulazni metalni vrata: Dimenzije vrata

Alati za bacanje metalnih vrata.

Platno može biti šuplje, a možda i na zahtjev kupca, biti ispunjen izolacijskim materijalom koji smanjuje gubitak topline i povećanje zvučne izolacije.

Ovo koristi:

  • mineralna vuna;
  • poliuretanska pjena;
  • Polifoam, itd.

Takva meka izolacija, poput mineralne vune, treba biti izolirana s metalne površine slojem hidroizolacije.

Ovaj sloj je potreban da izolacija kondenzata formira tijekom kapi temperature. Minvata ispunjena kondenzatom pare može primijeniti značajnu metalnu površinu oštećenja, čak i ako ima premaz protiv korozije.

Članak na temu: Kako ažurirati žbuku na pločici u kupaonici?

Tvrda izolacija čvrsto se umetnu u platno, bez praznina.

Možete koristiti masenu izolaciju, ali samo ako rigleels nisu instalirani unutar. Inače će biti blokirani.

Vanjsko zagrijavanje metalnih vrata nije potrebno.

Okvir vrata izoliraju montažnu pjenu ili kroz izbušene rupe zaspaju masovnu izolaciju.

Svi materijali koji se koriste za toplinsku izolaciju moraju zadovoljiti sanitarne sigurnosne zahtjeve. Osim toga, gumena brtva je položena oko perimetra od kutije vrata, a vrata vrata je magnetska, što povećava gustoću dodatka. Uz pomoć instalirane ekscentrične, gustoća podešavanja platna na kućištu se podešava.

Vrata za završnu obradu metala

Ulazni metalni vrata: Dimenzije vrata

Montaža montaže metalnih vrata.

Vanjski i unutarnji ukras metalnih vrata mogu biti različiti. Ruski proizvođači nude mnoge opcije za završnu obradu, koje karakterizira visoka kvaliteta:

  • vinilist ruske i uvezene proizvodnje;
  • Prava koža;
  • laminirane drvene ploče;
  • termalna faza praha;
  • MDF paneli prekriveni PVC filmom ili furnirom ili obojenim u bilo kojoj boji, debljini od 8 ili 16 mm, s bilo kojim uzorom mljevenja (čak i na skici klijenta);
  • nasilne (s obrubljenim vrijednim drvom);
  • Moguća instalacija dvostrukih ostakljenih automobila;
  • Moguće je koristiti kovane elemente, kaznene, vitražne prozore, automatske i ručne niti drveta, kamenje umetnutih, razne vrste umjetnog starenja.

Dekorativna završna obrada koja se koristi u proizvodnji mora biti izrađena od visokokvalitetnih materijala i ima čvrsti prianjanje s bazom. Suočeni dijelovi od drva trebaju biti potpuno prekriveni lakom ili drugim zaštitnim materijalom i imaju mali prostor kontakta s metalom.

Šarke i brave

Kada se instaliraju na šarke na metalna vrata, su instalirani anti-uklonjivi igle. Zavarivanje ili kotrljanje ih je fiksirano na okvir vrata ili vrata.

Instalirani su od 2 do 5 komada. Što se više instaliraju, više rupa trebaju bušiti. I to dovodi do smanjenja operativnih kvaliteta.

Članak o temi: Pogodno uređenje padina s F profilom PVC

Kako bi se osigurala veća sigurnost, proizvođači preporučuju postavljanje 2 različite vrste brave: suvalid i cilindri.

Suwald brave imaju složen sustav zaštite ne samo od neovlaštenog otvaranja vrata, već i iz svog bušenja.

Cilindrični brave karakteriziraju jednostavnost rada, u ekstremnim situacijama moguće je zamijeniti cijelu bravu, ali samo njegove dijelove - cilindar. U njemu se ploče nalaze u kombinaciji koja omogućuje otvaranje vrata samo namijenjena za ovu tipku za zaključavanje.

Čitaj više