Namještaj u malom hodniku (koridor)

Anonim

Nije sve u našoj zemlji se može pohvaliti stanovanjem na velikom području. Uglavnom, stan je mali i izabrati situaciju u njima je vrlo teško. Mnogi problemi se pojavljuju tijekom opreme hodnika. Tijekom normalnog izgleda mora postojati barem mali hodnik, ali ne postoji takav koncept u serijskim kućama starosti. Stoga se mnogi odlučuju staviti male hodnike u hodniku. Ispada multifunkcionalnu sobu.

Kako pronaći namještaj u malom hodniku u hodniku

Jedno od najpopularnijih "iskorištenih" mjesta u apartmanu je predsoblje. Ovo je mjesto na kojem je osoba koja je pala u stan ili kuću. Prema hodniku, izvučen je prvi dojam vašeg doma. Dakle, dizajn treba posvetiti pozornost. U apartmanima starog planiranja ne postoji ideja o tome - predsoblje. Postoji samo koridor. Ovdje se koristi kao soba u kojoj se svlači i obuče. U takvom prostoru će se krenuti samo mali posebno odabrani namještaj.

Namještaj u malom hodniku (koridor)

Malim hodnicima u koridoru - praktičnost i funkcionalnost

U to je obično mala soba pohranjena sezonska odjeća, a ponekad i nerazumna, ovdje lijevo cipele i gornju odjeću. I zato je također potrebno brinuti se o funkcionalnosti i praktičnosti. Ako uzmemo u obzir da se područje hodnika u standardnim stanova ne ogleda daleko, postaje jasno da je zadatak biti potreban. Postoje tri mogućnosti za opremanje malih hodnika u hodniku. Razgovarajmo o svakom detaljnije.

Prilagođena županija

Naručite proizvodnju namještaja u hodniku prema vašoj veličini, zahtjevi su prekrasna opcija, koja, s ispravnim nacrtanim redoslijedom, optimalno će koristiti postojeće područje. Možete naručiti stil koji vam je potreban je japanski, potkrovlje s krekerom, Versailles itd.

Namještaj u malom hodniku (koridor)

Naručiti hodnik - dobra opcija, ali košta novac

Minus je da je cijena takvog namještaja daleko svjež i pričekajte dok namještaj neće imati nekoliko tjedana, a možda i nekoliko mjeseci. Tu je i još jedan podvodni kamen - izbor tvrtke. Ako postoji iskustvo - već postoji red i kvaliteta vas odgovara, ili postoje preporuke prijatelja / poznanika, sve je lakše. Inače, bit će potrebno da se nadam da će vas niti pustiti.

Spreman

Ovo je opcija proračuna - malim hodnicima u hodniku ponekad ne osam tisuća (ali postoji i mnogo skuplje, sve to ovisi o veličini i sastavu namještaja u kompletu). Tvornice proizvode neke od gotovih kompleta / setova namještaja ormarića za male hodnike. Oni obično uključuju ormar s ogledalom, vješalica, ormar s ljuljačka ili klizna vrata mogu se dodati. U sklopljenom obliku oni su na prozorima namještaja, bit ćete potpuno isti, ali u obliku suradnika. Također možete platiti za skupštinu ili se okupiti.

Članak na temu: Domaći motocikl lift od utičnice

Namještaj u malom hodniku (koridor)

Spremni male hodnice u hodniku

Osim toga, moguće je dobiti takav namještaj tijekom dana. Vidio, plaćen, kupio. Dostavljat ćete set na isti dan ili sljedeći. Cons - standardni dizajn, fiksna boja, dekoracija, nemogućnost da promijenite bilo što vašem ukusu.

Modularna županija

Također je gotova namještaj, razlika je u tome što se linija namještaja proizvodi u tvornici u istom stilu. Svi elementi se kombiniraju jedni s drugima u veličini, stilu, boji. Na primjer, nekoliko otvorenih vješalica različitih širina / visina, s malo drugačijim izvršenjem. Imaju nekoliko tumba različitih veličina, s jednom, dva vrata, s ladicama i bez njih, s ogledalima različitih oblika. Nekoliko ormara, izravnih i kutnih, karakteriziranih dimenzijama, vrstom otvora vrata, prisutnost / odsutnost ogledala na pročelju. Nekoliko noćnih stolova, cipela, prsa, klupa. I sve se to kombinira jedni s drugima.

Namještaj u malom hodniku (koridor)

Približan skup modularnog hodnika

Od tih elemenata, i iz dizajnera, hodnik veličine i kompozicije koju trebate je stečena. Bez ikakvih ograničenja. Želite dvije vješalice - vaše pravo. Trebamo samo ormar i banquette - također molim. Od takvog seta, malim hodnicima može se prikupiti u hodniku pod bilo kojoj veličinama i željama. Sve je to u gotovom obliku (zapakirana ploča) u skladištu. Bit ćete dostavljeni na nekoliko takvih paketa s odabranim fragmentima.

Namještaj u malom hodniku (koridor)

Modularne dvorane omogućuju vam da odaberete komponente kao što trebate

Namještaj u malom hodniku (koridor)

Bilo koju funkcionalnost i veličinu

Namještaj u malom hodniku (koridor)

Tradicionalna slušalica u hodniku sadrži malu garderobu, zrcalnu cijev i vješalicu

Namještaj u malom hodniku (koridor)

Varijacije na temu

Nije loša opcija i jeftina. Namještaj se proizvodi u tvornici, sastoji se od praznine jednog oblika i veličina, što smanjuje troškove svoje proizvodnje. Stoga su modularni hodnici jeftini. Osim toga, popularna pravila mogu biti u nekoliko boja. Možete čak i uzeti elemente različitih boja. Ako želite toliko ....

Ono što čini

Namještaj za ulazni hodnik napraviti od laminiranog obroka. To je najčešća i najjeftanija opcija. Na operativnim karakteristikama, super je za suhe prostore. Ako ste zabrinuti za moguće izdvajanja formaldehida, zatražite potvrdu ako je navedena klasa misije E1, tvar se dodjeljuje s istim intenzitetom kao i od drva. Tako je takav mali hodnik u hodniku apsolutno siguran.

Namještaj u malom hodniku (koridor)

Malim hodnicima u hodniku obično iz LSSP-a

Ne označava formaldehid u opasnim količinama MDF-a. Ako želite, možete pronaći dolazeći apartmani iz ovog materijala. Više neće biti proračun, jer je materijal mnogo skuplji. Štoviše, imajte na umu da je "hodnik MDF" samo fasade, to jest, vrata, prednje ploče kutija. Svi ostali pojedinosti o tijelu izrađeni su iste iverice. I ovdje je potrebno točno postaviti higijenski certifikat, kao jeftini iverice s visokim stupnjem emisije često se koristi za smanjenje troškovnih razlika.

Članak o temi: Garažna podizna vrata: Cijene od proizvođača i preglede tipa

Koji je potreban namještaj u hodniku

Govorimo o malim vozilima ili koridorima. Tu je zaplet zida, gdje možete nešto isporučiti, može biti samo mjerač s malom širinom. Ako je ovo samo vaša opcija, trebate mini-ulaznu dvoranu. Vješalica s malim noćnim stolom i komodom s ogledalom. Modeli mini-dvorana su ravni i kutni. Neki zauzimaju vrlo malo prostora - 45 cm iz ugla.

Namještaj u malom hodniku (koridor)

Mini-dvorana za hodnik

Ako s mjestom za pohranu stvari u apartmanu je prilično loše, možete koristiti prostor iznad vrata, čineći nešto poput Anneziera tamo. Osjećaji na ulazu bit će čudni, ali ovdje ne na suptilnosti.

Ako je područje malo veće, možete dodati garderobu. Neće biti suvišno. I nije loše imati klupu koja se može spustiti i razraditi. Otvorena pukovnija je poželjna za šešire, za rukavice, šalove i druge slične stvari, poželjna je prostrana ladica. I tako da se stvari ne zbunjuju u kutiji i nisu ga promiješale, bolje je podijeliti ga u dijelove.

Namještaj u malom hodniku (koridor)

U nešto većoj veličini, hodnik još uvijek može postati ormar

Ako još uvijek imate slobodno mjesto, stavite cipelu. Može biti u obliku uskih prsa s sklopivim kutijama ili u obliku noćnog stola s nagnutim police police. I jedna i druga opcija nije loša. Ovaj raspored je već vjerojatno da će biti nazvan kompaktni hodnika u hodniku, ali to nije super velika slušalica.

Već imajte na umu da se namještaj u dvorani može biti kutni. U kutu je obično ormar, ali možete staviti vješalicu ili grudi prsa i objesiti zrcalo nad njima. Ova opcija - s kutni komoda sigurno je za hodnike modularnog tipa. U gotovim verzijama nećete naći ovo.

Namještaj u malom hodniku (koridor)

U kutu hodnik racionalno koristi područje

Imajte na umu da kutni ulazni dvorani također može biti iz "mini" kategorije. Ako ste slobodni od svih istih kut između dva vrata i veličine slobodnih zidova ne više od metra, razmislite o sposobnosti da stavite radijalni kutni hodnik. Oni su napravljeni samo s kliznim / kliznim vratima ili potpuno bez njih.

Namještaj u malom hodniku (koridor)

Radijalni hodnici iz kategorije "mini"

Loša vijest je da radijalni namještaj ne primjenjuje na ekonomičnu opciju. Napravljena je po narudžbi. U gotove ili modularne kategorije nećete ga pronaći.

Kako pokupiti boju

Dakle, da se mali hodnik vizualno činio više, namještaj je poželjan kupiti svjetlo. Može biti bijela i njegove nijanse, lagana bež, svijetlo siva, lagano ružičasta, plavkasta. Postoje opcije u kojima su neki detalji obojili u tamnoj boji. Takav namještaj je čak i sa standardom, općenito, Dizisane je zanimljiviji prema van.

Članak o temi: Zašto voda iz kotla mirisa vodikovog sulfida?

Namještaj u malom hodniku (koridor)

Poželjno je da se boja vrata i namještaja podudara ili je bila barem elementa s takvom bojom

Prilikom odabira slušalice na predsoblje, ima smisla pronaći takav namještaj u kojem će barem neki detalji biti ista boja kao i vrata koja ulaze u ovu sobu. Onda će sve izgledati kao jedan ansambl. Ako imate tamna vrata, potražite svjetlosni namještaj s elementima boje vrata.

Mala ulaznica će izgledati više ako namještaj ima svjetlo sjaj. Plastične fasade savršeno se uklapaju u moderan stil, moderne ili high-tech. Ako ne volite takve upute, odaberite klasični dizajn u jednom od svijetlih tonova. Općenito, pri odabiru boje, morate imati na umu da namještaj u malom hodniku treba imati laganu nijansu.

Heathsti.

Registracija i odabir namještaja u malim prostorijama su slično umjetnosti. Potrebno je to učiniti tako da se sve stavi na minimalni prostor, bilo je prikladno, i čak izgledao dobro. Hodnik je još teže, kao mjesto prolaska i to treba uzeti u obzir. Evo nekoliko trikova koje možete koristiti:

  • Ako planirate instalirati garderobu u hodniku, to se može učiniti s uzdužnim umetanjem zrcala, koji kao da ga prelazi u dva dijela. Ova zrcalna traka vizualno čini usku sobu širom, a kabinet se ne čini tako glomaznim.
  • Kabinet se može u potpunosti izraditi od zrcala. Čak i ormarić s čvrstim veličinom s takvim vratima ne izgleda glomazno. Zbog razmišljanja, poboljšava osvjetljenje, vizualno povećava prostor.

    Namještaj u malom hodniku (koridor)

    Kutni hodnik optimalno koristi čak i mali prostor na vratima

  • Ako je koridor usran, vrata su bolji za klizanje. Pa čak i na otvorenom položaju, ne blokiraju prolaz.
  • Ako planirate namještaj koji planirate s ulaznih vrata, možete koristiti kutni namještaj. Bit će moguće racionalno koristiti čak i mali komad zida uz vrata. Tamo možete staviti kutne opcije za kabinet, police za cipele ili prsa. Ovo je izbor za vas.

Ne-dobri savjeti, ali oni stvarno rade. Iskoristite ih, a čak i male hodnice u hodniku bit će lijepa i udobna.

Mali hodnik u gospodarstvu koridor klase: fotografija

Namještaj u malom hodniku (koridor)

Ukramen čini uobičajeno, općenito, namještaj zanimljiv

Namještaj u malom hodniku (koridor)

Veliki broj ormara može biti koristan u stanu malog veličine.

Namještaj u malom hodniku (koridor)

Dvorana za male apartmane u modernom stilu. Čini se isto, ali izgleda drugačije

Namještaj u malom hodniku (koridor)

To je samo individualni poredak ... Da, ne svatko može učiniti

Namještaj u malom hodniku (koridor)

Lakonični dizajn se uklapa u bilo koji strogi stil

Namještaj u malom hodniku (koridor)

Igrajte se s bojom ...

Namještaj u malom hodniku (koridor)

Za aktivnu mladost i one koji se ne boje eksperimenata

Namještaj u malom hodniku (koridor)

Dvije boje izgledaju jasno zanimljivije

Namještaj u malom hodniku (koridor)

Moderne tendencije

Namještaj u malom hodniku (koridor)

Kompaktni vješalica - možete objesiti jednu, a ne dvije stvari

Čitaj više